radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Tedenski horoskop

Tedenski horoskop: Od 09.07. do 15.07.2018

 svet tarota svetel

ovenOVEN:
V ponedeljek bo do poznih večernih ur Luna v vašem znamenju. V ponedeljek bo vaša vnema počasi popuščala. Vpliv Lune v lagodnem Biku in nazadovanje drugače hitrega Merkurja, bodo umirjali vaš tempo. Več časa kot doslej boste namenjali prijateljskim in družabnim stikom. Počutje bo za malenkost slabše in na vas bodo v veliki meri vplivale vremenske razmere. Najslabše boste prenašali ekstremne spremembe, od precej hladnega vremena do močne vročine. Od četrtka dalje boste želeli nekaj spremeniti v svojem načinu obnašanja, predvsem kar se tiče odnosov z drugimi. Planeti, ki trenutno prehajajo znamenje Raka bodo vplivali na to, da se boste posvečali domačim in njihovim problemom. Tudi delni sončni mrk v znamenju Raka bo v petek razčistil nejasnosti. Trenutno vam bo odgovarjala vloga posrednika med dvema sprtima stranema, posebej, ker imate tu tudi vi svoje interese in računate, da boste v prepiru dveh dobili svoj delež.

bikBIK:
Teden se bo začel s prestopom Lune v znamenje družabnih in komunikativnih Dvojčkov. . Veseli boste toplih dni, prav možno je, da si boste vzeli kakšen dan dopusta, da se posvetite sebi in svoji okolici. Uredili boste svoj vrt ali s partnerjem odšli na krajši izlet. Težje boste zdržali na delavnem mestu, saj vam bodo misli uhajale k zabavnejšim opravilom. Prejeli boste klic prijatelja, ki je že dolgo niste videli in ugotovili boste, da ste ga zelo pogrešali. V četrtek ali petek se boste odpravili po nakupih in zaradi malce nespametnih aspektov lahko zapravite veliko več kot ste pričakovali. Sončni mrk bo nastopil v vaši hiši prijateljstva in bratov ter sester. Možno je,da končno razrešite konflikte. Konec tedna boste pod vplivom malce bolj aktivne Lune v Levu preživeli v gibanju, veliko boste hodili, plavali ali kolesarili.

dvojckaDVOJČKA:
Začetek tedna bo za Dvojčke izjemno pozitivno obarvan, saj bo v vaše znamenje prestopila Luna, ki vam bo pomagala tudi na poslovnem, predvsem finančnem, področju. Zaradi Lune v znamenju Bika boste v ponedeljek sicer malo zmedeni in zbali se boste, da določenega projekta ne boste speljali tako, kot si zamislili. Predvsem boste zaskrbljeni zaradi svojega finančnega položaja saj sami veste, da boste rabili pri vseh trenutnih projektih veliko opore. V petek bo mlaj v znamenju družinskega Raka, kar bo sprostilo določene družinske napetosti, bo pa ker se v vašem znamenju nabirajo precej naporni planeti, s retrogradnim Merkurjem na čelu, potrebno paziti, da se ne boste preveč prepirali. Čez vikend se boste dodobra spočili, saj vas bo Luna in mrk v Raku malce uspavala. Več priložnosti za kakšen aktiven izlet bo v nedeljo, ko se bo premaknila v Leva.

rakRAK:
Vladarica vašega znamenja Luna bo v začetku tedna v napetem položaju s Saturnom tako, da boste morali malo omejiti vašo družinsko potrošnjo, sploh zaradi tega, ker bo Luna trenutno v znamenju Bika, ki je precej preudaren finančnik. Želje po sproščenem dopustu brez velikih finančnih omejitev se bodo uresničile le, če dopust preložite na konec avgusta, saj boste v teh dveh mesecih zaslužili precej več kot navadno. Bolje bo, če malo počakate s svojimi načrti in se posvetite svojim prijateljem in sodelavcem, ki vas bodo podpirali pri vaših projektih tja do sredine tedna. Malo bolj napeti bodo odnosi s partnerjem, ki bo poskušal z vami tekmovati. Ponudite mu možnost sodelovanja, preden se prepir spremeni v dolgotrajno pozicijsko igro. Množica planetov v vašem znamenju, bo v petek, ko bo mlaj in mrk tu, povečal vašo energijo in proti koncu tedna se boste zelo sprostili. Vikend bo tako potekal povsem po vaših notah. V soboto boste počivali, nedelja pa bo namenjena kakšnemu izletu.

levLEV:
V začetku tedna boste precej žalostni, saj vam bo napet položaj Venere in Saturna pokazal, da so neke vaše ljubezenske želje daleč od realnosti. Luna v znamenju zemeljskega Bika, ki bo delovala na področju vaše kariere, bo vaše misli in tudi čustva usmerila v poslovni uspeh in področje denarja. Tukaj se bo odpiralo več možnosti in prehod Lune v družabna Dvojčka vam bo pomagal, da prepoznate najboljšo opcijo za vas. Merkur, ki v Dvojčkih še zmeraj potuje nazaj, vas bo vračal v preteklost in vas spodbujal k temu, da najdete zamujene priložnosti. Če se boste temu izogibali čez dan, vas bodo boleče teme obiskale ponoči med sanjami. Ne izogibajte se jim, saj so odskočna deska, da dokončno pometete s preteklostjo in se soočite s sedanjostjo. Močno energijski Lunin mlaj in mrk bo v petek poskrbel, da boste dali precej neprijetnih izkušenj iz sebe in odprli nov list v vaši knjigi življenja. Vikend bo sproščen, saj bo v soboto Luna prešla v vaše znamenje.

devicaDEVICA:
V tem tednu boste morali prenašati precejšnje napetosti, saj bo luna upadala proti mlaju in mrku, ki bo nastopil v petek.. Čas je, da malo predahnete, da se spočijete in najdete izvir nove moči. Če boste morali kljub temu ostati na delovnem mestu, boste že v začetku tedna obremenjeni z napetim aspektom med Venero in Saturnom. Omejevalni Saturn bo vplival tako na vaše poslovno področje, kot tudi na partnerske povezave. Neka vaša predvidena investicija se lahko izkaže za zgrešeno. Proti koncu tedna, ko bo tudi Luna v znamenju Raka, boste imeli več energije predvsem za športne aktivnosti. Pomembno bo, da se dobro regenerirate, da boste lažje prenašali pritiske. Čez vikend se boste dosti bolje počutili, čeprav boste morali prenašati pritiske partnerja, ki bo imel občutek, da ga preveč obremenjujete s svojimi težavami in s tem ustvarjate pritisk nanj. Boste pa zelo delavni in čeprav boste delali v domačem okolju, boste pod pritiskom, saj boste imeli občutek, da morate nadoknaditi zamujeno. Pazite nase.

tehtnicaTEHTNICA:
Vaša ideja, da bi na hitro zaslužili veliko denarja brez vlaganja dosti truda, se bo pokazala kot iluzorna, kar vas bo precej razjezilo. Luna bo v ponedeljek prestopila v zračno znamenje Dvojčkov, kar vas bo navdalo z določeno mero optimizma, da se bodo stvari vseeno pozitivno razrešile. Predvsem na poslovnem področju boste morali sprejeti dejstvo, da boste potrebovali obilico vztrajnosti in zmožnosti sodelovanja, če boste želeli svoje težave rešiti kot je potrebno in njuno. V sredini tedna boste to vztrajnost pridobili s pomočjo Lune v znamenju Raka. Lotili se boste temeljite preobrazbe, saj čutite, da morate pred odhodom na dopust nekaj narediti zase. Pomagal bo tudi mlaj in mrk v Raku, ki bo v petek razširil vašo zavest. Tokrat ne bo ostalo samo pri telesni preobrazbi, potrudili se boste tudi na področju duhovnega razvoja, saj imate občutek, da ste zadnje čase ta del malo zanemarili. Vikend bo precej družaben in sproščen. Uživali boste v družbi prijateljev in prijateljic, predvsem v nedeljo pa bo tudi čas za kakšen izlet.

skorpijonŠKORPIJON:
V začetku tedna bo na vas močno vplival napet položaj med retrogradnim omejevalnim Saturnom in med ljubečo Venero. Zdelo se vam bo, da včasih preveč sanjarite o popolni ljubezni in pri tem zanemarjate druge odnose, predvsem pa vašo kariero. Ne bodite preveč neučakani, v tem tednu boste morali postoriti marsikaj, da boste lahko mirno uživali na dopustu v objemu ljubljene osebe, tudi samski pa se boste morali potruditi, da boste imeli dovolj časa za družabne stike. V sredini tedna se boste morali vezani bolj posvetiti svojemu partnerju, saj bo drugače pomislil, da pozabljate na njegove/njene potrebe in mislite samo na svoje. Pogovorite se z njim, saj bo izredno močna energija mlaja in mrka v družinskem Raku, v petek pomagala, da bosta razrešila povsem vse trenutne nesporazume. Konec tedna bosta tako uživala v na novo pridobljenem miru in skupaj uživala v skupni sreči in zadovoljstvu.

strelecSTRELEC:
V ponedeljek boste v službi napeti, saj bo napet položaj med Luno v Biku in omejevalnim Saturnom vplival na vaše misli, ki bodo bolj pesimistične kot navadno. Pomagal bo sicer prehod Lune v optimistična, zračna Dvojčka. To sicer ne bo povsem odstranilo občutka, da vas vsakodnevni opravki omejujejo in da zaradi njih ne morete uresničiti svojega velikega načrta. V resnici vas ravno opravljanje vsakodnevnih, malo zoprnih obveznosti uri v tem, da boste lahko speljali tudi večji projekt. V sredini tedna boste tako v službi prizadevno delali in klub temu, da bodo sodelavci okoli vas precej poletno razpoloženi, boste vložili ves svoj trud, da rešite tekoče naloge. Petek bo v znamenju mlaja in mrka v Raku energijsko precej naporen, a poslovno zelo produktiven. Čez vikend vas bo jezila le vaša finančna situacija, saj boste imeli upravičen občutek, da vaš zaslužek ne dohaja vaših odhodkov. Pod vplivom Lune v znamenju Leva se bosta s partnerjem pogovorila kako naprej.

kozorogKOZOROG:
V začetku tedna lahko pričakujete malo napeto vzdušje doma, saj bo Luno v znamenju Bika omejeval vladar vašega znamenja Saturn. Vaši prijatelji vas bodo želeli zaščititi pred negativnimi vplivi, ki jih ima nekdo od družinskih članov na vas, kar bo opozorilo, da se ne smete preveč razburjati in malo stopite v ozadje. Kljub napetim aspektom boste v sredini tedna pod vplivom Lune v Dvojčka dobre volje. Partner vam bo prišel/a naproti z raznimi predlogi, a napet položaj Plutona vas bo silil, da pokažete mišice in se z vašim partnerjem spoprimete v psihološki vojni. Ob petkovem mlaju v spravljivem, družinskem Raku, bosta zagotovo zakopala bojno sekiro. Konec tedna bo tako zelo lep, preživeli ga boste v sproščenem vzdušju, si izmenjali nežnosti in uživala v rekreaciji ter pripravljanju slastnih, a zdravih obrokov. Zapomnite si takšne trenutke, saj so dragoceni in jih radi pozabimo.

vodnarVODNAR:
V službi boste doživeli bolj intenzivno obdobje. V začetku tedna bo Luna prišla v sorodna, družabna, Dvojčka, kjer se bo zapletla v določene neprijetne aspekte s Saturnom. Pazite na to, da vsa opravila opravite natančno in skrbno, saj vam lahko retrogradni Merkur ponagaja in boste naredili kakšne napake, ki bi jih morali kasneje popravljati. Luna v znamenju Bika vas bo do sredine tedna podpirala pri opravljanju domačih obveznosti. Domov boste vabili sodelavce, saj boste želeli v bolj domačem vzdušju govoriti o nekih novih projektih, ki jih imate v načrtu in jih boste predstavili nadrejenim ali poslovnim partnerjem. Samski boste spoznali osebo, ki je izredno duhovita in duhovno močna. Priznati si boste morali, da jo neizmerno občudujete in ne boste verjeli, da vam ta oseba očitno vrača vašo naklonjenost. Konec tedna boste potrebovali čas, da sprostite svojo napetost in se pripravite za nov, delovno zelo intenziven teden.

ribiRIBI:
Teden, ki bo pred vami boste blesteli predvsem tisti, ki se ukvarjate s kakšnim ustvarjalnim poklicem, saj vas bo prehod Luna v Dvojčka, navdal s novo kreativno energijo. Toliko ustvarjalnih zamisli boste imeli, da jih boste z veseljem delili z drugimi. Z veseljem boste delili tudi svoja čustva, vezani svojemu partnerju, samski pa boste uživali v družbi prijateljev in znancev, ki jih že nekaj časa niste videli. Luna v Raku bo samskim vzbudila spomine na osebo, ki ste jo nekoč ljubili, pa so se ta čustva nekam porazgubila. Spraševali se boste, kaj ta oseba počne in ali še misli na vas. Poklicali jo boste in ugotovili, da še vedno ni ravnodušna do vas, po drugi strani boste zvedeli za vzroke, zaradi katerih sta se odtujila. Ker boste ugotovili, da so bile pri razhodu krive bolj zunanje okoliščine boste ponovno začeli s previdnim približevanjem. Petkov mlaj in mrk v Raku vam bo pomagal, da naredite obračun vašega čustvenega življenja, ki morda ne bo povsem pozitiven.

izdelava web 3


QR Code

fDeli
76
Pin It
Delno oblačno

14°C

Celje

Delno oblačno

Vlažnost: 96%

Veter: 6.44 km/h

  • 17 Jul 2018

    Plohe 25°C 14°C

  • 18 Jul 2018

    Pretežno sončno 27°C 15°C

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...