radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Tedenski horoskop

Tedenski horoskop: Od 21.05. do 27.05.2018

 svet tarota svetel

ovenOVEN:
V ponedeljkovo jutro se boste zbudili spočiti in polni delovnega elana. Luna v znamenju Leva vas bo spodbujala, a njen vpliv bo omejen, zato bo pritiskov veliko ali celo preveč za vaš svobodni in prodorni um. V torek bo napetost še naraščala, saj bo luna tvorila prvi krajec in želeli boste na hitro rešiti zapleten problem s svojimi sorodniki, kar se ne bo obneslo, saj potrebujete več potrpežljivosti. V drugi polovici tedna boste bolj umirjeni, dobre volje in pripravljeni na sodelovanje. Luna v znamenju tehtnice bo v sredini tedna spodbujala dobro sodelovanje in povezovanje s partnerjem/ico, ki vas bo brezpogojno podpiral/a pri vaših projektih. V petek bo zopet kar nekaj aspektov opozarjalo nato, da bodite previdni, tako v komunikaciji s sodelavci, kot tudi domačimi. Konec tedna bo luna v strastnem škorpijonu. Napetosti boste najlažje sprostili v objemu partnerja, kar bo znova vzpostavilo zaupanje med vama. Čuvajte se pretirane ljubosumnosti in posesivnosti.

bikBIK:
Delovni teden se bo za vas začel spodbudno, saj bo Luna v torek prešla v natančno Devico in boste določene zapletene zadeve spravili v red. Pri tem vam bodo pomagali vaši najbližji, ki vam vedno stojijo ob strani in vas podpirajo, čeprav vi ne cenite njihovega truda. Še lažje boste sodelovali z drugimi, ko bo Luna prehajala uravnoteženo Tehtnico in boste želeli urediti določene težavne odnose s sodelavci ali poslovnimi partnerji, kar vam bo tudi uspelo. Luna bo konec tedna vstopila v strastnega Škorpijona, tako da se pazite vročekrvnih izpadov in ljubosumnih prepirov s partnerjem, ki vas bo sumničil/a, da nimate poštenih namenov in komaj čakate, da bo nekdo prišel in vas odrešil. V soboto boste še dokaj sproščeni in komunikativni. Določene finančne transakcije se bodo pokazale v čisto drugi luči. V nedeljo bo napetost med vami in partnerjem naraščala, izognite se prepirom, ki ne bodo konstruktivni, raje se umaknite.

dvojckaDVOJČKA:
Kmalu po polnoči bo v vaše znamenje stopilo Sonce. Luna bo v torek prešla v znamenje Device, kar bo podprlo precej naporne energije tedna, ki je pred vami. Luna bo zvečer tvorila prvi krajec in bo krepila svojo moč do ščipa naslednji teden. Čas bo primeren za akcijo, ki bo velikokrat onemogočena, saj bodo v začetku tedna in v petek na nebu vladali precej omejevalni vplivi. Merkur, vladar vašega znamenja, bo še vedno v znamenju zemeljskega Bika, tako da v službi pravega olajšanja še ne boste doživeli. Sodelavci bodo bolj tekmovalni kot povezovalni, zato bo najbolje, da se v tem tednu ne trudite preveč z vzpostavljanjem in krepitvijo odnosov z drugimi, raje svoj čas in energijo posvetite sebi. V sredini tedna bo luna v znamenju spravljive tehtnice in čas bo primeren za umiritev razgretih strasti in bolj mirnih ter konstruktivnih rešitev.

rakRAK:
V začetku tedna bodo v ospredju odnosi z drugimi, predvsem tistimi, ki jih imate najraje, pa naj bodo to vaši dolgoletni prijatelji, možno tudi bratje ali sestre. Ne bo vam težko kaj postoriti zanje, a boste pričakovali pomoč tudi vi. Odnosi s starejšimi sorodniki bodo malo napeti, kot da bi želeli dokazati, da brez njih ne morete, čeprav je že zdavnaj ravno obratno, da bolj oni potrebujejo vašo pomoč. Luna, ki bo v soboto prestopila v znamenje zamerljivega Škorpijona vas lahko precej vznemiri in spraševali se boste po motivih določenih ljudi, ki delujejo proti vam. Samski boste nekoga spoznali, a se lahko z njim ali njo zapletete v precej čudno zgodbo, ki vam bo več odnesla kot prinesla. Malo bolj se boste posvetili tistim, ki jih imate najraje. Prepričani ste, da ste za svoje domače naredili dovolj, a po drugi strani so tudi oni tisti, ki vas vedno in povsod podpirajo, cenijo in branijo pred neupravičenimi napadi. Konec tedna vas bo pronicljiva luna v znamenju škorpijona prepričala, da naredite korak naprej v svoji ljubezenski zvezi.

levLEV:
Teden se bo začel precej nemirno, saj bodo v službi od vas veliko pričakovali in vas zasuli z delom. Pri tem se bo sodelavec do vas vedel precej arogantno, saj bo od vas pričakoval, da prevzemate tudi del njegovih nalog s čimer se ne boste mogli strinjati. Takoj v ponedeljek bo vladar vašega znamenja Sonce prešlo v ognjenega Strelca, kar bo še poudarilo vašo samozavest in vam pripravilo veliko volje do učenja in spoznavanja novih stvari. Vsi vezani bodite pripravljeni, saj bodo pričakovanja vašega partnerja velika. Žal bo svojo podporo pogojeval z določenimi uslugami, ki jih bo pričakoval od vas. Konec tedna bo Luna prehajala znamenje Škorpijona in v vas se bo budila želja po tesni povezanosti s svojimi bližnjimi. Vaš odnos do nekoga, ki vam je blizu se bo povsem spremenil, saj boste želeli bolj odkrito pokazati svoja čustva, saj ste imeli v preteklosti zaradi zadrževanja le teh precejšnje težave.

devicaDEVICA:
V torek bo Luna prešla v vaše znamenje, ki pa bo že isti dan tvorila Prvi krajec. proti večeru preš. V zadnjem obdobju ste naredili velik napredek na območju osebnostne rasti, tako da ste lahko uskladili vaša čustva z vašim malo bolj racionalnim pogledom na svet. V ponedeljek bo Sonce vstopilo v znamenje Dvojčka in poudarilo vašo deveto hišo. Začeli se boste zavedati pomena izobrazbe in učenja. Luna v Škorpijonu bo delovala na vas precej dramatično, saj se lahko odnosi s sodelavci precej zapletejo. Vaš način razmišljanja ni v skladu s trenutnim položajem in morda vam bodo očitali, da hočete pridobiti koristi samo zase. Vi jim boste očitali, da se motijo, a kaj, ko bodo dejstva govorila proti vam. Konec tedna bo luna prehajala škorpijona, znamenje preobrazbe in tudi za vas bo pomembno, da se fizično in posledično psihično popolnoma spočijete.

tehtnicaTEHTNICA:
Torek se bo začel z Luno v predhodnem znamenju Device, in ker bo v fazi Prvega krajca boste precej občutljivi na čustvenem področju. Prav možno je, da se boste poslovili od določenega načina razmišljanja, ki ni prinašalo rezultatov. V sredini tedna bodo zopet v ospredju vaše finance in malo boste ljubosumni na osebe, ki na tem področju nimajo težav. Seveda bo to samo vaše trenutno videnje, saj se boste kmalu prepričali, da morate zadeve vzeti v svoje roke. Čedalje bolj se boste zavedali, da morate svoj življenjski slog prilagoditi stanju svojih financ in se ne preveč obremenjevati s podrobnostmi. Konec tedna bo Luna prehajala znamenje Škorpijona, tako da se boste še lažje soočali z določenimi težavami. Možnosti novih rešitev glede vašega finančnega stanja vas bo napolnilo s pozitivno energijo in sprejeli boste pomembne odločitve, glede nadaljnjih poslovnih korakov.

skorpijonŠKORPIJON:
V začetku tedna boste precej zasanjani, malo počasni in vdani v usodo. Luna bo v znamenju device in kljub težavam lahko računate na podporo vplivnih prijateljev in ljudi na položaju. V sredini tedna bo luna prehajala zračno tehtnico, nebesno znamenje, ki spodbuja sodelovanje in tudi vi boste izjemno sočutni in rahločutni s tistimi, ki imajo določeno vrsto predvsem finančnih težav, ki jih ne morejo več obvladovati. Luna v vašem znamenju vas bo sicer konec tedna opozarjala na to, da se določeni projekti ne morejo začeti brez vas, kar vam bodo vaši prijatelji in znanci potrdili. Kljub temu, da se vam bo zdelo, da morate pomagati drugim, boste želeli krepiti svoje želje in razvijati svojo osebnost, kar ste v zadnjem času zanemarjali. Začeli se boste tudi ukvarjati s kakšnim bolj ustvarjalnim projektom. Tisti, ki imate otroke, boste poudarjeno skrbeli za njih in uživali v njihovi družbi. Konec tedna boste pregledovali svoje finance in se sami sebi čudili, koliko zapravite.

strelecSTRELEC:
Teden se bo začel z Luno v Levu in se nadaljeval z torkovim vstopom lune v znamenje zahtevne in analitične Device. V sredini tedna bo prešel v znamenje zračne tehtnice. Odličen čas za vse nove projekte, potovanja in izpite. Čutili boste, da imate pri vseh projektih podporo svojih prijateljev in znancev, ki vas kot vedno podpirajo brezkompromisno. Konec tedna boste zaradi Lune v znamenju skrivnostnega Škorpijona kar precej zasanjani. Tako boste malo težje delali, bolj kot zbrano delo vas bo zanimalo pridobivanje novih izkušenj. Vaši prijatelji bodo le začudeno gledali, ali ste še vedno ista oseba, saj boste svoje težave reševali na povsem drug, bolj inovativen pristop. Kljub temu boste komaj čakali, da se spremenijo precej zahtevni pogoji, ki vam jih postavljajo v službi ali pri poslu. Bolje bo, da pošteno razmislite o svoji nadaljnji poti in se potem brez kompromisov odpravite po njej.

kozorogKOZOROG:
V začetku tedna bo Luna prešla v znamenje Device, kar vas bo spodbudilo k bolj racionalnem načinu razmišljanja o vaših poslih. Občutek, da se prevečkrat ukvarjate s podrobnostmi in da zaradi dreves ne vidite celotnega gozda, vas seveda ne bo varal. Kljub temu, boste morali biti precej iznajdljivi, saj morate veliko nadoknaditi. V sredini tedna bo luna v znamenju zračne tehtnice vplivala na vaše uspešnejše delo v službi. Nadrejeni bodo opazili vaša prizadevanja in vas podprli pri vaših projektih. Luna v znamenju Škorpijona vam bo konec tedna pomagala, da boste na stvari gledali drugače, dosti bolj odločno in energično. Če si ne boste vzeli dovolj časa za sprostitev in razvedrilo, vam bo primankjaj energije povzročil slabše telesno počutje in vas prisilil k počitku. Prijatelji in znanci vam bodo pomagali rešiti določene težave, ki vas mučijo že nekaj časa in se zaradi njih vrtite v krogu.

vodnarVODNAR:
Luna v analitičnem znamenju Device vas bo v začetku tedna spodbujala k bolj natančnemu in predanemu delu. Zaradi napetih aspektov se lahko zgodi, da vas doletijo določene posledice, če ste zadnje čase zanemarjali delovne obveznosti. V sredini tedna bo luna prehajala zračno tehtnico Brskali boste po spletu in iskali informacije in mnogi med vami se boste resno poglobili v priročnike in učbenike ter iskali določene podatke, ki jih potrebujete pri svojem delu. Zavedali se boste, da brez poglabljanj svojih znanj ne boste prav napredovali in vas bo konkurenca začela prehitevati. Konec tedna bo Luna prehajala vodno znamenje Škorpijona in še bolj intenzivno se boste posvetili pridobivanju določenih poslovnih priložnosti. Potreba po finančni stabilnosti bo čedalje večja, saj se zavedate, da morate najti neko stabilnost v svojem življenju, ki vam bo pomagala, da boste v bodoče lažje napredovali tudi na drugih področjih, kjer ponavadi bolj briljirate.

ribiRIBI:
V začetku tedna še ne boste začutili, da bi se dogajalo kaj posebnega, saj vas bo Luna v znamenju Device spomnila, da morate Bolj natančno izvrševati določene dogovore, ki ste jih dorekli v pogovorih s svojim partnerjem. V sredini tedna bo luna v znamenju zračne tehtnice in čas bo idealen, da uredite določene finančne zadeve in poplačate določene obveznosti na katere ste malo pozabili. Situacija bo kmalu bolj jasna in lažje boste reševali svoje zadeve. Končno boste lahko zaključili nek projekt, ki bi moral biti zaključen že pred časom, a ste vanj preprosto vlagali premalo energije. Preprosto veste, da se z zaključkom končuje pomembno obdobje vašega življenja in boste morali vstopiti v drugo obdobje. Ne bojte se, saj se bo kmalu izkazalo, da vas čakajo novi izzivi, ki jih boste sedaj lažje uresničevali. Konec tedna bo luna v strastnem škorpijonu in lažje boste obnovili svojo energijo ter se sproščeno predali strastem.

izdelava web 3


QR Code

Pin It
Pretežno oblačno

21°C

Celje

Pretežno oblačno

Vlažnost: 63%

Veter: 6.44 km/h

  • 22 Maj 2018

    Dež 21°C 9°C

  • 23 Maj 2018

    Razpršene nevihte 23°C 10°C

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...