radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Predstava za vsako priložnost

Razni dogodki
Datum: 19 marec 2019 20:00 - 22:00

Predstava cikla Komedija
Velika dvorana Narodnega doma
torek, 19. marec, 20.00
za IZVEN in red ZELENI
Igrata: Lado Bizovičar, Gašper Konec / Jure Godler
Avtor idejne zasnove: Lado Bizovičar; avtor besedila, režiser: Jure Karas; avtor glasbe in aranžmajev: Gašper Konec; scenografinja: Greta Godnič; kostumografinja: Metka Albreht; oblikovalec luči: David Andrej Francky; oblikovalec tona: Gašper Doljak
Tukaj in zdaj, SiTi Teater BTC
Cena vstopnic: 20,00 €; 22,00 €

Glasbena komedija
Na slovenske odre prihaja nova predstava druščine, ki je ustvarila uspešnico Slovenska muska od A do Ž, Jureta Karasa, Gašperja Konca in Lada Bizovičarja.
Naj praznujete rojstni dan, obletnico, veseli december, silvestrovo, valentinovo, obletnico podjetja ali zgolj dejstvo, da ste končno uspeli partnerja zvleči v gledališče - vsaka priložnost je prava za ogled Predstave za vsako priložnost!
Nekdo v občinstvu ima rojstni dan. Ker se Lado ne more upreti priložnosti, da bi proslavil tako pomemben dogodek in ker zelo rad govori, nam bo v svoji novi predstavi povedal vse kar ve, pa tudi vse česar ne ve, o veselju, sreči, ljubljanskih ženinih, modernih otroških imenih, fankliščinah, seksu po tridesetem in nasilnih cvetličarjih. Ob živi glasbeni spremljavi bo poskušal odgovoriti na težka vprašanja, kot so »kaj je najslabše darilo na svetu«, »kaj imajo čaplje z vzgojo otrok« ter »koliko kitic ima pesem Kolk'r kapljic?« Kot se za rojstni dan spodobi, bo tudi kakšno zapel.
Za trenutek odložite delo in skrbi, čas je za Predstavo za vsako priložnost!
Trajanje: 1 uro in 20 minut, brez odmora.

QR Code

 

Naslov
Ulica kneza Koclja 9, Maribor

 

Vsi datumi


  • 19 marec 2019 20:00 - 22:00

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...