radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Letni horoskop

Horoskop za leto 2019

 svet tarota svetel

Skok v Novo leto 2019 bo vesel in optimističen ter malo nagajiv. Vsa ta darila prinaša Merkur, ki bo v svojem nahrbtniku prinesel poslovne priložnosti, višal našo sposobnost sporazumevanja in tudi prilagajanja. Vaše poslovne odločitve bodo pravilne in brez težav boste kupovali ter prodajali. Jupiter, planet srečnih priložnosti, vas bo razveseljeval s svojim dobrohotnim vplivom in ker bo večino leta potoval preko Strelca, bo njegov vpliv še posebej močan. Čas bo ugoden, da se posvetite konkretnim ciljem, ki vam bodo prinesli blagostanje. Neptun bo v letu, ki je pred nami, še vedno potoval preko znamenja Rib in delil darove sočutja in prijaznosti. Malo bodite previdni, da se ne zapletate v znanstva z ljudmi, ki samo veliko govorijo in zelo hitro pozabijo, kaj so obljubili. Strogi Saturn bo poskrbel, da boste spoštovali starejše in modrejše ter se učili preko njihovih izkušenj in ne svojih.

ovenOVEN:
Delo: Uspešno sodelovanje pri novih poslovnih projektih, bo v vas budilo željo po tesnejšem povezovanju s sodelavci. Prepričali se boste, da vas delo navdihuje tudi,če niste vodja vi. V drugi polovici leta dobite povišico plače ali zaslužek od honorarnega dela.

Ljubezen: V ljubezni boste bolj razumevajoči in pripadni. Vaša tesna povezanost s partnerjem/ico bo priklicala štorkljo pred vaš prag. Samski boste našli srečo na potovanju.

Zdravje: Notranje ravnovesje boste dosegli,če boste dovolj počivali in ne preveč hiteli.

bikBIK:
Delo: Pri delu boste soočeni z izzivi, ki bodo klicali po spremembi. Čas je, da spremenite svoj način razmišljanja in končno poiščete delo, ki vas res veseli. Proti koncu leta boste ugotovili, da ste se odločili prav in izbrali pravo poslovno odločitev.

Ljubezen: Od partnerja boste veliko pričakovali. Žal, sami ne boste tako prilagodljivi. Velikokrat boste preveč prepričani v svoj prav.

Zdravje: Več gibanja in tekanja vas bo prerodilo.

dvojckaDVOJČKA:
Delo: Podpora Jupitra vam bo zagotovila dobro sodelovanje in uspešne službene projekte. Med sodelavci se boste dobro počutili. Spoznali boste, da lahko veliko prispevate in se odgovorno lotili skupnih nalog.

Ljubezen: Vezani boste uživali v načrtovanju skupnih projektov. Tako boste zagnano skupaj s partnerjem iskali pravo počitniško destinacijo ali pa se resno lotili prenove bivališča.

Zdravje: Počutili se boste dobro, zaradi manjših težav se ne boste preveč vznemirjali.

rakRAK:
Delo: V soju silvestrskih luči si ne boste želeli samo strastnega poljuba, ampak nove delovne izzive. Želje se vam bodo uresničile, zato si boste konec leta zaželeli, da bi imeli malo več zase in za svoje prijatelje. Naučite se izreči besedico :”NE”

Ljubezen: Samski boste ljubezen svojega življenja srečali na delovnem mestu ali med študijskimi obveznostmi.

Zdravje: Bolečine v hrbtu, vas bodo prisilile, da boste bolj aktivni.

levLEV:
Delo: V prihajajočem letu boste izkoristili vsak trenutek za ustvarjanje. Če je vaše delo precej rutinsko, boste to energijo izkoristili v prostem času in se lotili hobijev, ki vam bodo prinesli resnično zadoščenje.

Ljubezen: Vezani boste svojega partnerja videli v drugi, prijetnejši luči in ugotovili, da vas osrečuje s svojim smislom za humor.

Zdravje: Pazite nase in ne pretiravajte pri hrani in pijači. V letu 2019 boste obremenjeni bolj kot navadno.

devicaDEVICA:
Delo: V službi imate radi ustaljenost in rutino. V letu 2019 se boste večkrat znašli v položaju, ko boste morali hitro odreagirati. Zato boste velikokrat zelo nervozni. Sodelavci vam bodo poskušali pomagati, a bodo tudi oni pod pritiskom.

Ljubezen: Velika pričakovanja se ne bodo uresničila. Možnosti boste dobili, ko se ne boste obremenjevali.

Zdravje: Če ne boste zmogli pritiska, pojdite k dobremu terapevtu.

tehtnicaTEHTNICA:
Delo: V letu, ki je pred nami, boste želeli pri delu napredovati. Če boste začutili, da nimate dovolj veščin in znanja, se boste uspešno lotili dodatnega izobraževanja. Dobro se boste razumeli s svojimi sodelavci in jim večkrat priskočili na pomoč.

Ljubezen: Samski boste začutili močno simpatijo do prijatelja, sošolca ali sodelavca. Ostali boste bolj odločni, kar bo vplivalo na vaše veze.

Zdravje: Več gibanja in družabnega udejstvovanja, vas bo ohranjalo zdrave.

skorpijonŠKORPIJON:
Delo: Napredovanje na delovnem mestu vam je v letu 2019 zagotovljeno. Ne bo vas strah novih izzivov. Sodelavci vas bodo poslušali, saj boste izžarevali moč in samozavest. Ne pozabite na prijatelje, ki so vam pomagali do položaja.

Ljubezen. Malo manj časa boste imeli za svoje bližnje, zato boste bolj iznajdljivi. V prostih trenutkih boste nadoknadili zamujeno.

Zdravje: Samozavest in pogum vam bosta krepila tako um kot telo.

strelecSTRELEC:
Delo: Z vašim vladarjem Jupitrom v lastnem znamenju boste izbranec usode v naslednjem letu. Pazite, da vas ne zanese in ne postanete preveč oholi. Saj veste, da je sreča opoteča. Konec leta boste dobili izvrstno priložnost za delo v tujini.

Ljubezen: Bolj kot resna ljubezen, vas bo mikala svobodna prijateljska povezava. Če ste vezani, boste imeli težave.

Zdravje: Čas je, da najdete šport, ki bo ustrezal vaši energiji, a ne bo prenevaren.

kozorogKOZOROG:
Delo: Tudi v letu 2019 bo delo na prvem mestu. Pazite, da ne bo tudi na drugem in tretjem. Pri delu boste dosegli nek preboj in končno se boste zavedali, da vaš trud ni bil zaman. Več časa boste namenili svojim bližnjim, predvsem tistim, ki nujno potrebujejo vašo pomoč.

Ljubezen: Med partnerjem in vami bo vladalo mirno sožitje, saj ne bosta želela pokvariti mirnih trenutkov v dvoje.

Zdravje: Pazite predvsem na psihično stabilnost, saj boste velikokrat preveč zaskrbljeni.

vodnarVODNAR:
Delo: Pri delu boste intenzivno sodelovali s strokovnimi službami in se izkazali. Malokdo vam bo enak, saj bo vaša presoja natančna. Za svoje delo boste primerno nagrajeni. Sodelavci bodo občudovali vašo sposobnost delovanja v skupno korist.

Ljubezen: Dobro sodelovanje s partnerjem bo prineslo večje zadovoljstvo v vajin odnos in okrepilo vajino vezo.

Zdravje: Pijte več tekočine in bodite bolj dejavni.

ribiRIBI:
Delo: Zelo boste delavni, saj si boste želeli čim prej ustvariti soliden finančni položaj. Žal ne boste vselej uspešni. Morda je bolje, če se v tem letu lotite dodatnega izobraževanja in si pridobite znanje ter zgradite samozavest.

Ljubezen: V ljubezni boste precej previdni, še posebej samski, saj boste zaradi preteklih precej razočarani.

Zdravje: Več zadovoljstva v osebnem življenju, vam bo dvignilo samozavest in privlačnost.

 

Vaša Danaja!

izdelava web 3


QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

Devica

devicaLeto 2012 bo za vse device mirno in poprečno. Vaša konzervativnost vam bo pomagala rešiti vse težave, ki ste jih imeli v preteklosti na materialnem področju, zato bo to leto za device vsekakor leto finančne stabilnosti. Ljubezen bo glavna tema leta 2012,zdravju pa boste morali posvetiti več pozornosti, kot doslej.

LJUBEZEN:
Vaše ljubezensko življenje je stabilno, pa vendar se lahko pripeti, da boste v letu 2012 zaradi zunanjih vplivov postali ljubosumni in sumničavi do partnerja. Kombinirani vplivi Sonca, Jupitra in Urana vam bodo prinesli mnogo optimizma na ljubezenskem področju, hkrati pa tudi mnogo nervoze in nezadovoljstva. Pazite, da zaradi zunanjih vplivov ne boste izgubili glave in se spustili v prepir s partnerjem, kar bi lahko imelo drastične posledice v obliki prekinitve razmerja. Vezane device boste s partnerjem reševale težave iz preteklosti, kar bo imelo za vašo zvezo pozitiven učinek. Za vse samske device bo leto 2012 zelo pomembno, saj boste našle svojo sorodno dušo. To bo ljubezen na prvi pogled.

POSEL:
Leto 2012 bo finančno pozitivno za vse device, če ga boste izkoristile za utrditev odnosov s poslovnimi partnerji ali s sodelavci. Uspešno timsko delo bo recept za napredovanje v službi, ki vas čaka. Že v prvem trimesečju leta 2012 vas čaka izboljšanje na finančnem področju, ki bo ostalo vse do konca leta. Največji poslovni in finančni uspeh boste poželi v novembru ali decembru.

ZDRAVJE:
Device čaka v prvi polovici leta 2012 kar nekaj manjših zdravstvenih težav, ki pa jih boste uspešno prebrodile. Na srečo vas bodo pozitivni vplivi planetov zaščitili in vam dali veliko pozitivne energije, ki je potrebna za reševanje zdravstvenih težav. Le-te se vam bodo kazale predvsem na psihičnem področju na precej nervozen in netoleranten način, zato samokontrola ne bo odveč.

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

Bik

bikV letu 2012 bo položaj Venere, Jupitra in Urana prinesel v življenje bikov ogromno harmonije in skladnosti in kreativnosti. Biki boste letos končno posvetili več časa sebi, saj boste čutili veliko potrebo za ukvarjanje s sabo. Sreča se vrača v vaše življenje. Zaupajte svoji intuiciji, da ne boste izpustili možnosti, ki vam jo bo ponudil Jupiter v drugi polovici leta 2012, saj bo povezana s finančno stabilnostjo.

LJUBEZEN:
Mars in Saturn vam jo bosta pošteno zagodla z negativnimi vplivi v prvi polovici leta 2012. Lahko se vam zgodi,da se boste po nepotrebnem znašli v težavah na ljubezenskem področju zaradi napačne medsebojne komunikacije. Če se boste zapletli v prepir s partnerjem, ohranite mirno kri in trezno glavo, saj bo to najboljši način, da prebrodite krizo, v kateri bi se lahko znašli. Vezani in samski biki se letos nikakor ne boste mogli odreči neki skriti ljubezni in novi energiji, zato bodite previdni, saj bi vas to lahko stalo več, kot si mislite.

POSEL:
V letu 2012 lahko biki pričakujete vzpone in padce na poslovnem in finančnem področju. V prvem tromesečju leta 2012, se izogibajte večjih nakupov, ali pa celo menjavi službe, saj bi to lahko bila popolnoma napačna odločitev, ki bi pustila dolgoročne posledice. Na splošno pa biki ne boste imeli večjih finančnih težav, zato le pogumno.

ZDRAVJE:
Zahvaljujoč Jupitru boste biki v letu 2012 v odlični formi. Ne bo vam primanjkovalo energije. Vendar, ne glede na to, da boste v odlični formi, popazite na svoje ledvice. V prvih štirih mesecih leta 2012 poskrbite, da boste popili dovolj tekočine.

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

Dvojčka

dvojckaDvojčki boste ponovno verjeli v svojo srečno zvezdo, saj vam v letu 2012 prinaša nove uspehe na delovnem in finančnem področju, kar vam bo pomagalo, da se odpočijete od dolgov, ki so se vam nakopičili v letu 2011.Če je bilo vaše življenje v preteklem letu preveč monotono, se bo to v letu 2012 vsekakor korenito spremenilo.

LJUBEZEN:
Ljubezensko življenje boste dvojčki v letu 2012 postavili na prvo mesto. Nerešene težave, ki so se vam nabrale s partnerjem, boste tudi uspešno rešili. Vaš partner bo začutil vašo iskrenost in vam bo trdno stal ob strani. To bo idealna kombinacija in priložnost, da v svojo zvezo vnesete več harmonije in stabilnosti. Za vse vezane dvojčke bo druga polovica leta 2012 zelo odločilna, saj se boste odločali za poroko, lahko pa celo za prekinitev dosedanje zveze.

POSEL:
V letu 2012 vam bosta vpliva Venere in Saturna omogočila pot do popolnega uspeha na delovnem in finančnem področju. Že v marcu se boste pričeli naglo vzpenjati in s tem povečali produktivnost in prihodke. Zaradi ugodnih planetarnih položajev lahko dvojčki pričakujete donosno in ugodno leto, a dodati velja, da se morate naučiti strpnosti, saj se vam vaša nestrpnost velikokrat maščuje predvsem na poslovnem področju.

ZDRAVJE:
Dvojčkom bo zdravje v letu 2012 dobro služilo. Pričakujete lahko le manjše zdravstvene težave s prehladi, prebavo in z živčnim sistemom. Duševna utrujenost vas bo v drugi polovici leta premagala, zato le poskrbite, da ločite delo in počitek, in se tega tudi držite.

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...