radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Madagascar

Razni dogodki
Datum: 22 december  2018 16:00 - 18:00

Pustolovski muzikal
Dvorana Union
sobota, 22. december, 16.00 - za IZVEN
Avtor knjige: Kevin Del Aguila
Igrajo: Gašper Rifelj, Irena Yebuah Tiran, Jan Bučar, Nejc Simčič, Lea Bartha Pesek, Blaž Vrbič, Nejc Lisjak, Danaja Koren, Srđan Milovanović, Leticia Yebuah, Neža Strenčan, …
Plesalke: Maša Vajda, Tina Atanasovski, Ika Vrtačnik Dujić, Nina Lazar, Neža Mihelič, Ula Mikoš
Avtorja glasbe in besedil: George Norigea, Someillan
Režija: Eva Hribernik
Koreografija: Mojca Horvat, prevod: Janez Usenik, glasbeno vodstvo: Simon Dvoršak, scenografija: Urška Gregorič, kostumografija: Anjana Pavlič, luč, posebni efekti: Marko Krajšek
Špas teater
Cena vstopnic: 27,00 €; 25,00 €
Pustolovski paket (5 vstopnic po 25,00 €): 100,00 €

Ljubitelji muzikalov, živali in pustolovščin pozor! Prihaja pustolovski muzikal Madagascar, ki bo v živo in v slovenskem jeziku navdušil vse ljubitelje glasbe, plesa in gledališča.
Po izjemnem uspehu Dreamworksove risanke Madagascar, ki je navdušila mlade in mlade po srcu po vsem svetu, ta veliki spektakel že to jesen v obliki muzikala v živo prihaja tudi na naše odre. Licenčni projekt, ki ga NAGP produkcija s producentom Nejcem Avbljem po velikem uspehu z muzikalom Moje pesmi, moje sanje pripravlja v koprodukciji s Špas teatrom.
V New Yorškem mestnem živalskem vrtu je završalo! Živali so se odločile, da ga zapustijo in se podajo veliki dogodivščini nasproti, ki pa se konča z divjo zabavo na plaži Madagascarja. Žirafa, nilski konj, zebra, lemurji, pingvini ter lev, si bodo privoščili največjo pustolovščino doslej. V njihove like se bodo v tem pustolovskem muzikalu med drugimi vživeli znani pevci in igralci Gašper Rifelj, Irena Yebuah Tiran, Jan Bučar, Nejc Simšič, Blaž Vrbič, Lea Bartha, Nejc Lisjak, Danaja Koren in številni drugi.
Izjemen prevod besedil je delo Janeza Usenika, ki je poskrbel, da bodo obiskovalci muzikala tudi tako znana besedila kot so v pesmi z naslovom »I like to move it, move it«, odslej z veseljem prepevali v slovenskem jeziku.
V muzikalu Madagascar boste lahko zaplesali in zapeli tudi gledalci, oziroma z drugimi besedami – prav vsi v gledališču bomo »muvali« skupaj!
Primerno tudi za otroke. Otroci do 4 leta, če sedijo v naročju staršev imajo prost vstop.

QR Code

 

Naslov
Ulica kneza Koclja 9, Maribor

 

Vsi datumi


  • 22 december  2018 16:00 - 18:00
Oblačno

0°C

Celje

Oblačno

Vlažnost: 76%

Veter: 6.44 km/h

  • 12 Dec 2018

    Delno oblačno 5°C -2°C

  • 13 Dec 2018

    Pretežno oblačno 0°C -2°C

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...