radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Tedenski horoskop

Tedenski horoskop: Od 03.12.2018 do 09.12.2018

 svet tarota svetel

ovenOVEN:
Teden bo mineval v znamenju obnove. Zadnje čase ste pretiravali na vseh področjih tako, da resnično potrebujete več počitka. Prva dva dneva, pod vplivom Lune v regenerativnem znamenju Škorpijona, bosta idealna zato, da dosežete obnovo svojega telesa in duha. S pomočjo rekreacije in s pomočjo meditacije ali poglobljenega razmišljanja o sebi, boste dosegli, da se boste vsaj malo umirili. Konec tedna boste bolj sproščeni in veseli, nekam lahko odpotujete ali dobite obisk iz tujine. O čustvih se boste veliko pogovarjali, a bolj malo bo verjetno, da boste nekomu samo z besedami pokazali svoja čustva, saj bo od vas pričakoval/a več.

bikBIK:
Odnosi z drugimi bodo ta teden burni in velikokrat boste tudi vi povzročili prepir. Mnogi boste odkrili, da vaš partner ne deli za vas pomembnih zamisli in se bo uprl/a določenim odločitvam, ki jih boste poskušali speljati brez njene ali njegove odobritve. Tudi odnosi s nadrejenimi v službi bodo občutljivi. Pazite, da v sredini tedna ne poslabšate odnosov s svojim šefom, saj le ta ne bo razumel vaše preobčutljivosti. Zaradi napetosti in stresa vas lahko večkrat muči glavobol, zato si večkrat privoščite sprostilno kopel. V kad vlijte vsaj nekaj rožmarinovega olja, ki vas bo poživil.

dvojckaDVOJČKA:
Čeprav bo vaš planet Merkur konec tedna zopet krenil po svoji direktni poti, obstaja nevarnost, da boste svojo povečano zgovornost zlorabili. Še sami ne boste znali ločiti resnice od polresnic in laži. Čustveno boste zmedeni in samski boste sicer uživali v družabnem življenju, a zaradi svoje negotovosti, boste iskali samo trenutno potešitev svojih želja. V službi boste težko prenašali prisilo drugih in zamujali roke, tako, da boste konec tedna prisiljeni podaljšati svoj delovni čas in nadoknaditi zamujeno.

rakRAK:
Začeli se boste intenzivno pripravljati za prihajajoče praznične dneve, saj boste želeli, da bo vse popolno. Veseli boste pozornosti, ki vam jo bodo naklonile osebe, ki so vam blizu. Zato boste pošteno izpraznili svojo denarnico, saj vas boste želeli obdariti vsakega posebej s svojim darilom in presenečenjem. Trudili se boste tudi v službi in si poskušali z dodatnim delom zagotoviti vir dohodka, ki vam bo omogočil, da drugim omogočite čim več zadovoljstva. Konec tedna bo končno napočil čas samo za vas in privoščili si boste nekaj trenutkov, ko boste vi najpomembnejši.

levLEV:
V začetku tedna se boste počutili precej slabo. Družinske razmere, ki so trenutno precej napete vas bodo precej obremenjevale. Siti boste reševanja problemov drugih, ob tem, da ne dobite niti besedice zahvale. Tudi v službi lahko do sredine tedna pričakujete precejšnje težave, spore z nadrejenimi in sodelavci. Kasneje se bodo razmere uredile in imeli boste precejšnjo voljo, da rešite stare probleme in speljete poslovno pot v druge okvire. Partner vas bo podprl in vam pomagal iz težav, samski lahko pričakujte pomoč prijateljev.

devicaDEVICA:
Nemiren teden poln obveznosti vas čaka. V začetku tedna bo najbolje, da si po stresnem delovniku vzamete čas za počitek. Merkur bo v torek vstopil v znamenje Strelca in vam pomagal, da boste z mirnim dogovorom rešili problem. V sredini tedna lahko pričakujete v službi novico, ki vas ne bo preveč razveselila, saj bo pomenila, da se bodo vaši delovni pogoji precej spremenili. Kljub težavam boste imeli dovolj energije za njihovo reševanje, saj vas bo podpiral Mars in obrat Merkurja, ki vam bo prinašal tudi vedno nove zamisli, kako reševati zapletene težave.

tehtnicaTEHTNICA:
Čedalje bolj se boste obremenjevali z občutkom, da ne zaslužite dovolj. V službi boste izkoristili vse možnosti za dodatni zaslužek (dežurstva, nadomeščanje, nadure) in iskali boste še honorarno delo. Predvsem vas bo mučila misel, da svojim dragim ne boste mogli pričarati takih praznikov, kot prejšnja leta. Ne pozabite, da so oni srečni že s tem, da jih navdihujete s svojo prisotnostjo in duhovitimi zgodbami, ki lahko pričarajo vzdušje in vsi bodo pozabili, da je praznična jedilna miza skromnejša kot prejšnja leta. Samski boste konec tedna preživeli v družbi nekoga, ki ste ga pred kratkim spoznali in vas je očaral s svojo pozornostjo.

skorpijonŠKORPIJON:
Luna v vašem znamenju bo v začetku tedna spodbudila v vas željo, da prenovite svojo zunanjost. Ker je Venera še vedno prisotna v vašem znamenju boste želeli zagledati čim lepši odsev v ogledalu. Motivacija bo vaša ljubljena oseba, ki vas bo spodbujala in vam pomagala. Mogoče bo, da bo obisk kozmetičnega salona novoletno darilo. V službi boste veliko postorili, saj vas bodo priganjali roki, ki so postavljeni proti zaključku starega leta. Pohiteli boste, saj si boste želeli preživeti mirne praznike v okviru svoje družine.

strelecSTRELEC:
Zadovoljni boste z razvojem dogodkom, saj se vam stvari, za katere ste mislili, da se ne bodo nikoli spremenile na bolje, sedaj obračajo v pravo smer. V karieri lahko pričakujete dobre novice in spremembo položaja, ki vam bo sčasoma prinesel napredovanje. Odnose v družini boste ta teden utrjevali in vključili tudi družinske člane v pripravo praznovanja, ki ga boste tokrat organizirali tudi za njih. Počutje bo boljše kot zadnje dni, saj boste okrepili svoj organizem.

kozorogKOZOROG:
Saturn v vašem znamenju vas bo poganjal naprej in z lahkoto boste premagovali zelo težke prepreke, ki vam jih bo postavljalo življenje. V službi boste presegli vsa pričakovanja svojih nadrejenih. Tokrat vam ne bo težko zahtevati višje plače, saj dobro veste, da ste jo s svojo prizadevnostjo več kot zaslužili. Partner bo konec tedna malo negodoval, saj sam prevzema večino domačih obveznosti medtem, ko se vi ukvarjate s poslovnimi obveznostmi.

vodnarVODNAR:
Obrat Merkurja v direktno smer, ki se bo zgodil konec tedna, bo v vas sprožil nove ideje glede tega kako želite napredovati v prihodnje. Predvsem v poslu se vam bodo odprla nova obzorja. Če ste samostojni pri delu, samostojni podjetnik ali pa vodite manjše podjetje boste dobili ideje za nove posle. Tudi tisti, ki ste v redni službi boste s svojim idejami prispevali k premiku na bolje. Čustveno boste bolj zadržani, saj bodo tisti, ki so vam blizu vplivali na vas in vam očitali stvari za katere še zdaleč niste krivi.

ribiRIBI:
Imeli boste kar nekaj idej glede vašega dela v prihodnje, a kaj, ko boste pod vplivom Neptuna precej zaletavi. Kar naprej boste očitali drugim, česa vsega niso naredili, a sami boste spregledali svoje napake. Kljub temu boste konec tedna uspeli končati nekaj, kar ste si zamislili. Obrat Merkurja v direktno smer bo zjasnil vaše misli in postavil prioritete v vašem življenju. V ljubezni boste pričakovali brezpogojno podporo vašega partnerja, a pri tem pozabili, da mora biti ta podpora obojestranska in konkretna tudi iz vaše strani.

izdelava web 3


QR Code

(Ocenite prispevek. Povprečna ocena 0 od ocen)
Oblačno

-2°C

Celje

Oblačno

Vlažnost: 98%

Veter: 6.44 km/h

  • 15 Dec 2018

    Pretežno oblačno 1°C -4°C

  • 16 Dec 2018

    Delno oblačno 1°C -7°C

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...