radio tomi predvajalnik

Horoskop za: Avgust 2019

OVEN:oven
Potrebno bo popravljati stvari iz preteklosti, ter dokončati nedokončana dela. Tudi glede doma, bodo spremembe, katerim se bo potrebno prilagoditi. No kljub temu pa vam življenje prinaša vedno več radosti, veselja, samskim pa veliko priložnosti za ljubezen.

bikBIK:
Ozemljitev vas spodbuja, da na finančnem področju stvari vidite kot so in najdete rešitev nastalim problemom. Na tem področju bo veliko razmišljanja in reševanja v preteklostih ustvarjenih problemov. Veliko komunikacije, prisrčnosti in dobre družbe, ter koristnih dogovorov vas čaka ta mesec.

dvojckaDVOJČKA:
Vaše življenje se bo kmalu obrnilo na bolje. V vaše življenje prihaja vedno več priložnosti za radost, navdih, veselje, razvoj. Nova samozavest in zaupanje vase, vas bo olajšalo in vam prineslo veliko veselja, hkrati pa izboljšalo tudi vaše odnose in življenjske pogoje.

rakRAK:
Rakom se končno zaključuje izjemno naporno obdobje in življenje vam prinaša nove možnosti in priložnosti, več dobre volje in tudi čisto konkretno boljše življenjske pogoje. V tem mesecu so možni uspehi, ki so posledica skupinskega dela, ne le vaših naporov.

levLEV:
V avgustu boste levi optimistični, dinamični, polni volje in navdiha. Navdih vas bo gnal v nove in nove podvige. Vendar se zdi, da bo poslovno potrebno delati stvari za nazaj, nekaj dokončati ali popraviti, prilagoditi. V ljubezni se bo kazalo vedno več priložnosti za srečo.

devicaDEVICA:
Tudi devicam prinaša avgust spodbudno energijo. Več druženja, več dobre volje, pa hkrati tudi več navdiha, optimizma in dobrega občutka v sebi, kam ste namenjeni, kam želite iti. Vsak dan bo manj teme, strahu in sivine, krepila pa se bo optimistična vizija prihodnosti.

tehtnicaTEHTNICA:
Za tehtnice bo prvi del avgusta zelo naporen, vidi se več obremenitev in strahu. Kasneje se bodo zadeve sprostile in se pokazale se bodo različne priložnosti za izboljšanje finančne situacije. Možne so neki finančni prilivi, ki jih niste pričakovali. Pazite pri odnosih. Ti namreč zahtevajo iskreno komunikacijo.

skorpijonŠKORPIJON
V prvi polovici avgusta boste škorpijoni še precej obremenjeni, dani v situacijo, iz katere ne boste videli izhoda. Občutek nemoči vas bo še posebej obremenjeval. Kasneje pa bo vedno več moči, vedno več jasnosti in odločnosti. Poklicno področje bo nosilo zadovoljstvo, pa tudi priložnosti za razvoj.

strelecSTRELEC:
Strelci ste močno usmerjeni na finančno področje, to področje lahko nosi veliko izboljšanja, novih priložnosti. Pozitivna finančna vizija nosi tudi boljše pogoje. Obstaja večja verjetnost da se boste v avgustu ponovno povezali s prijatelji iz preteklosti.

kozorogKOZOROG:
VŠe vedno ste zelo močni in delavni. Rešujete bistvene probleme in popravljate napake iz preteklosti. Na finančnem področju se bo vedno bolj kazalo, da k vam prihajajo zanimive priložnosti in se vam bo življenje postopoma celo izboljšalo. Odprtih rok sprejemajte darila in nagrade, saj to ne bo trajalo večno.

vodnarVODNAR:
Vodnarji boste predelovali stvari res globoko. Najbolje se boste počutili doma. Veselje vam bo prinašalo urejanje in lepšanje svojega doma. Zasebno področje življenja nosi priložnosti, razvoj, neko razširitev. Na poslovnem področju se bo potrebno na novo pogovoriti.

ribiRIBI
V svoji koži se boste počutili dobro, življenje pa bo nosilo nove prijetne priložnosti za užitek in dobro voljo. Očitno boste zelo delovni, kreativni, imeli priložnosti za napredovanje, hkrati pa bo delovno okolje prinašalo veliko zanimivih in veselih trenutkov ter prijetnega druženja.

izdelava web 3


QR Code

Ocenite prispevek:
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Ocena 5.00 (1 ocena)
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran