radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

V spomin na Oliverja Dragojevića

Glasbeni dogodki
Datum: 09 november  2018 - 02 december  2018

Družina Oliverja Dragojevića je poskrbela, da se bodo lahko njegovi oboževalci poslovili od njega in njegovih večnih melodij, na način, kot bi to želel Oliver. Zato je v ta namen organizirana turneja po Sloveniji, ki bo vključevala sedem mest, število vstopnic pa bo seveda omejeno, zato bo zagotovo velik prestiž imeti vstopnico in doživeti koncert, ki bo nosil naslov Najlepše Oliverjeve in dalmatinske pesmi. Le te bodo prepevali njegovi najbližji prijatelji s katerimi je Oliver Dragojević, za časa svojega življenja in bogate glasbene kariere, navezal pristne človeške in prijateljske odnose. To so Petar Grašo, Tony Cetinski, Davor Radolfi, Tereza Kesovija, Meri Cetinić, Jasna Zlokić, Tedi Spalato, Zorica Kondža, Klapa Cambi, Klapa Bonaca, Jure Brkljača in edina skupina, ki je kar 25 let spremljala Oliverja na njegovih koncertih, skupina Dupini, ki bo spremljala vse nastopajoče. Vsi izvajalci bomo nastopili na vseh sedmih koncertih, Petar Grašo in Tony Cetinski pa se bosta kot gosta izmenjevala. Organizacija turneje bo v rokah ekipe, ki je Oliverju dolga leta redno organizirala koncerte v Sloveniji, PR in promocijo pa so zaupali znani piarovki Kaly Kolonič, ki že 20 let skrbi za največja imena v širši regiji. »To bo velik in predvsem lep ter emocionalen projekt, za katerim stoji družina Oliverja Dragojevića«, nam je zaupala organizacijska ekipa. Besede je potrdil tudi Oliverjev sin Davor Dragojević, ki je v imenu družine Dragojević povedal: »S tem projektom, ki je v pripravi in se bo začel že novembra s koncertom v Ljubljani, želimo kot družina Oliverja Dragojevića slovenski publiki omogočiti, da doživijo Oliverjeve pesmi še enkrat, saj vemo, da so ga imeli Slovenci neizmerno radi, on pa je imel rad Slovence. Prav zato smo za organizacijo izbrali ekipo, ki je dolga leta sodelovala z njim. Na odru bodo nastopajoče spremljali Dupini, ki so spremljali Oliverja več kot 25 let. Goran Franić- Njoko iz Dupinov je zaupal: «Turneja je bila sicer dogovorjena že pred leti in bi se morala zgoditi dve leti nazaj, seveda skupaj z Oliverjem. Zaradi Oliverjeve bolezni smo se nato odločili, da turnejo prestavimo na takrat, ko bo okreval. Ampak to se na veliko žalost vseh nas ni zgodilo.«

Dupini, Oliverjevi najtesnejši prijatelji in glasbeni velikani so se v podpori Oliverjeve družine odločili, da mu posvetijo posebno turnejo, kjer bodo skupaj z zvestimi oboževalci zapeli v spomin njemu- enemu in edinemu, človeku, ki smo ga vsi ljubili in oboževali in tistemu, ki mu z največjim poklonom rečemo, da je bil eden največjih glasbenih velikanov našega časa. "Navsezadnje je to tisto, kar bi si Oliver tudi sam želel", je mnenja njegova družina.

Oliverjeve pesmi bodo ob svojih največjih hitih peli: Petar Grašo, Tereza Kesovija, Tony Cetinski, Jasna Zlokić, Meri Cetinić, Tedi Spalato, Davor Radolfi, Klapa Bonaca, Jure Brkljača, Zorica Kondža in klapa Cambi. Koncert bodo spremljali Dupini, band Oliverja Dragojevića.

Vstopnice bodo v prodaji v začetku oktobra, koncerti pa bodo v naslednjih mestih:

 • 9.11. Hala Tivoli, Ljubljana
 • 10.11. dvorana Tabor, Maribor
 • 16.11. dvorana Leona Štuklja, Novo Mesto
 • 23.11. dvorana Šport centra HIT, Nova Gorica
 • 24.11. dvorana Golovec, Celje
 • 25.11. dvorana OŠ Koper
 • 2.12. dvorana Slovenj Gradec

QR Code

 

Naslov
Slovenija

 

Vsi datumi


 • Od 09 november  2018 do 02 december  2018
Pretežno oblačno

18°C

Celje

Pretežno oblačno

Vlažnost: 65%

Veter: 4.83 km/h

 • 19 Okt 2018

  Delno oblačno 18°C 7°C

 • 20 Okt 2018

  Delno oblačno 17°C 5°C

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...