radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Helena Blagne se vrača

Glasbeni dogodki
Datum: 25 maj 2019 21:00 - 23:00

Helena Blagne, najbolj uspešna slovenska pevka vseh časov, ki že več kot 30 let osvaja srca poslušalcev, se vrača na koncertne odre.

Če smo v letošnji sezoni Heleno lahko spremljali predvsem kot igralko v glasbeni komediji Menopavza, ki je med novembrom in aprilom doživela že več kot 100 ponovitev in se s tem dokazala kot daleč najuspešnejša gledališka predstava, jo bomo v prihajajočih mesecih videli po različnih elitnih lokacijah v družbi vrhunskih glasbenikov in njene izjemne glasbene zgodbe.

 helena blagne 1

Helena, ki je svoj zadnji veliki koncert imela v ljubljanski Hali Tivoli decembra lani, je z osupljivo odrsko prezenco že s prvo skladbo takrat začarala zbrano občinstvo in privabila marsikatero solzo na obraz. Prejemnica številnih festivalnih nagrad in zmagovalka praktično vseh znanih glasbenih festivalov bo tokrat svoje starejše in nove uspešnice predstavila v drugačni luči – ambientu in nivoju primerno.

 helena blagne 2

Tokrat se bo s samostojnima koncertoma prvič predstavlila v kulturno-kongresnem centru v Dolenjskih Toplicah, v petek, 24. maja, in na prelepem grajskem dvorišču Grada Komenda na Polzeli, v soboto, 25. maja. Helenina zvesta publika bo vrhunec pomladi preživela v romantičnih ritmih aktualnih in zimzelenih uspešnic izjemne pevke in glasbenice.

 helena blagne 3

Vabljeni na nepozabna gala koncerta Helene Blagne v Dolenjske Toplice in na Grad Komenda. Vstopnice so že v prodaji na vseh prodajnih mestih.

QR Code

 

Naslov
Grajski trg 1, Polzela

 

Vsi datumi


  • 25 maj 2019 21:00 - 23:00

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...