radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Mesečni horoskop

Horoskop za: September 2018

 svet tarota temen

OVEN:oven
Septembrski hladni vetrič vas bo spodbudil k večji aktivnosti in z veseljem se boste udeležili skupnega obiranja jesenskih plodov. Ostali boste svoj prosti čas namenili športnim aktivnostim. Vaši sorodniki bodo od vas pričakovali, da jim boste pomagali. Proti koncu meseca boste najbolj uživali v družbi ljubljene osebe.

bikBIK:
Počasi ste se že naveličali poletne vročice in prav uživali boste v prihajajočih hladnejših jesenskih večerih. Samski boste spoznali nekoga, ki bo v vas budil skrivnostna čustva. Še sami ne boste verjeli, kako globoko čustvujete. V službi boste ustvarjalni in ob novih projektih boste pridobivali potrebne izkušnje.

dvojckaDVOJČKA:
Prvi jesenski mesec vas bo pričakal malo nepripravljene, saj boste bolj kot na obveznosti, mislili na čarobnost poletnih doživetij. Mnogi boste z veseljem delili zabavne zgodbice dopustniških dni in osvojili občudojoče poglede osebe, ki ste ji že dolgo všeč. Konec meseca boste tako zelo romantično razpoloženi.

rakRAK:
V jesenske dni boste vstopili z dvignjeno glavo in samozavestnim pristopom. Zlahka boste premagovali precejšnje ovire, na katere boste naleteli v službi. V ljubezni boste doživeli nepričakovan preporod in se začeli zavedati, da je mnogo odvisno od vas. Samski boste v osvajanju še posebej uspešni.

levLEV:
Že s prvimi jesenskimi dnevi boste začutili, da letos ne bo podaljšanega poletja in boste prisiljeni resno poprijeti za delo. Pri tem boste imeli veliko obveznosti v službi, a tudi doma boste morali priskočiti na pomoč nekomu, ki se ne znajde. Bližnji vas bodo skušali prepričati v neko odločitev, a vi boste čutili drugače. Poslušajte svoj notranji glas.

devicaDEVICA:
Zelo boste zaposleni in čeprav je delo za vas vrednota, boste začutili, da ne zmorete. V prostem času boste zato prisiljeni počivati. Samski boste zaradi tesnega sodelovanja s sodelavcem/ko navezali pristne vezi iz katerih se lahko razvije res tesno prijateljstvo. Konec meseca boste bolj sproščeni in uživali v spontanih druženjih v prijateljskem okolju.

tehtnicaTEHTNICA:
Vaše življenjske priložnosti se bodo v tem mesecu razmahnile in končno boste dobili občutek,da lahko izbirate in se odločate o svoji poti. V ljubezni boste dočakali neko spremembo v pozitivno smer, ki se je boste razveselili. Konec meseca boste zadovoljni tudi v službi.

skorpijonŠKORPIJON:
Precej nemirni boste in vaše razpoloženje bo vplivalo na vašo ljubezensko vezo. Kljub vašemu razburjenju, vas bo partner/ica znal umiriti. V službi boste imeli veliko obveznosti in opravkov in zaradi tega bo vaš delovnik prenatrpan. Občutek boste imeli, da ne naredite dovolj in vas drugi motijo pri zbranem delu.

strelecSTRELEC:
V septembru se bodo v službi vrstile dobre poslovne priložnosti preko katerih vam bodo ponudili možnost boljšega zaslužka in napredovanja. V drugi polovici meseca boste tako še posebej podjetni in imeli boste priložnost odličnega zaslužka. Malo manj bodo z vašimi ambicioznimi načrti zadovoljni domači.

kozorogKOZOROG:
Precej obveznosti vas čaka tako v službi, kot doma, le volje vam bo primanjkovalo. Partnerjeva opora vam bo veliko pomenila, zato boste upoštevali njegove ali njene predloge. Velikokrat se boste uklonili njegovim ali njenim zahtevam. Konec meseca boste precej obremenjeni s službenimi obveznostmi.

vodnarVODNAR:
Odnosi z bližnjimi bodo nepredvidljivi kot jesensko vreme. Včasih boste res uživali v krogu domačih, a že naslednji dan boste želeli več svobode. Tudi v službi boste nemirni, saj boste naleteli na precej negotovo poslovno situacijo. Najbolje boste naredili tisti, ki si boste septembra privoščili malo zapoznel dopust.

ribiRIBI:
V septembrski raznolikosti boste zelo uživali, čeprav vas bo včasih vznemirjal občutek, da ne potujete v pravo smer. V ljubezenskih zadevah boste precej zahtevni, ampak tudi uspešni. V sredini meseca vas čaka neka vesela novica, ki bo pomagala , da boste imeli odprte poti tudi v prihodnje.

izdelava web 3


QR Code

Pin It
Jasno

7°C

Celje

Jasno

Vlažnost: 93%

Veter: 11.27 km/h

  • 24 Sep 2018

    Razpršene nevihte 16°C 6°C

  • 25 Sep 2018

    Pretežno sončno 14°C 3°C

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...