radio tomi predvajalnik

Tedenski horoskop: Od 19.08.2019 do 25.08.2019

ovenOVEN:
Zelo mamljivo bo vzeti preprosto delo v službi, še posebej, če se lahko odpravite po bližnjici ali naredite kar v minuti. Kljub temu pa vendar pomislite tudi na svoj ponos - zagotovo želite še naprej opravljati najboljše delo, ki ga lahko.

bikBIK:
Venera v vašem znamenju je pravi čas, da spoznate neko novo osebo. Zmenki naj bodo lahki in igrivi, zato še ni čas, da postanete zateženi ali resni. Poiščite nekoga, zaradi katerega se počutite mladostno, ali takega, ki ljubi šport.

dvojckaDVOJČKA:
Družinska stabilnost bo v tem tednu vaša ključna prioriteta in želeli boste narediti vse, da bo vaš dom ljubeč, prijazen in miren. Pravi čas je, da preuredite ali obnovite rezervno sobo.

rakRAK:
Zvestoba je za vas zdaj ključno vprašanje in nekomu boste radi pokazali, da imate hrbtenico. Vendar ne bodite presenečeni. V nekem trenutku boste morda morali sprejeti težko odločitev o tem, ali boste nekoga podprli ali ne. Prisluhnite svojim instinktom.

levLEV:
Znate biti precej materialistični. Iskanje kakšnega luksuza v tem tednu bi se lahko izkazalo za drago, zato pazite na proračun! Je pa sedaj pravi čas za začetek novega, kreativnega posla.

devicaDEVICA:
Ta teden boste bolj družabni kot običajno, saj je Venera v vašem znaku in ta bo zgladila vaše socialne interakcije. To je pravi čas za zmenke, če ste samski, saj boste na nekoga naredili čudovit vtis.

tehtnicaTEHTNICA:
Karmična privlačnost vas bo presenetila. Če niste samski, bo to očitno predstavljalo nekaj vprašanj, zato dobro premislite, preden naredite kaj drastičnega.

skorpijonŠKORPIJON:
Če ste samski, boste morda srečali nekoga, ki je obseden s skupnimi idejami ali dobrodelnimi akcijami. Odličen poslušalec ste, trenutno pa ste tudi odličen mentor.

strelecSTRELEC:
Dajte svoj čar v dobro uporabo pri delu. Ljudje se vam zdijo očarljivi in prepričljivi, zato je čudovit čas za prodajo in trženje. Javnost vas bo poslušala in zato boste prepričani, da jim govorite nekaj dobrega!

kozorogKOZOROG:
Med ljubeznijo in potovanji je ta teden čudovita povezava - zato, če ste samski in iščete romantiko, pojdite v neznane kraje. Če ste že oddani, pa se odločite za kratek skupinski romantični oddih.

vodnarVODNAR:
Venera vzpostavlja odnos, prinaša srečo, strast in dokončno potrebo po zasebnosti! Če ste samski, se bo nekdo, ki ga boste srečali ta teden, izkazal za skrbnika vašega srca. Če ste že v razmerju, pa izkoristite to priložnost za poglabljanje svoje čustvene intimnosti.

ribiRIBI:
Venera se bo ta teden preusmerila v vaše ljubezensko območje. Sladko bo! Stopite v stik s svojim notranjim romantikom in pokažite svojemu srčku le toliko, kolikor je res potrebno. S to kozmično močjo nikar ne pretiravajte!

izdelava web 3


QR Code

Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran