radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Tedenski horoskop

Tedenski horoskop: Od 12.11.2018 do 18.11.2018

 svet tarota svetel

ovenOVEN:
Luna bo v ponedeljek zjutraj še v zemeljskem in zahtevnemu Kozorogu, kar bo v vas budilo ambicioznost. V karieri boste želeli stopiti na višjo stopničko. Vaš vladar Mars in Venera še vedno poudarjata vašo sedmo hišo, področje, ki ureja vaše odnose z drugimi, predvsem tistimi, ki ste jim blizu in ste z njimi v globokih čustvenih ali poslovnih povezavah. V torek bo luna prešla v vizionarskega Vodnarja, čas bo za nove ideje in iskanje pomoči in podporo pri osebah, ki imajo določene sposobnosti in vam lahko pomagajo pri uresničevanju vaših zamisli. V četrtek boste navsezgodaj zjutraj začutili precejšnjo napetost. prvi krajec bo v znamenju Vodnarja in prihaja lahko do napetosti med vami in vašimi podporniki. Možno je, da bo prihajalo do manjših nesporazumov, ki pa jih boste razjasnili do petka zvečer, ko bo Merkur vstopil v znamenje Strelca.

bikBIK:
V prvi polovici tedna se bodo v vašem življenju nizali prijetni dogodki, ki jih bodo povzročile lepe in vam naklonjene povezave med luno in ostalimi planeti. Posebno uspešni boste, če študirate, redno ali se izobražujete ob delu ali ostalih obveznosti. Znanje boste kar srkali vase in se ob tem tudi dobro počutili. V četrtek bo prvi lunin krajec, ki vas bo malo zmedel, saj boste imeli občutek, da kljub trudu, v kratkem času niste obdelali vse materije, zato boste konec tedna prosili za pomoč. Po rahločutnih ribicah, boste konec tedna veseli vpliva močnega Ovna, čeprav boste ob tem občutili pravo olajšanje, ko boste pomagali nekomu, ki vas bo potreboval. Ne pometajte težav pod preprogo, saj se bo izkazalo, da potrebujete energijo zase.

dvojckaDVOJČKA:
Rastoča luna bo v tem tednu potrebna spodbuda, da boste malo bolj aktivni in prodorni, saj bo v tem tednu idealen čas, da se približate svojim ciljem na vaši poslovni poti. Vladar vašega znamenja, hitri Merku se bo v petek preselil v živahnega Strelca, tako da boste zopet bolj zgovorni, pa tudi brezbrižni do določenih skrivnosti, ki so se kopičile, ko je bil Merkur v malo mračnem in skrivnostnem škorpijonu. Konec tedna bo luna prehajal ognjenega Ovna in ker boste precej željni telesnega gibanja. Malo bolj občutljivi boste od četrtka dalje, ko bo luna prešla v sočutno ribje znamenjem in boste imeli pri vašem početju širšo podporo ljudi, ki jih dobro poznate, pa tudi tistih, ki so malo oddaljeni. V sredo boste še posebej zadovoljni, saj bo luna povezana z Merkurjem in boste lahko dosegli uspešen poslovni dogovor.

rakRAK:
Veseli boste napredka v odnosih z drugimi, ker vas je v zadnjem času že malo skrbela čustvena distanciranost bližnjih. Seveda ste čutili precejšnje nezaupanje, saj ste imeli občutek, da ljudje okoli vas samo iščejo konflikte in si obenem želijo, da rešujete njihove probleme ravno vi. V sredini tedna bo prvi krajec v znamenju Vodnarja, takoj zatem bo luna prestopila v rahločutno in vam podobno ribje znamenje, ko bo vaša občutljivost sicer povečana, a po drugi strani boste bolj jasno videli svoje težave in jih boste pripravljeni na pravi način tudi reševati. Vse teden boste večinoma zasedeni s težavami drugih, tako se boste konec tedna bolj posvečali sebi in kariernemu napredku, ki ga po vašem prepričanju zaslužite in ga tudi v resnici želite.

levLEV:
V tem tednu se boste še vedno veliko ukvarjali s problemi in težavami svojih sorodnikov, tako bližnjih kot daljnih, kar vam v tem obdobju, ko ste okupirani s svojimi težavami ne bo najbolje ustrezalo. Kljub temu boste vztrajali, saj se boste držali rekla, da kar se mora, pač ni težko. V prvem delu tedna vam bo pomagal tudi partner/ica, a le do četrtka, ko boste ugotovili, da vaši bližnji pričakujejo od vas in vašega sopotnika/ice tudi finančno pomoč. Raje bodite previdni, saj se je že zgodilo, da ste bili razočarani. Ljudje preprosto ne razumejo, da je tudi pri prijateljskem posojilu spoštovati dogovorjene roke vračila in šele tako prihaja resnično pravo in častno prijateljstvo. Konec tedna bo luna prešla v ognjenega Ovna, kar bo tudi vas še bolj aktiviralo.

devicaDEVICA:
V tem tednu boste precej obremenjeni z raznimi opravki in imeli boste občutek, da razen vas ni nikogar, ki bi lahko uredil in poskrbel za določene premike naprej. Po svoje je to res, saj ste vi tisti, ki res poskrbite, da so urejene vse malenkosti. Druga plat medalje pa kaže, da ni nujno, da je vedno poskrbljeno za vse podrobnosti, saj je včasih čar ravno v tem. V četrtek bo v znamenju zračnega Vodnarja prvi krajec lune, ki bo kazal na določene napetosti na delovnem mestu. Pazite, da živčnosti ne nosite domov, med štiri stene svojega doma, ampak razčistite z napetostmi tam kjer so nastale. Konec tedna boste še bolj obremenjeni. Luna bo namreč potovala po ognjenem ovnu. Pomanjkanje energije vas bo prisililo, da opravite samo rutinska dela in poizkusite čim več počivati. Nevarnost je, da ste med prvimi, ki se vas bo lotila kakšna viroza.

tehtnicaTEHTNICA:
Pred vami je sorazmerno miren teden, ko boste še vedno gostili nebeška ljubimca; Venero in Marsa kar bo pomenilo, da boste samski iskali in pogledovali po primernih kandidatih za strastno vezo. Vezanim se bo njihova veza poglobila in bodo partnerju posvetili več časa in pozornosti. Tudi pričakovanja bodo večja v tem času in ne boste zadovoljni samo s prijateljsko naklonjenostjo, ampak si boste želeli več. V sredini tedna bo luna potovala preko Vodnarja, kjer bo v četrtek tudi prvi krajec in ljubezen boste bolj povezovali s prijateljstvom. V družbi pripadnikov in pripadnic nasprotnega spola se boste dobro znašli in ne bo vam težko poiskati načina sprostitve. Konec tedna boste vezani v partnerjevi družbi precej naredili doma, oziroma okoli doma. Na sporedu bo prijazno in zabavno druženje s prijatelji in sosedi.

skorpijonŠKORPIJON:
Prihaja zadnji teden vaše vladavine, ponedeljek bo na nebu vladal vpliv prijateljskega Kozoroga, tako da boste precej energije vlagali v krepitev prijateljskih vezi. Razpoloženje se bo menjavalo in veliko boste razmišljali o vzrokih za prepire in sovraštvo med ljudmi. Merkur bo še do petka v vašem znamenju, potem prehaja v bolj sproščenega Strelca, kar vam bo prineslo dobre novice v zvezi z denarjem in veliko več zadovoljstva pri njegovem pridobivanju. Odložili boste vsaj nekaj skrbi in postali samozavestnejši, saj se boste zavedali, da ste prestali precej turbolentno obdobje in vaša intuicija vam bo govorila, da se tako stanje ne more več dolgo nadaljevati. Konec tedna bo luna v ognjenem Ovnu popolnoma sprostila vašo čustvenost in svojemu partnerju ali partnerici boste pokazali kako ste v resnici navezani nanj ali nanjo.

strelecSTRELEC:
V začetku tedna boste pod vplivom lune v znamenju sosednjega Kozoroga, pregledovali svoje finance in se uspešno dogovorili še za kakšen projekt, ki ga boste speljali mimo redne zaposlitve in bo vplival na vaše zadovoljstvo in boste preko njega pridobili precej znanja. V sredini tedna bo na nebu potovala luna v znamenju Vodnarja , povezana v pretežno lepe aspekte z pomembnimi planeti, tako da vam bo timsko delo izjemno uspevalo, še posebej v četrtek, ko bo v vaše znamenje pripotoval Merkur in boste izjemno dobri v govorjenju in prepričevanju. Uspešen delovni teden bo prešel v prijeten konec tedna, ko bo na nebu sijala rastoča luna v znamenju ognjenega Ovna in bo čas za malo drugačno akcijo v domačem okolju, kjer bodo še kako veseli vaše pomoči.

kozorogKOZOROG:
V ponedeljkovo jutro se boste zbudili pod vplivom lune, ki bo še potovala preko vašega znamenja, kjer bo tvorila kar lepe povezave in v svojem delovnem okolju boste vsekakor uspešni. Priznanja sledijo in jih bodo izrekli tudi tisti, ki vas zaradi vaše premočrtnosti ne marajo preveč, saj vam zavidajo vaše uspehe. Malokdo se lahko primerja z vami, še posebej ker ostajate skromni in s svojimi napakami ne obremenjujete drugih. Od torka dalje bo luna prehajala znamenje zračnega Vodnarja in čas bo da si vzamete malo več časa zase in okrepite svojo družabnost. Veliko se boste družili tudi s svojimi poslovnimi partnerji ali ljudmi, ki vam pri poslu lahko nudijo kakšno konkretno uslugo. V četrtek bo na nebu Prvi krajec, ki bo malo pospešil dogajanje na finančnem področju, a povzročil nestrpnost in željo, da bi obetajoči posli čim prej prinesli tudi denarne koristi.

vodnarVODNAR:
Po malo zaspanem ponedeljku, ko se boste večinoma ukvarjali z rutinskim delom bo luna v torek prestopila v zračnega Vodnarja in vam prinesla čas akcije in sodelovanja. Luna bo v izjemno lepih povezavah tako, da boste po dolgem času optimistični in zadovoljni z rezultati. Tako bo četrtkova lunina mena prvega krajca še vedno v vašem znamenju samo pospešila vaša prizadevanja in v novi poslovni priložnosti boste začutili potencial in pri tem prehiteli druge. Merkur, hitri planet komunikacije in zamisli bo v petek prešel v ognjenega Strelca, ki podpira vašo naravno hišo prijateljstva in sodelovanja, tako da vaše vizije ne bodo končale v kakšnem zaprašenem kotu vaših misli, ampak bodo uspešno krožile med ljudmi in zlahka jih boste uresničevali. Konec tedna bo v znamenju akcije in družabnosti pod patronatom ognjenega Ovna vam zadovoljstva v družbi drugih ne bo manjkalo.

ribiRIBI:
Začetek tedna bo pod vplivom lune v znamenju prijateljskega Kozoroga in potrebovali boste pomoč in podporo svojih bližnjih in tistih, ki vas dobro poznajo, saj na vas še posebej vplivajo globalni premiki, ki se dogajajo v zadnjem času. V sredini tedna boste tako pod vplivom lune v prijateljskem Vodnarju želeli obnoviti stike s tistimi redkimi nasprotniki, ki ste jih na svoji življenjski poti zgubili ali ste se odmaknili od njih. Ne pretiravajte, ker marsikatera veza se je zrahljala upravičeno in obnovljena ne bo prinašala zadovoljstva, saj se ljudje v tem času niso spremenili, pa tudi vi reagirate približno podobno. Konec tedna bo luna prešla v ognjenega Ovna in v nedeljo bo še sonce vstopilo v kolegialnega Strelca. Močna in temperamentna energija vam bo tokrat ustrezala, saj boste hlepeli po družabnih stikih in dogodkih.

izdelava web 3


QR Code

Delno oblačno

0°C

Celje

Delno oblačno

Vlažnost: 87%

Veter: 9.66 km/h

 • 17 Nov 2018

  Sončno 6°C 0°C

 • 18 Nov 2018

  Delno oblačno 3°C 0°C

Zadnje novice

 • sob nov 17 2018

  Rop pošte v Celju

  Včeraj, nekaj minut čez 18. uro, smo bili obveščeni o ropu pošte na Ulici Frankolovskih žrtev v Celj...
 • sob nov 17 2018

  Poročilo PU Murska Sobota, 17.11.2018

  V preteklem dnevu smo policisti v Pomurju obravnavali šest prometnih nesreč v katerih je bil en udel...
 • pet nov 16 2018

  Je kdo videl Anela?

  Od danes, 16. novembra popoldan, je pogrešan 32-letni Anel Ajkić iz območja Jesenic. Visok je okoli...
 • pet nov 16 2018

  Je kdo videl nesrečo?

  Dne 14.11.2018, ob 12.00 uri, se je v križišču Smetanove in Prežihove ulice v naselju Mariboru na pr...
 • pet nov 16 2018

  Stepli so se

  Ob 2.35 smo bili obveščeni o pretepu v vasi Selce pri Pivki. Vpletenih je bilo več oseb. 24-letni Pi...
 • pet nov 16 2018

  Poročilo PU Nova Gorica, 16.11.2018

  V Ajdovščini (Goriška cesta) se je včeraj, 15. novembra okoli 17. ure, zgodila prometna nesreča II....
 • pet nov 16 2018

  Zaseženih več odtujenih predmetov

  Policisti PP Ajdovščina in kriminalisti SKP PU Nova Gorica so pred nekaj dnevi oz. 5. novembra 2018...
 • pet nov 16 2018

  Je kdo videl nesrečo?

  V Novem mestu, na Belokranjski cesti v Žabji vasi, se je danes zjutraj (petek, 16.11.2018), tik po s...
 • pet nov 16 2018

  Poročilo PU Koper, 16.11.2018

  Popoldan so policisti na avtocesti proti Kopru ustavili osebni avto. Voznik, 26-letnik iz Ljubljane,...
 • pet nov 16 2018

  Poročilo PU Ljubljana, 16.11.2018

  V preteklih 24 urah je ljubljanski operativno komunikacijski center prejel 169 klicev za posredovanj...

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...