radio tomi predvajalnik

Paviljon za prezentacijo arheologije na Glavnem trgu v Celju je med prejemniki nagrade Evropske unije za kulturno dediščino na področju konservatorstva. Celje je prvo mesto v Sloveniji, ki je prejelo nagrado EHA v tej kategoriji.

Celjski projekt je med 25-imi prejemniki iz 16-ih držav. Mestna občina Celje je ponosna, da so evropski strokovnjaki prepoznali izjemnost prezentacije dragocenih najdb na Glavnem trgu. To je še en dokaz, da je kulturna dediščina v Celju neprecenljive vrednosti in da je to področje, ki ga moramo ceniti in pokazati svetu.

paviljon celje 

Prvi programski sklop paviljona je v funkciji razstavišča, zaščite in prezentacije arheoloških ostalin in situ. (© Virginia Vrecl, 2016)

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran