radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Mesečni horoskop

Horoskop za: Julij 2018

 svet tarota temen

OVEN:oven
Medtem, ko bodo drugi iskali razvedrilo, boste vi vkopani v delovne obveznosti. Zato boste svojim bližnjim očitali, da se premalo trudijo in večino domačih opravil naprtijo vam. Konec meseca bi bilo dobro, da se sprostite. Končno je poletje čas počitka in obnove, kar je zelo pomembno za vas.

bikBIK:
Ves julij boste precej nemirni in partner/ica vam bo očital/a, da nimate obstanka in ničesar ne dokončate. V resnici boste iskali nove izzive in vas rutina vsakodnevnega preživetja ne bo preveč zanimala. Samski boste polno užili družabno življenje, ki ga ponujajo poletni večeri. Konec meseca boste bolj ustvarjalni.

dvojckaDVOJČKA:
Julijsko Sonce vam bo dajalo dovolj energije in imeli boste občutek, da tokrat lahko nekaj spremenite v svoji vsakodnevni rutini. Če boste še ujeti v delovni ritem, boste pri tem uživali in ustvarjali prijetno ozračje, kar bo navdihovalo vaše sodelavce.

rakRAK:
V prvi polovici meseca boste imeli veliko sreče v ljubezni in samskim bodo v njihov elektronski naslov deževala vabila na druženja in povabila na skupne sestanke ter druženja. Tudi poslovni izzivi vam bodo jemali energijo. Zato bodite pozorni in se ves čas zdravo prehranjujte, saj poznate pregovor, da prazna vreča ne stoji pokonci.

levLEV:
V prvi polovici meseca boste imeli veliko obveznosti, tako da boste morali malo odložiti uživanje na dopustu. Tisti, ki si boste vzeli proste dni, boste sprejemali klice sodelavcev, ki vas nadomeščajo. Z veseljem boste pomagali, saj vam bo všeč občutek, da ne morejo brez vas.

devicaDEVICA:
Velikokrat čutite,da se morate za druge zelo potruditi, da dobite priznanje. Do sredine julija bodo občutki drugačni, saj vam bodo vaši prijatelji in družinski člani priznavali,da brez vas ne morejo, oziroma, da se težje znajdejo. Vsekakor bo to spoznanje vzpodbudno vplivalo na vas in še bolj se boste potrudili.

tehtnicaTEHTNICA:
V juliju boste imeli srečo v vsem,česar se boste lotili. Nadrejeni bodo zadovoljni z vašim napredkom in v primeru, da koga nadomeščate, bodo opazili, da delo vi opravljate bolje, kot oseba,ki je odsotna. V ljubezni jo boste odnesli malo slabše,saj se vam lahko zgodi, da vas bodo slabše razumeli.

skorpijonŠKORPIJON:
Prvi del meseca boste imeli malo težav, saj bodo veliko pričakovali od vas. Malo vam bo laskalo, da vas vsi potrebujejo, a v resnici boste velikokrat precej utrujeni. Po delnem sončnem mrku, ki bo 13. V mesecu, boste lažje zadihali. Tudi ljubezenske zvezde bodo v drugi polovici meseca svetleje sijale.

strelecSTRELEC:
Malo mešane občutke boste imeli glede neke osebe, s katero ste povezani poslovno in po vsej verjetnosti tudi zasebno. Po eni strani boste imeli občutek, da ji lahko popolnoma zaupate, po drugi pa boste imeli občutek, da so prizadevanja te osebe precej preračunljiva in velikokrat izkoristi vašo pripravljenost za pomoč.

kozorogKOZOROG:
V juliju vas bo dolgočasila vsakodnevna rutina in zato boste iskali priložnost, da se uveljavite drugje. Mnogi boste začeli razmišljati,da si delo poiščete v tujini, ali pa pri tujem podjetju, saj boste imeli občutek, da vaših sposobnosti v domačem okolju ne cenijo tako, kot bi morali. Ljubezenske peripetije vam ne bodo prišle do živega.

vodnarVODNAR:
Precej se boste obremenjevali s stališči vašega partnerja, malo tudi po nepotrebnem, saj bo partner kmalu spremenil mnenje in strinjal z vami. V poslu vas čaka izjemno lepa priložnost za napredovanje, ki je ne smete zamuditi, saj vam bo drugače žal.

ribiRIBI:
Vaše srečne priložnosti se bodo tudi v juliju kar vrstile, zato boste precej aktivni. Škoda vam bo časa, da bi ga porabili za počitek. Partner/ica, vas bo podpiral/a pri vaših projektih, zato boste še bolj samozavestni in prepričani v svoj prav.

izdelava web 3


QR Code

Pin It
Delno oblačno

14°C

Celje

Delno oblačno

Vlažnost: 96%

Veter: 6.44 km/h

  • 17 Jul 2018

    Plohe 25°C 14°C

  • 18 Jul 2018

    Pretežno sončno 27°C 15°C

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...