radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Mesečni horoskop

Horoskop za: Januar 2018

 svet tarota temen

OVEN:oven
Prestop v Novo leto je bil za vas precej naporen, saj ste morali pred zaključkom leta opraviti veliko obveznosti. Po prazniki boste zopet v svojem običajnem elementu in se zagnano lotili vseh obveznosti. Nadrejeni bodo računali na vašo pomoč in vas zato pohvalili in primerno nagradili.

bikBIK:
Vaša vladarica Venera vas bo v prvem mesecu letošnjega leta podpirala in njen dobrodejni vpliv bo pomagal, da boste lahko končno v službi rešili zaplete in si počasi zopet pridobili trdnejši položaj. V ljubezni boste konec meseca malo razočarani, saj se lahko izkaže, da vaša veza ni tako trdna, kot ste upali, da bo.

dvojckaDVOJČKA:
Začetek leta bo za vas obetaven, saj boste začutili, da vas partner/ica podpira pri vaših projektih. Veliko pomoč boste dobili pri projektih, ki ste jih načrtovali še v decembru, pa jih zaradi retrogradnega Merkurja niste mogli izvesti. Konec meseca boste morali bolj odločno nastopiti in postaviti meje glede količine obveznosti, ki jih lahko sprejmete.

rakRAK:
V ljubezni boste srečni in zadovoljni. Če ste še samski, boste s svojim šarmom uspeli prepričati osebo, ki vam je že nekaj časa zelo všeč, da ste zanj ali zanjo najboljša izbira. V službi boste priljubljeni in sodelavci vas bodo cenili in se družili z vami tudi v prostem času. Malo pazite na prehrano, saj v tem obdobju lahko pretiravate.

levLEV:
Praznična evforija se bo nadaljevala tudi v januarju. Začutili boste močno potrebo po stalnemu dokazovanju in družabnosti. V sredini meseca boste bolj sproščeni in dobre volje, saj vam ne bo primanjkovalo energije, ne pri delu in ne v ljubezni. Konec meseca boste imeli malo več težav tisti, ki ste vezani.

devicaDEVICA:
Samski boste močno hrepeneli po bližini, kar vas lahko pripelje do napačne odločitve. Možno je, da se boste navezali na nekoga, ki živi daleč od vas, ali se poznate samo preko družabnih omrežij. Konec meseca boste v službi najbolj zadovoljni, saj vam bodo vaši sodelavci v veliko pomoč in oporo.

tehtnicaTEHTNICA:
Januar bo za vas mesec, ko boste končno zopet začutili močan ustvarjalni nemir in v službi uživali v projektih, ki se bodo odvijali. Samski boste začutili, da se nekdo, ki vam je že dolgo všeč, do vas obnaša bolj prijazno. Veseli boste spremembe in se začeli zavedati, da morate naprej.

skorpijonŠKORPIJON:
Poslovno boste počasi napredovali, vi boste zadovoljni s svojim tempom, nadrejeni bodo bolj zahtevni in bodo od vas pričakovali še več. Več sreče boste imeli v ljubezni in prav dobro se boste počutili v krogu svoje družine. Samski boste privlačni za nasprotni spol in osvajal/a vas bo prijeten znanec ali znanka.

strelecSTRELEC:
Zima ni vaš čas in v januarju boste precej izčrpani. Posebno prva polovica meseca bo za vas precej naporna. V službi boste za enako količino dela potrebovali še enkrat toliko časa, kar vas bo precej vznemirjalo. Konec meseca boste precej boljše volje in imeli boste več energije.

kozorogKOZOROG:
Sonce bo pretežni del januarja seveda potovalo po vašem znamenju in podpiralo vaše načrte, tako v službi, kot v ljubezni. Še sami ne boste mogli verjeti, da je naenkrat mogoče vse tisto, kar se vam je še pred kratkim zdelo nemogoče. Konec meseca boste v službi zastavili projekt, ki bo prinesel dobiček.

vodnarVODNAR:
Zelo se boste morali potruditi, da v službi dosežete cilj, ki ste si ga zastavili. Konec meseca vam bo uspelo in vsekakor vam bo uspeh dvignil samozavest. Malo več težav boste imeli s sodelavci, ki vam bodo zavidali. Težko boste verjeli, da ste obkroženi z ljudmi, ki tako kratkovidno gledajo na vaš uspeh v katerega ste vložili toliko truda.

ribiRIBI:
Skoraj ves mesec se boste počutili dobro, kar vas bo precej presenetilo, saj ste navadno vi tisti, ki prvi prebolite zimske viroze. Skrb za zdrav življenjski slog se počasi obrestuje. Veliko časa boste posvetili delovnim obveznostim in se veselili rezultatov. Malo vam bo žal, da ne morete več časa posvetiti svojim dragim.

izdelava web 3


QR Code

fDeli
16
Pin It
Oblačno

0°C

Celje

Oblačno

Vlažnost: 93%

Veter: 6.44 km/h

  • 16 Jan 2018

    Pretežno oblačno 7°C -1°C

  • 17 Jan 2018

    Rain And Snow 5°C 0°C

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Računalniške novice

Sodelujemo z ...

IZDELAVA IN PRENOVA SPLETNIH STRANI!!!
Še nimate svoje spletne strani?
Pri nas vam jo izdelamo hitro, poceni in kvalitetno!!!
Za več informacij obiščite našo spletno stran

IZDELAVA SPLETNIH STRANI
Odpri obvestilo