radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Ti gledaš ...

Razni dogodki
Datum: 19 Januar 2018 19:30 - 21:30

Mesto: Celje, Slovenija

Hiša kulture Celje z novim ciklom Ti gledaš ..., od začetka letošnje sezone uspešno raziskuje in predstavlja sodobne izveninstitucionalne produkcije tako imenovane umetnosti v gibanju. Januarska predstava Via Matti / Ulica norcev v produkciji mariborskega Momenta bo celjskemu občinstvu tako na ogled v petek, 19. 1., ob 19.30, in sicer v posebni in zanimivi ambientalni postavitvi v Baru Union v Celjskem domu.

Predstava, ki je bila premieno uprizorjena lanskega marca v mariborskem GT 22, je hibrid različnih dramskih pristopov in eksperimentira s klasičnim gledališčem, v katerem se pojavijo lutke, oživljeni predmeti ter izrazi brez besed, petje in molk. Celjska izvedba se umešča v specifično okolje Bara Union, za katero bodo ustvarjalci predstavo primerno prilagodili, število obiskovalcev pa bo za intimno izkušnjo omejeno na 24, zato je nujna predhodna rezervacija sedežev na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Avtorski projekt za odrasle in mladino na meji med dramo in performansom, lutkami in predmeti, makro in mikro gledališčem, stvarnostjo in iluzijo, treznostjo in norostjo, so kolektivno zasnovali režiser Zoran Petrovič, igralec Tilen Kožamelj, dramaturg Marek Turošík in scenograf ter oblikovalec svetlobe David Orešič. Prvim trem je skupno to, da so diplomanti ugledne praške gledališke akademije DAMU (Divadelni akademie muzickych uměni). Za tehnično podobo predstave bosta skrbela Borut Žvorc in Andrej Firm.

QR Code

 

Naslov
Krekov trg 3
3000 Celje, Slovenija

 

Zemljevid


 

Vsi datumi


  • 19 Januar 2018 19:30 - 21:30
Oblačno

0°C

Celje

Oblačno

Vlažnost: 93%

Veter: 6.44 km/h

  • 16 Jan 2018

    Pretežno oblačno 7°C -1°C

  • 17 Jan 2018

    Rain And Snow 5°C 0°C

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Računalniške novice

Sodelujemo z ...

IZDELAVA IN PRENOVA SPLETNIH STRANI!!!
Še nimate svoje spletne strani?
Pri nas vam jo izdelamo hitro, poceni in kvalitetno!!!
Za več informacij obiščite našo spletno stran

IZDELAVA SPLETNIH STRANI
Odpri obvestilo