radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Letni horoskop

Horoskop za leto 2019

 svet tarota svetel

Skok v Novo leto 2019 bo vesel in optimističen ter malo nagajiv. Vsa ta darila prinaša Merkur, ki bo v svojem nahrbtniku prinesel poslovne priložnosti, višal našo sposobnost sporazumevanja in tudi prilagajanja. Vaše poslovne odločitve bodo pravilne in brez težav boste kupovali ter prodajali. Jupiter, planet srečnih priložnosti, vas bo razveseljeval s svojim dobrohotnim vplivom in ker bo večino leta potoval preko Strelca, bo njegov vpliv še posebej močan. Čas bo ugoden, da se posvetite konkretnim ciljem, ki vam bodo prinesli blagostanje. Neptun bo v letu, ki je pred nami, še vedno potoval preko znamenja Rib in delil darove sočutja in prijaznosti. Malo bodite previdni, da se ne zapletate v znanstva z ljudmi, ki samo veliko govorijo in zelo hitro pozabijo, kaj so obljubili. Strogi Saturn bo poskrbel, da boste spoštovali starejše in modrejše ter se učili preko njihovih izkušenj in ne svojih.

ovenOVEN:
Delo: Uspešno sodelovanje pri novih poslovnih projektih, bo v vas budilo željo po tesnejšem povezovanju s sodelavci. Prepričali se boste, da vas delo navdihuje tudi,če niste vodja vi. V drugi polovici leta dobite povišico plače ali zaslužek od honorarnega dela.

Ljubezen: V ljubezni boste bolj razumevajoči in pripadni. Vaša tesna povezanost s partnerjem/ico bo priklicala štorkljo pred vaš prag. Samski boste našli srečo na potovanju.

Zdravje: Notranje ravnovesje boste dosegli,če boste dovolj počivali in ne preveč hiteli.

bikBIK:
Delo: Pri delu boste soočeni z izzivi, ki bodo klicali po spremembi. Čas je, da spremenite svoj način razmišljanja in končno poiščete delo, ki vas res veseli. Proti koncu leta boste ugotovili, da ste se odločili prav in izbrali pravo poslovno odločitev.

Ljubezen: Od partnerja boste veliko pričakovali. Žal, sami ne boste tako prilagodljivi. Velikokrat boste preveč prepričani v svoj prav.

Zdravje: Več gibanja in tekanja vas bo prerodilo.

dvojckaDVOJČKA:
Delo: Podpora Jupitra vam bo zagotovila dobro sodelovanje in uspešne službene projekte. Med sodelavci se boste dobro počutili. Spoznali boste, da lahko veliko prispevate in se odgovorno lotili skupnih nalog.

Ljubezen: Vezani boste uživali v načrtovanju skupnih projektov. Tako boste zagnano skupaj s partnerjem iskali pravo počitniško destinacijo ali pa se resno lotili prenove bivališča.

Zdravje: Počutili se boste dobro, zaradi manjših težav se ne boste preveč vznemirjali.

rakRAK:
Delo: V soju silvestrskih luči si ne boste želeli samo strastnega poljuba, ampak nove delovne izzive. Želje se vam bodo uresničile, zato si boste konec leta zaželeli, da bi imeli malo več zase in za svoje prijatelje. Naučite se izreči besedico :”NE”

Ljubezen: Samski boste ljubezen svojega življenja srečali na delovnem mestu ali med študijskimi obveznostmi.

Zdravje: Bolečine v hrbtu, vas bodo prisilile, da boste bolj aktivni.

levLEV:
Delo: V prihajajočem letu boste izkoristili vsak trenutek za ustvarjanje. Če je vaše delo precej rutinsko, boste to energijo izkoristili v prostem času in se lotili hobijev, ki vam bodo prinesli resnično zadoščenje.

Ljubezen: Vezani boste svojega partnerja videli v drugi, prijetnejši luči in ugotovili, da vas osrečuje s svojim smislom za humor.

Zdravje: Pazite nase in ne pretiravajte pri hrani in pijači. V letu 2019 boste obremenjeni bolj kot navadno.

devicaDEVICA:
Delo: V službi imate radi ustaljenost in rutino. V letu 2019 se boste večkrat znašli v položaju, ko boste morali hitro odreagirati. Zato boste velikokrat zelo nervozni. Sodelavci vam bodo poskušali pomagati, a bodo tudi oni pod pritiskom.

Ljubezen: Velika pričakovanja se ne bodo uresničila. Možnosti boste dobili, ko se ne boste obremenjevali.

Zdravje: Če ne boste zmogli pritiska, pojdite k dobremu terapevtu.

tehtnicaTEHTNICA:
Delo: V letu, ki je pred nami, boste želeli pri delu napredovati. Če boste začutili, da nimate dovolj veščin in znanja, se boste uspešno lotili dodatnega izobraževanja. Dobro se boste razumeli s svojimi sodelavci in jim večkrat priskočili na pomoč.

Ljubezen: Samski boste začutili močno simpatijo do prijatelja, sošolca ali sodelavca. Ostali boste bolj odločni, kar bo vplivalo na vaše veze.

Zdravje: Več gibanja in družabnega udejstvovanja, vas bo ohranjalo zdrave.

skorpijonŠKORPIJON:
Delo: Napredovanje na delovnem mestu vam je v letu 2019 zagotovljeno. Ne bo vas strah novih izzivov. Sodelavci vas bodo poslušali, saj boste izžarevali moč in samozavest. Ne pozabite na prijatelje, ki so vam pomagali do položaja.

Ljubezen. Malo manj časa boste imeli za svoje bližnje, zato boste bolj iznajdljivi. V prostih trenutkih boste nadoknadili zamujeno.

Zdravje: Samozavest in pogum vam bosta krepila tako um kot telo.

strelecSTRELEC:
Delo: Z vašim vladarjem Jupitrom v lastnem znamenju boste izbranec usode v naslednjem letu. Pazite, da vas ne zanese in ne postanete preveč oholi. Saj veste, da je sreča opoteča. Konec leta boste dobili izvrstno priložnost za delo v tujini.

Ljubezen: Bolj kot resna ljubezen, vas bo mikala svobodna prijateljska povezava. Če ste vezani, boste imeli težave.

Zdravje: Čas je, da najdete šport, ki bo ustrezal vaši energiji, a ne bo prenevaren.

kozorogKOZOROG:
Delo: Tudi v letu 2019 bo delo na prvem mestu. Pazite, da ne bo tudi na drugem in tretjem. Pri delu boste dosegli nek preboj in končno se boste zavedali, da vaš trud ni bil zaman. Več časa boste namenili svojim bližnjim, predvsem tistim, ki nujno potrebujejo vašo pomoč.

Ljubezen: Med partnerjem in vami bo vladalo mirno sožitje, saj ne bosta želela pokvariti mirnih trenutkov v dvoje.

Zdravje: Pazite predvsem na psihično stabilnost, saj boste velikokrat preveč zaskrbljeni.

vodnarVODNAR:
Delo: Pri delu boste intenzivno sodelovali s strokovnimi službami in se izkazali. Malokdo vam bo enak, saj bo vaša presoja natančna. Za svoje delo boste primerno nagrajeni. Sodelavci bodo občudovali vašo sposobnost delovanja v skupno korist.

Ljubezen: Dobro sodelovanje s partnerjem bo prineslo večje zadovoljstvo v vajin odnos in okrepilo vajino vezo.

Zdravje: Pijte več tekočine in bodite bolj dejavni.

ribiRIBI:
Delo: Zelo boste delavni, saj si boste želeli čim prej ustvariti soliden finančni položaj. Žal ne boste vselej uspešni. Morda je bolje, če se v tem letu lotite dodatnega izobraževanja in si pridobite znanje ter zgradite samozavest.

Ljubezen: V ljubezni boste precej previdni, še posebej samski, saj boste zaradi preteklih precej razočarani.

Zdravje: Več zadovoljstva v osebnem življenju, vam bo dvignilo samozavest in privlačnost.

 

Vaša Danaja!

izdelava web 3


QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...