radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Mesečni horoskop

Horoskop za: December 2018

 svet tarota temen

OVEN:oven
Medtem, ko bodo drugi uživali v veselem decembrskem vzdušju, boste polno zaposleni. Vaši bližnji bodo čakali na vašo pobudo in imeli boste občutek, da vse obveznosti padejo na vaša ramena. V službi boste proti koncu meseca zelo uspešni, zato vas čaka priznanje in tudi finančna nagrada.

bikBIK:
Zadnji mesec v letu ne bo miren. Pri delu boste imeli veliko težav in resno boste razmišljali, da med novoletne želje zapišete tudi novo službo ali posel. Če še niste porabili vsega dopusta, si boste še pred prazniki vzeli nekaj prostih dni in se odpravili na prijeten dopust. Konec meseca boste samski predstavniki znamenja spoznali nekoga, ki vas bo navdušil.

dvojckaDVOJČKA:
Manjše težave pri sporazumevanju boste imeli samo v začetku meseca. Drugače boste zadovoljni, saj imate na delovnem mestu možnost napredovanja. Samozavestni boste v ljubezni, saj boste spoznali, da vam je ljubljena oseba brezpogojno naklonjena in vas podpira pri vaših odločitvah.

rakRAK:
Letos boste izjemno uživali v poslednjem mesecu leta in se potrudili, da boste očarali ljubljeno osebo in vam ljube osebe. Samskim ne bo težko najti prave družbe, saj boste zelo prilagodljivi in privlačni. Konec meseca boste tako z veseljem silvestrovali z nekom, ki vam je zelo pri srcu.

levLEV:
Predpraznično veselo vzdušje bo poživljajoče vplivalo na vaše razpoloženje in družabno življenje. V koledar boste označili prednovoletne zabave in se potrudili, da boste prisotni skoraj na vseh. Ker boste zabavni, boste vzbudili pozornost vplivnih oseb. Znanstva vam bodo prinesla korist pri poslovnih stikih.

devicaDEVICA:
Veliko svojega prostega časa boste posvečali svojim daljnim sorodnikom. Nekdo bo potreboval vašo pomoč. V svoji vnemi lahko pozabite na svoje bližnje, ki tudi potrebujejo vašo oporo. V službi bo napeto, saj boste imeli občutek, da vas neprestano nekdo nadzoruje in preverja vaše delo.

tehtnicaTEHTNICA:
Medtem, ko bodo drugi tekali od ene zabave do druge, si boste vi privoščili miren počitek na domačem kavču. V službi vas bodo pohvalili in primerno nagradili vaše delo. V sredini meseca boste ugotovili, da vas nekdo v delovnem okolju zelo privlači. Sorodne teme, ki jih bosta oba želela globje odkriti, vaju bodo zbližale.

skorpijonŠKORPIJON:
V ljubezenskih in finančnih podvigih vas bo podpirala Venera in vi se morate prepustiti njenim mehkim vplivom. Če ste v vezi vas bo partner/ica podpiral/a brezpogojno. Zabava ob koncu leta bo tokrat res uspela in prijatelji bodo še dolgo govorili o njej. Načrti za drugo leto se bodo v celoti izpolnili.

strelecSTRELEC:
V službi boste naredili več, kot ste menili, da boste. Nadrejeni bodo tako navdušeni nad vami, da vam bodo ponudili hitro napredovanje. V drugi polovici meseca, med prazniki, boste želeli kam odpotovati. Večina vas bo to tudi storila, saj si prav želite malo skočiti na drug konec sveta in si privoščiti odklop.

kozorogKOZOROG:
Decembrski dnevi bodo nemirni in včasih se boste spraševali, kaj vse vas še čaka pred iztekom leta. Ker ste dobro opremljeni in močni, boste uspešno opravili naloge, ki vas čakajo. Letošnje praznovanje bo res izpolnilo vaša pričakovanja, saj boste našli tako čas za svoje prijatelje, kot tudi družinske člane.

vodnarVODNAR:
V decembru boste iskali nek mir in tiho zadovoljstvo, a v resnici boste doživeli ravno nasprotno. Partnerjeva pričakovanja bodo drugačna od vaših in le stežka se boste prilagajali. Konec meseca boste tako precej utrujeni in zato boste, kar veseli, ker bo prehod v Novo leto precej miren.

ribiRIBI:
V decembru boste dobili nove priložnosti, kar vas bo razveselilo, a kanček nezaupljivosti bo še vedno prisoten v vas. Konec meseca boste bolj verjeli svoji sreči in jo z veseljem delili med svoje prijatelje in člane svoje družine. Prehod v novo leto bo tako res bučen in zabaven.

izdelava web 3


QR Code

(Ocenite prispevek. Povprečna ocena 0 od ocen)
Oblačno

-2°C

Celje

Oblačno

Vlažnost: 93%

Veter: 6.44 km/h

  • 15 Dec 2018

    Pretežno oblačno 1°C -4°C

  • 16 Dec 2018

    Delno oblačno 1°C -7°C

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...