radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Mesečni horoskop

Horoskop za: Marec 2018

 svet tarota temen

OVEN:oven
Končno boste začutili, da se osvobajamo okovov mrzle zime. Poslovno področje bo v ospredju vašega zanimanja in od sredine meseca boste opazili, da delujete lažje in bolj sproščeno. Rezultati vašega dela bodo spodbudni. Venera v vašem znamenju bo poskrbela, da boste bolj dojemljivi za ljubezenske dogodivščine.

bikBIK:
Vaši bližnji in vaši sodelavci bodo imeli velika pričakovanja in vam bodo ves čas dajali občutek, da ste nepogrešljivi. V sredini meseca boste precej pod pritiskom, saj vam bodo pri delu postavili kratke roke za dokončanje projektov. Pri tem boste zelo zaposleni z domačimi opravili. Konec meseca si vzemite čas zase.

dvojckaDVOJČKA:
V marcu boste precej opaženi. Še sami boste začudeni, kako da ste na lepem tako priljubljeni v družbi. Konec meseca bo gospodar vašega znamenja Merkur zamenjal svojo smer gibanja in tudi vi boste malo več počivali. Ker ste bili vso zimo zelo aktivni, vam bosta počitek in razmislek koristila.

rakRAK:
Če ste bili v preteklem obdobju precej aktivni, boste prvo polovico marca več počivali. Večkrat si boste privoščili okusne, a žal preobilne obroke. Kasneje vam bo žal, saj boste hitro ugotovili, da kmalu pride poletje in želja po razkazovanju izklesane postave. Zato boste v drugi polovici meseca bolj disciplinirani.

levLEV:
Topli žarki vašega zaščitnika Sonca, ki bodo počasi ogrevali ozračje, vas bodo spodbudili k dejavnosti. V službi boste zlahka opravili svoje naloge in prehiteli tudi svoje sodelavce. Pazite, da vas ne zanese in ne postanete preveč samovšečni. Konec meseca pazite na izrečene besede.

devicaDEVICA:
Marec je mesec nasprotujočih vplivov, zato bodite previdni. Če ste samski, boste iskali ljubezen med prijatelji, a se bo izkazalo, da ni še pravi čas. Partner/ica vas lahko konec meseca negativno preseneti. Tudi v službi boste imeli kar nekaj težav s konkurenco ali z dokazovanjem svojega stališča.

tehtnicaTEHTNICA:
Če ste še samski, boste ob prihodu prvih pomladnih sapic začutili močno potrebo po ljubezni. Vaša nebesna vladarka Venera bo potovala preko ognjenega Ovna in vas bo silila k nepremišljenim izjavam in dejanjem. Vezani boste zadovoljnejši, saj vam bo partner/ica nudil/a tisto kar si želite.

skorpijonŠKORPIJON:
Pri poslu boste dobili neko ponudbo, ki je boste zelo veseli, čeprav boste imeli to pomlad veliko dela. Veselili se boste, ker boste plačani več. Vezani boste občutili podporo partnerja, samski boste imeli podporo prijateljev. Konec meseca boste tako dočakali v dobrem razpoloženju in pripravljeni na nove izzive.

strelecSTRELEC:
Če je vaša ljubezen še mlada in sveža, se bo vajina vez razvijala in kmalu boste ugotovili,da si želite s to osebo uresničiti svoje sanje. V službi boste imeli občutek, da nimate vseh informacij in boste precej prestrašeni glede prihodnosti. Ne skrbite, res se pripravljajo spremembe, ki bodo pozitivne za vas.

kozorogKOZOROG:
Venera in Merkur bosta v ognjenem Ovnu, tako da boste velikokrat dobili občutek, da vas drugi želijo prehiteti. Na poslovnem področju bodite res pazljivi, da vaše ideje, ne izkoristijo vaši konkurenti. Težave boste imeli tudi vezani,saj bo partner iskal vaše napake in vas veliko kritiziral. Kmalu bo bolje, zato izdržite.

vodnarVODNAR:
V začetku meseca bodite pozorni na svoje izdatke, še posebej, če se v kratkem pripravljate na večji projekt. Če ste vezani, bodite previdni pri druženju s prijatelji ali prijateljicami, saj se hitro zgodi, da vas bodo opravljali. Konec meseca boste sodelovali pri večjem projektu, ki obeta dodaten zaslužek.

ribiRIBI:
Zelo boste privlačni, zato samski, ki si želite nove veze, pojdite v družbo. V službi boste v drugi polovici meseca precej zaslužili. Pazite, da ne boste vsega takoj zapravili, saj veste, da se približujejo poletni meseci in si boste tako lažje privoščili dopust, ki siga že tako dolgo želite.

izdelava web 3


QR Code

Pin It
Dež

3°C

Celje

Dež

Vlažnost: 88%

Veter: 11.27 km/h

  • 17 Mar 2018

    Rain And Snow 6°C 1°C

  • 18 Mar 2018

    Rain And Snow 2°C -2°C

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...

IZDELAVA IN PRENOVA SPLETNIH STRANI!!!
Še nimate svoje spletne strani?
Pri nas vam jo izdelamo hitro, poceni in kvalitetno!!!
Za več informacij obiščite našo spletno stran

IZDELAVA SPLETNIH STRANI
Odpri obvestilo