radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Tedenski horoskop

Tedenski horoskop: Od 19.02. do 25.02.2018

 svet tarota svetel

ovenOVEN:
Rastoča Luna v vašem znamenju vam bo popestrila začetek tedna, kar bo na vas lahko vplivalo poživljajoče. V torek bo Luna prestopila v zemeljskega Bika, kar vas bo malo umirilo. V sredini tedna bo v ospredju vašega zanimanja reševanje finančnih zapletov in iskanje novih rešitev na finančnem področju. Sveže zaljubljeni boste iskali priložnost, da čim več časa preživite s svojim partnerjem, samski pa boste v sredo, ko bodo na nebu spodbudni aspekti, iskali prijateljsko družbo in možnosti za spoznavanje ljudi. Konec tedna bo priložnosti za veselje in sproščenost še več, Luna bo potovala preko družabnih Dvojčkov, ki vas vedno sprostijo. Odlična priložnost za kakšen družinski izlet.

bikBIK:
Ponedeljek bo še precej naporen. Vsi tisti Biki, ki prejšnji teden niste počivali, kot je primerno za obdobje mrkov, ampak ste si privoščili pestro pustno rajanje s prijatelji in znanci, boste resnično čutili vsako zamujeno minuto spanca. Tudi, če se vam je zgodilo kaj podobnega, nič ne skrbite, saj ste bili po dolgem času sproščeni in ste se vsaj malo odmaknili od vsakodnevnih skrbi. V torek boste lahko vse nadoknadili. Luna bo v vašem znamenju in energično se boste lotevali nalog, ki vas čakajo. Pri tem boste uspešni, predvsem ker boste dobro vedeli kaj hočete. V sredo bodo na nebu lepe ter spodbudne povezave in vaše čustveno doživljanje bo bolj barvito. Samski boste začutili, da morate narediti več, da bi spoznali nekoga, ki bo v vas vzbudil posebne občutke. Posebno intenzivno boste občutili potrebo po bolj pisanem družabnem življenju in povečani želji po potovanjih že ta konec tedna, saj bo luna prehajala živahne Dvojčke.

dvojckaDVOJČKA:
Končno smo se vsaj malo odmaknili od vpliva mrkov. Kar naenkrat boste obkroženi s številnimi poslovnimi priložnostmi in razvojem dogodkov, kar vas lahko privede v malo evforično stanje. Vaše odločitve v začetku tedna še ne bodo tako trdne, kar je tudi prav, saj še ne bodo dovolj premišljene. V sredo bo na nebu obilica pozitivnih aspektov in vas večne dvomljivce malo zmedla. Naučili se boste, da je med prijateljskim dogovorom in strastno ljubezensko ponudbo velika razlika in morate malo bolj poglobljeno razmisliti, kaj trenutno potrebujete. Luna v vašem znamenju bo od petka še povečala vašo prepoznavnost in vas povezala z vašimi skritimi nagnjenji, ter vas postavila v vlogo tistega, ki ve kaj je prav in kaj ni. Samozavest bo prišla bolj serijsko, kot ponavadi, kar bo ugodno vplivalo tako na vašo okolico, kot tudi na razvoj dogodkov.

rakRAK:
V začetku tedna bo Luna potovala preko ognjenega Ovna in dobili boste določene spodbude glede vaše kariere. Prve spomladanske sapice bodo v vas spodbudile delovno energijo in vaši nadrejeni bodo opazili vaše prizadevanje. Takšnim pozitivnim dnevom bo sledilo tudi čustveno prebujenje, kar vas bo naredilo privlačne predstavnikom nasprotnega spola, ki vam bodo želeli prenesti pohvale in komplimente, ki jih morda niste vedno navajeni. V sredini tedna bo Luna v znamenju zemeljskega Bika poskrbela, da vam v družbi prijateljev ne bo dolgčas. Ponujali vam bodo pomoč, ki je ne boste mogli zavrniti in marsikdo se bo zavedal, da ste ravno vi s svojim toplim, a ponosnim pristopom, tisti, ki velikokrat reši še tako zapleteno situacijo. Konec tedna boste na vrsti vi. Nekomu boste zagreto pomagali in zato vas bo bogato nagradil. V nedeljo bo Luna prešla v vaše znamenje, tako da boste izjemno uživali v družinskem krogu.

levLEV:
Vpliv Lune v ognjenem Ovnu vas bo v začetku tedna spodbujal k bolj impulzivnim in burnim reakcijam, zato morate biti v delovnem okolju izjemno pozorni, da ne boste preveč prizadeli svojih sodelavcev, ki vam bodo vsiljevali določene rešitve, ki vam ne odgovarjajo. Ne boste si priznali, da ste z določenimi ravnanji in preveč vzvišenim vedenjem do drugih sami zakrivili določene obrambne napade drugih na vas. Vaš občutek, da morate ukrepati bo močan, a po drugi strani vas bo glas previdnosti miril, da malo počakajte s kakšnimi drastičnimi ukrepi. Luna bo konec tedna prešla v družabna Dvojčka, poleg tega bo Venera prešla v vašo hišo partnerstva. Na področju ljubezni se bodo dogajale spremembe, ki ste jih po malem že pričakovali. Možno je, da boste razmišljali o tem, da bi prekinili določene vezi, ki vas samo še obremenjujejo in vam ne koristijo več.

devicaDEVICA:
V začetku tedna boste precej nemirni. Luna v znamenju Ovna vas bo sicer spodbujala, da določene zadeve opravite hitro in zagnano, a pri tem boste imeli občutek, da vas drugi priganjajo v napačno smer. V torek bo Luna prešla v zemeljskega Bika in lažje in bolj intenzivno se boste lotili zahtevnih nalog. V sredini tedna bo na nebu obilica pozitivnih aspektov, kar vas bo še dodatno stimuliralo. Vaše misli bodo jasne in vizije natančne. Tudi v ljubezni bodo zadeve kmalu bolj jasne, saj bo Venera prehaja rahločutno ribje znamenje, kar vas bo spodbudilo k utrjevanju partnerskih vezi. Neka prijateljska veza ima potenciale, da se lahko razvije v nekaj več. Ne boste prav dolgo oklevali, ampak boste našli prave besede, da izrazite svoja čustva in vaše globoko prijateljstvo se bo lahko razvilo v čustveno in močno vezo.

tehtnicaTEHTNICA:
Mars v znamenju Strelca kaže nato, da se boste morali ponovno spopasti z določenimi težavami, za katere ste mislili, da ste jih že premagali. Pri tem vam lahko pomaga nekdo, ki je nekoč igral pomembno vlogo v vašem življenju. Vaša pripravljenost, da najdete pozitivne rešitve v še tako zapletenih primerih, ga bo prebudila in prav možno je, da boste našli pravo rešitev za svoje težave. Še en, za vas pomemben vpliv je na nebu, to je Venera v znamenju Rib, kjer se dobro počuti . V sredini tedna boste začutili, da se v vaše življenje pomika večja sproščenost in energija. Čustvena energija bo močna, če ste samski se boste zaljubili, drugi jo boste usmerili v igro z otroki ali ustvarjalno delo. Konec tedna bo Luna v znamenju zračnih in družabnih Dvojčkov poskrbela, da se boste lažje sprostili in naužili pozitivne energije.

skorpijonŠKORPIJON:
Mars, ki je tradicionalni vladar vašega znamenja, bo v Strelcu spodbujal vašo potrebo po dodatnem služenju denarja. Vaše potrebe bodo velike, tako da boste precej slabe volje. Še bolj vas bo jezilo, da nimate stvari pred kontrolo in ste pri svojih odločitvah prisiljeni poslušati drugo mnenje. Kljub malo zagrenjenim občutkom, boste morali požreti grenko pilulo in sprejeti zunanjo pomoč. Konec tedna bo Luna v znamenju družabnih Dvojčkov, kar bo za vas pomenilo malo predaha. Predah boste izkoristili za obnovo svojega telesa in tudi duha. Spremenite kaj na vašem videzu, morda pričesko ali pa si privoščite kakšen nov kos obleke, saj se boste zavedali, da morate po zaključku zime narediti nekaj zase in za svoj izgled. V nedeljo bo Luna prešla v sorodnega Raka in bolj sproščeno vzdušje v družini vam lahko pomaga k hitrejšemu okrevanju.

strelecSTRELEC:
Impulzivna energija Lune v znamenju Ovna bo poskrbela, da boste v začetku tedna ustvarjalni in zabavni. Veliko časa in energije boste posvečali otrokom. Tudi tisti, ki ste samski, boste očarali potencialne kandidate za resno vezo s svojim malce otročjim vedenju in brezpogojno ljubeznijo. V sredini tedna bodo aspekti med planeti pozitivni, kar vas bo izjemno sprostilo. Opustili boste zamere do določnih ljudi, saj se boste zavedali, da lahko le preko pristnih povezav vzpostavite pozitivno delovno vzdušje, ki ga potrebujete zato, da boste uresničili svoje načrte v celoti. Konec tedna bo Luna v znamenju družabnih Dvojčkov polna poslovnih priložnosti, ki jih boste hitro prepoznali kot zelo dobre. Veseli boste, da lahko nadaljujete z pozitivnim razvojem in se lahko posvetite novim ciljem.

kozorogKOZOROG:
Teden se bo začel z malo naporno Ovnovsko energijo, ki bo vas bo sicer spodbujala k novim projektom predvsem na področju doma in domačih opravil. Mnogi med vami se boste prisiljeni spopasti z določenimi popravili vašega stanovanja. Morda boste ugotovili, da pušča streha, ali da boste morali na vrtu odstraniti posledice slabega vremena. V sredini tedna boste boljše volje. Začutili boste določeno olajšanje, saj ste v obdobju mrkov velikokrat preveč nadrobno secirali svoja čustva in včasih tudi preveč globoko čustvovali in se po svoje smilili sami sebi. Ljubezenske zadeve boste potisnili na stran in se bolj posvetili svojim prijateljem. V nedeljo, ko bo luna v družinskem Raku pa boste najbolj zadovoljni vezani, ki boste ugotovili, da partnerju še vedno lahko zaupate.

vodnarVODNAR:
Vonj po pomladi, ki jo bo prinesla Luna v Ovnu, bo v začetku tedna privzdignila vaše razpoloženje in vam dvignila nivo vaše energije, da se boste lažje spopadali s težavami. V službi lahko računate na pomoč sodelavcev, doma pa na oporo in pomoč sosedov pri urejanju okolice. Če boste potrebovali dodatno roko vam jo bodo ponudili vaši prijatelji in dobri znanci. V sredini tedna bo Luna prehajala zemeljskega Bika. Povsod je lepo, a doma bo najlepše, boste z veseljem pritrjevali starem reklu v sredini tedna in boste veseli druženja s tistimi, ki jih imate najraje. Proti koncu tedna bo Luna prehajala družabno znamenje Dvojčkov in v službi boste izjemno inventivni. Merkur, ki se še vedno nahaja znamenju Rib vam bo pomagal, da najdete sveže zamisli glede finančnega napredka. Ponovno si pripravite določene projekte, ki so zastali v obdobju mrkov . Končno bodo stekli in vi boste zadovoljni z doseženim.

ribiRIBI:
Začetek tedna boste morali posvečati svojim financam in ureditvi le teh. Vsekakor to ni vašemu najbolj priljubljeno opravilo, posebej ker se zavedate, da je stanje na vašem v zadnjem času precej variabilno. Pri urejanju finančnega stanja boste morali biti bolj konkretni, saj določeno sanjarjenje o rešitvi vseh finančnih težav naenkrat ne bo prineslo večjih sprememb in odebelilo vaše denarnice, še manj pa popravilo stanje na vašem tekočem računu. Luna v znamenju zemeljskega Bika bo v sredini tedna sicer pomagala, da vas bodo sodelavci spodbujali k bolj realnem načinu razmišljanja. Konec tedna boste morali resno poprijeti za delo, saj vas bodo določene okoliščine prisilile, da znova razmislite o določenih načrtih v zvezi z vašim poslom in se bolj zbrano lotite uresničevanje določenih načrtov. Partner vas bo podpiral pri vaših projektih.

izdelava web 3


QR Code

fDeli
60
Pin It
Oblačno

0°C

Celje

Oblačno

Vlažnost: 90%

Veter: 22.53 km/h

  • 22 Feb 2018

    Sneg 0°C -1°C

  • 23 Feb 2018

    Sneg 0°C -1°C

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Računalniške novice

Sodelujemo z ...

IZDELAVA IN PRENOVA SPLETNIH STRANI!!!
Še nimate svoje spletne strani?
Pri nas vam jo izdelamo hitro, poceni in kvalitetno!!!
Za več informacij obiščite našo spletno stran

IZDELAVA SPLETNIH STRANI
Odpri obvestilo