radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Mesečni horoskop

Horoskop za: Januar 2019

 svet tarota temen

OVEN:ovenPodpora vladarja vašega znamenja Marsa bo v januarju zelo dobrodošla, saj boste z njegovo pomočjo uspešni pri službenih projektih. Energični boste tudi zasebno in samski boste pogumno ogovorili nekoga , ki vas že nekaj časa vznemirja. Kmalu boste spoznali, da v določenih pogojih rožice cvetijo tudi pozimi.

bikBIK:
Januarja boste veselo opazovali, kako se vaš mošnjiček polni z denarci. Vaš pretekli trud bo poplačan. Konec meseca boste srečnejši v ljubezni, saj boste bolj sproščeno sprejemali pohvale in komplimente. Če ste v vezi, jo boste še bolj utrdili, saj boste svoji ljubljeni osebi nudili tisto, kar si najbolj želi.

dvojckaDVOJČKA:
V začetku leta 2019 ste začutili nemir in najraje bi vse naredili drugače, kot do sedaj. Zelo vas bodo motili ljudje, ki imajo drugačno mnenje od vašega. Še posebej boste vznemirjeni pri delu, saj boste imeli občutek, da vas določeni sodelavci ne upoštevajo dovolj. Proti koncu meseca se boste umirili in počakali na boljše čase.

rakRAK:
Za masko brezbrižnosti, ki si jo boste nadeli v začetku meseca, se bo skrival strah in potreba, da bi vašim najbližjim pokazali, da točno veste, česa si želite. Bolje bo, da sproti izrazite svoje občutke, saj drugače ljudje menijo, da je vaša opora, ki jo nudite, brezpogojna. Proti koncu meseca boste tudi vi potrebovali malo podpore pri novih projektih.

levLEV:
Za vas se veseli mesec očitno še ni zaključil, saj boste tudi v januraju zelo živahni in družabni. Vsako srečanje z naključnim znancem ali znanko bo za vas pomenilo novo priložnost za druženje. Zaradi neposrednosti boste priljubljeni in zadovoljni med sodelavci. Le partner/ica bo pogrešal/a vašo prisotnost, dokler mu/ji ne boste pokazali, da vam lahko zaupa.

devicaDEVICA:
Rutina v vsakodnevnem delu in ustvarjanju vam navadno ustreza, tokrat bo drugače. Iščete neko specifično delo, ki bi ga res z veseljem opravljali. Pri tem vedno znova in znova naletite na nekoga, ki vam postavlja ovire. Počasi se boste navadili na vse težave in sprejeli dejstvo, da ne morete vsega spremenit.

tehtnicaTEHTNICA:
Ko bo minilo praznično vzdušje, vas bo zajelo malodušje. V svoji duši ste romantik in soj novoletnih lučk v vas sproža neustavljivo hrepenenje. Realnost mrzlih januarskih dni in jutranja prebujanja bo vplivala na odnose s partnerjem. Vsekakor boste več energije vložili v poslovne izzive.

skorpijonŠKORPIJON:
Prijetni dnevi se bodo vrstili in vi boste uživali v objemu svoje ljubljene osebe. Lepe povezave s prijatelji in veliko zabave boste deležni tudi samski. Žal pri poslu ne boste občutili pravega zadovoljstva. Z veliko potrplenja boste zmogli tudi to. Konec meseca vas čaka preobrat na bolje.

strelecSTRELEC:
Končno boste malo bolj optimistični in samozavestnejši. Osamljenost bo občutje, ki ga ne boste več poznali, saj boste v družbi zelo priljubljeni. Nekoga ste osvojili s svojim šarmantnim neposrednim pristopom. Tudi pri poslu boste lahko izkoristili trenutno povečano priljubljenost.

kozorogKOZOROG:
Odnosi z vašimi dragimi bodo v tem mesecu na preizkušnji. Vaša povečana moč bo v vas sprožala potrebo po preobrazbi, zahtevnejši boste do sebe in do drugih. To marsikomu ne bo všeč, zato boste morali previdno ravnati v primeru konfliktov. Podobno boste doživljali na poslu. V prostem času se malo več gibljite, da premagate stres.

vodnarVODNAR:
Vaša zaskrbljenost glede prihodnosti bo v prvi polovici meseca močna. Pri premagovanju ovir vam bodo pomagali vaši dobri prijatelji in znanci. V drugi polovici meseca boste bolj prodorni, saj boste imeli občutek, da vas vaši bližnji cenijo zaradi tega kar ste in ne zaradi vaših dosežkov.

ribiRIBI:
V prvem mesecu v novem letu boste dobili nepričakovane priložnosti. Preprosto ne boste verjeli, da so končno določene zadeve v vašem življenju postavljene na pravo mesto. Namesto, da bi uživali v pridobljenem, seboste vznemirjali z vprašanji in strahovi glede prihodnosti.

izdelava web 3


QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...