radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Karierni sejem in Festival izobraževanja

Razni dogodki
Datum: 17 Januar 2018 10:00 - 18:00

Mesto: Celje, Slovenija

Mestna občina Celje je tudi letos podprla 2. Karierni sejem MojeDelo.com in 5. Festival izobraževanja, ki bo potekal v sredo, 17. januarja na Celjskem sejmišču.

V Celju bodo zaposlitvene priložnosti ponujala številna priznana podjetja s Savinjske Koroške in Zasavske regije, poleg podjetji pa se bodo predstavile številne izobraževalne institucije, ki bodo predstavljale svoje programe. Karierni dan bo ponudil pestro ponudbo kariernih vsebin, predavanj in sodobne pristope k iskanju zaposlitve ali razvoju samostojne podjetniške poti. Celodnevno brezplačno dogajanje na Celjskem sejmišču bo sestavljeno iz predstavitve izobraževalnih ustanov, poklicev in podjetij, ki iščejo nove sodelavce. Mestna občina Celje nastopa kot partner dogodka, saj se zaveda, da je v Celju in tudi širše v regiji veliko podjetniškega potenciala, ki za uresničitev svojih ciljev potrebuje kakovosten kader. Sejem ponuja tudi priložnost, kjer lahko posamezniki, ki iščejo nove možnosti opravijo zaposlitveni razgovor z delodajalci v regiji, ki v tem trenutku zaposlujejo ali pa bodo zaposlovali v naslednjih mesecih.

Brezplačen spremljevalni program vključuje tudi karierno svetovanje ter predavanja, brezplačno psihometrično testiranje ter mnoge druge dejavnosti, ki posamezniku pomaga pri uspešnem nastopu na trgu delovne sile. Karierni dan bo v sredo, 17. januarja 2018, med 10. in 18. uro na Celjskem sejmišču. Vstop in vse aktivnosti na sejmu so brezplačne.

QR Code

 

Naslov
Dečkova cesta 1
3000 Celje, Slovenija

 

Zemljevid


 

Vsi datumi


  • 17 Januar 2018 10:00 - 18:00
Oblačno

0°C

Celje

Oblačno

Vlažnost: 93%

Veter: 6.44 km/h

  • 16 Jan 2018

    Pretežno oblačno 7°C -1°C

  • 17 Jan 2018

    Rain And Snow 5°C 0°C

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Računalniške novice

Sodelujemo z ...

IZDELAVA IN PRENOVA SPLETNIH STRANI!!!
Še nimate svoje spletne strani?
Pri nas vam jo izdelamo hitro, poceni in kvalitetno!!!
Za več informacij obiščite našo spletno stran

IZDELAVA SPLETNIH STRANI
Odpri obvestilo