radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Zdravko Čolić z valentinovim koncertom

Glasbeni dogodki
Datum: 14 februar 2019 20:00 - 23:59

Zdravko Čolić, se po pravljičnih sedmih letih vrača v dvorano Stožice, z magičnim koncertom za valentinovo, 14.2.2019, v sklopu turneje 'Ono malo sreče'. Minuli vikend je Čolić nastopil v razprodani Areni v Zagrebu in še enkrat potrdil status največje regionalne zvezde in glasbenika, ki ga publika že skoraj pol stoletja naravnost obožuje.

V Zagrebu so bili oboževalci priča njegovi magiji in koncertu, ki ga bodo še dolgo pomnili. Neprekosljivi kralj romantike je držal dvorano na nogah skozi celoten koncert, s starimi in novimi hiti pa je publiko popeljal na potovanje skoti vsa skupna leta.

Od pesmi, kot so Esma, Pjevam danju, pjevam noču, Ti si mi u krvi, Pusti pusti modu, Glavo luda, Kao moja mati, do aktualnih hitov Mala, Kuća puna naroda in Ono malo sreće, so se nizali hiti in balade, več kot tri ure. Dizajn zvoka je delal britanski producent John Barton, ki je s Colićem sodeloval že v preteklosti in njegove pesmi zelo dobro pozna. Barton ima za sabo veliko izkušenj, preko 15.000 koncertov, sodeloval pa je tudi z Liso Stansfield, The Prodigy, Chrisom Rio ...

QR Code

 

Naslov
Vojkova cesta 100, Ljubljana

 

Vsi datumi


  • 14 februar 2019 20:00 - 23:59

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...