radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Mesečni horoskop

Horoskop za: Februar 2019

 svet tarota temen

OVEN:oven
V februarju si boste želeli privoščiti daljši zimski oddih, a boste morali svoje načrte in želje prikrojiti, zaradi poslovnih obveznosti. Zato si boste privoščili krajše dopustovanje na katerem boste samski spoznali zelo zanimivo osebo, ki vam bo krajšala preostale zimske večere in v vas vzbudila pristna čustva.

bikBIK:
Ves mesec boste malo vznemirjeni. Čustveni odnosi bodo za vas pomembni, a imeli boste občutek, da ne dobite pravih odzivov. Zato boste uporabili svoj šarm in dosegli svoje. V službi in pri poslu boste bolj direktni in lažje boste drugim dokazali, da zmorete. Starejša oseba vam bo izrekla priznanje.

dvojckaDVOJČKA:
Vaša živahna narava vam tudi tokrat ne bo dala miru in na vsak način boste želeli neko spremembo. Krajše potovanje vas bo motiviralo, da v teh turobnih zimskih dneh najdete ideje, kako osrečiti sebe in svoje bližnje. Malo bodite pozorni, kako ravnate z električnimi napravami, da si ne nakopljete dodatnih stroškov za popravilo.

rakRAK:
Veliko časa boste preživeli v službi, kar vam bo v veselje. Sodelavci vas bodo večkrat vprašali za mnenje o določenih postopkih in vi jim boste priskočili na pomoč. Vezani boste občutili posebno harmonijo v odnosu, kar vas bo motiviralo, da se še bolj potrudite in utrdite vašo vezo.

levLEV:
Prvi sončni žarki bodo prinesli optimizem in okrepilo se bo zaupanje v lastne sposobnosti, zato boste v službi blesteli. Vašim sodelavcem se bo včasih zazdelo, da imajo vaše ideje preveč domišljijskega pridiha. Šarm in sposobnost navdahnjene komunikacije bosta prepričala skeptike.

devicaDEVICA:
Zima prinaša hlad v odnose z drugimi. Vaši bližnji bodo opazili, da se odmikate od njih in ker ne bodo poznali razlogov za vašo odtujitev, bodo razočarani nad vami. Pazite,da s svojim obnašanjem ne prizadenete še osebe, ki vam vedno stoji ob strani in vas brezpogojno podpira.

tehtnicaTEHTNICA:
Čas bo, da se umirite in posvetite sebi.. V preteklem obdobju ste veliko doživeli in veliko vas je prepričanih, da morate nadaljevati v tem tempu. Sedaj bo pot usmerjena proti nižinam, če se ne boste ustavili. Bolje bo, da nekaj časa obdržite sedanje stanje. Velika želja po spremembi vas bo konec meseca pognala na krajši izlet.

skorpijonŠKORPIJON:
Prijeten mesec v katerem boste doživljali čustveni preporod. Veliko vam bo pomenilo sožitje z ljubljeno osebo. V službi boste reševali neko zapleteno zadevo, kar vas bo precej vznemirilo, saj ne boste vedeli na koga naj se obrnete, da vam bi posredoval prave informacije.

strelecSTRELEC:
Skoraj vsak dan v februarju bo za vas izziv. Vašemu načinu razmišljanja bo le redko kdo sledil. Partner bo presenečen nad vašimi predlogi o skupnem preživljanju prostega časa. Proti koncu meseca se boste malo umirili in začeli razmišljati, kako bi investirali neka sredstva, ki jih boste pridobili.

kozorogKOZOROG:
Pestro čustveno doživljanje vas bo prisililo, da malo upočasnite svoj delovni tempo. Prosti čas boste namenili obiskom prireditev in kulturnih dogodkov. Vaše finančno stanje bo v ospredju vašega zanimanja in se bo v sredini meseca popravilo. Konec meseca vas bo s prijetnim povabilom presenetil prijatelj/ica.

vodnarVODNAR:
Samski boste v mesecu, ko gostite Sonce v svojem znamenju, uspešno osvajali. Vaše srce bo osvojila oseba, ki je zanimiva, malo drugačna, a zelo šarmantna in komunikativna. Po dolgem času boste občutili res pravo vznemirjenje in zaljubljenost. Konec meseca boste več časa preživeli pred knjigo in izpopolnjevali svoje znanje.

ribiRIBI:
Veliko obveznosti boste imeli in se resnično potrudili, da vse dokončate do roka. Ljubezensko hrepenenje bo malo nerealno, a vi boste vztrajali pri svojem in ne boste poslušali dobronamernih nasvetov. Če iščete službo, bodite pozorni, saj boste dobili zanimivo ponudbo. Ne zavrnite je takoj, če ne boste čisto ustrezali pogojem.

izdelava web 3


QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...