radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Mesečni horoskop

Horoskop za: November 2018

 svet tarota temen

OVEN:oven
Novembrski dnevi bodo zelo aktivni, saj boste imeli precej več dela, kot ste si predstavljali. Ponovno boste morali ovrednotiti povezave z osebami, ki so vam bile včasih blizu, sčasoma pa ste izgubili pravi stik. Konec meseca boste resnično potrebovali počitek in sproščeno razvedrilo. Pozorni bodite v prometu.

bikBIK:
Venera, planet ljubezni in lepote, vas bo v novembru razveseljevala s svojimi darovi. Samski pripadniki in pripadnice čutnega zemeljskega znamenje, boste spoznali osebo, ki vas bo prevzela. Ne skrbite, privlačnost bo obojestranska. Lahko boste začeli sanjariti o lepi obleki, ki jo boste oblekli, ko bodo zvonili poročni zvonovi.

dvojckaDVOJČKA:
Precej boste zadovoljni s svojim osebnim življenjem, saj imate občutek, da ste zadeve uredili. Pri tem boste imeli občutek, da ste dosegli tisto, kar ste si želeli. Malo manj boste zadovoljni s svojim položajem v službi. V drugi polovici meseca boste več sodelovali z drugimi in se potrudili, da boste dobili to kar želite.

rakRAK:
Tudi v novembru boste polni energije in postavljali boste stvari na svoje mesto. Velikokrat boste imeli občutek, da jih drugi neprestano rušijo. Pri tem boste imeli čas, da razmislite kam in kako vas vodi vaša življenjska pot. V ljubezni boste zadovoljni, saj boste res romantično razpoloženi, kar bo veselilo tudi osebe, ki jim boste naklonili pozornost.

levLEV:
V tem mesecu boste morali velikokrat spremeniti svoje mišljenje, če boste želeli narediti tisto kar si želite. V drugi polovici meseca boste tako v službi velikokrat prisiljeni delati, kar bi v resnici raje preložili na kasnejši čas. Delovanje iz ozadja ni vaš stil, a tokrat bo nujen, če želite ohraniti nivo uspeha.

devicaDEVICA:
Odnosi s partnerjem ali partnerico v novembru ne bodo najbolj idealni. Vi boste naredili vse, da bi bili vajini odnosi skladni. V drugi polovici meseca boste končno zgladili spor svojim starim prijateljem ali sodelavcem. Čaka vas precej burno poslovno obdobje, zato se ne pustite sprovocirati ter ohranite mirno kri.

tehtnicaTEHTNICA:
Precej napetosti boste občutili na delovnem mestu. Občasno boste imeli občutek, da vam sodelavci zavidajo in vas želijo onemogočiti pri napredovanju. Konec meseca boste lahko računali na podporo mlajšega sodelavca/ke. Zato boste bolj optimistični in dinamični,kar bo ugodno vplivalo na vaše počutje.

skorpijonŠKORPIJON:
V času, ko boste gostili Sonce v vašem znamenju, lahko pričakujete ugoden razplet službenih zadev. Čustvene povezave bodo vzcvetele in vaši bližnji bodo v vas videli ljubečega podpornika in pomočnika. Konec meseca boste urejali svoje finančno stanje, kar vam bodo omogočil večji nepričakovan priliv.

strelecSTRELEC:
Malo boste presenečeni sami nad seboj, saj boste kljub težavam, v novembru vedno našli pravi izhod. Še posebej bo to očitno konec meseca, ko se bo sonce premaknilo v vaše znamenje. Vaše pozitivno razpoloženje bo vplivalo na druge, ki se bodo razživeli in vam nazaj vračali prijetne vibracije. Univerzum deluje!

kozorogKOZOROG:
Precej intenziven mesec je pred vami, zato boste morali še kako paziti, kako se vedete. V ljubezni boste morali biti vi precej potrpeti. Tudi v službi bodo odnosi napeti, saj vam bodo za enako količino dela, nudili manjše plačilo. Bolj boste zadovoljni v družbi prijateljev, ki vas bodo brezpogojno podpirali in vabili na družabne dogodke.

vodnarVODNAR:
Veliko časa boste preživeli na delovnem mestu, kar vam v bistvu ne bo odveč, saj boste sledili svojim občutkom, ki bodo kazali, da imate veliko ustvarjalne moči. Sodelavci in nadrejeni bodo opazili vaša prizadevanja in prisluhnili vašim predlogom. Po dolgem času boste zato res zadovoljni v službi.

ribiRIBI:
V začetku meseca boste imeli občutek, da se vas loteva blaga jesenska depresija. Počasi boste ugotovili, da vam ni nič hudega. Partner/ica bo premogel/a več optimizma, zato bo najbolje, da njemu ali njej prepustite načrtovanje nakupov. Konec meseca boste želeli nekam odpotovati. Naredite načrt potovanja, da ne bo presenečenj.

izdelava web 3


QR Code

Delno oblačno

0°C

Celje

Delno oblačno

Vlažnost: 82%

Veter: 8.05 km/h

 • 18 Nov 2018

  Pretežno oblačno 3°C -1°C

 • 19 Nov 2018

  Oblačno 1°C 0°C

Zadnje novice

 • sob nov 17 2018

  Rop pošte v Celju

  Včeraj, nekaj minut čez 18. uro, smo bili obveščeni o ropu pošte na Ulici Frankolovskih žrtev v Celj...
 • sob nov 17 2018

  Poročilo PU Murska Sobota, 17.11.2018

  V preteklem dnevu smo policisti v Pomurju obravnavali šest prometnih nesreč v katerih je bil en udel...
 • pet nov 16 2018

  Je kdo videl Anela?

  Od danes, 16. novembra popoldan, je pogrešan 32-letni Anel Ajkić iz območja Jesenic. Visok je okoli...
 • pet nov 16 2018

  Je kdo videl nesrečo?

  Dne 14.11.2018, ob 12.00 uri, se je v križišču Smetanove in Prežihove ulice v naselju Mariboru na pr...
 • pet nov 16 2018

  Stepli so se

  Ob 2.35 smo bili obveščeni o pretepu v vasi Selce pri Pivki. Vpletenih je bilo več oseb. 24-letni Pi...
 • pet nov 16 2018

  Poročilo PU Nova Gorica, 16.11.2018

  V Ajdovščini (Goriška cesta) se je včeraj, 15. novembra okoli 17. ure, zgodila prometna nesreča II....
 • pet nov 16 2018

  Zaseženih več odtujenih predmetov

  Policisti PP Ajdovščina in kriminalisti SKP PU Nova Gorica so pred nekaj dnevi oz. 5. novembra 2018...
 • pet nov 16 2018

  Je kdo videl nesrečo?

  V Novem mestu, na Belokranjski cesti v Žabji vasi, se je danes zjutraj (petek, 16.11.2018), tik po s...
 • pet nov 16 2018

  Poročilo PU Koper, 16.11.2018

  Popoldan so policisti na avtocesti proti Kopru ustavili osebni avto. Voznik, 26-letnik iz Ljubljane,...
 • pet nov 16 2018

  Poročilo PU Ljubljana, 16.11.2018

  V preteklih 24 urah je ljubljanski operativno komunikacijski center prejel 169 klicev za posredovanj...

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...