radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

E-novice vam bomo pošiljali le občasno, to je takrat, ko imamo za vas res pomembno novico. Z njimi vas bomo obveščali o svežih novicah, glasbenih lestvicah, nagradnih igrah, povabili vas bomo na kakšno prireditev, podelili kakšno nagrado, ... Na elektronske novice se prijavite tako da vpišete svoje ime in vaš E-mail naslov. Na novice ste avtomatsko naročeni tudi če boste sodelovali v nagradni igri. V vsaki prejeti elektronski novici, imate vedno tudi možnost, da se odjavite. Lahko pa nam pošljete tudi E-mail na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. s pripisom "Odjava od elektronskih novic". V tem primeru nam morate poslati zahtevek iz istega E-maila, za katerega želite odjavo.

Vse zbrane osebne podatke bomo shranili, obdelali in uporabili v skladu z veljavnimi zakonskimi določili glede varovanja osebnih podatkov zgolj za potrebe storitve, ki ste jo izbrali sami, saj so potrebni za obdelavo vaše zahteve. Vaših osebnih podatkov ne bomo nikoli posredovali tretjim osebam.

Za normalno obratovanje našega radia nujno potrebujemo denarna sredstva, zato vas vljudno prosimo za vašo donacijo. Višina doniranega zneska je povsem po vaši izbiri. Sredstva lahko nakažete na Paypal ali s plačilno kartico (klik na sliko spodaj):

paypal logo1

ali pa preko UPN naloga:
Naziv prejemnika: Društvo radio Tomi, Milčinskega ulica 11, 3000 Celje
Račun prejemnika: SI56 0400 1004 8231 202
Sklic: 00 1255
Namen nakazila: Donacija

Vsem se že vnaprej najlepše zahvaljujemo!

Uredništvo radia Tomi

web klinika

Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran