radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Dalmatinski melos, klapska pesem, vonj po morju…

Glasbeni dogodki
Datum: 18 maj 2019 20:00 - 22:00

Media butik v sodelovanju z Občino Naklo vabi na Dalmatinski večer pod gorami s klapo MASLINA in skupino Kvatropirci, ki bo v soboto, 18. maja 2019, ob 20. uri v dvorani Biotehniškega centra Naklo.

Klapa Maslina je najstarejša klapa iz območja Šibenika, ki deluje že polnih štirideset let. V njihovem repertuarju je slišati največje uspešnice, od Da te mogu pismom zvati, Ružo crvena, Ribari, Ne diraj moju ljubav, Vela luka in druge. Ker v Sloveniji veliko nastopajo, pa vedno v program umestijo tudi legendarni viži V dolini tihi in Slovenija od kod lepote tvoje.

Kvatropirci so pričeli s prepevanjem pred dobrimi tremi leti. Njihova posebnost je prepevanje dalmatinskih pesmi, ki jih radi priredijo malo po svoje. Niso jim tuje niti priredbe slovenskih pesmi, kar so dokazali z izredno priredbo pesmi Modrijanov Moja in jo odpeli samo ob spremljavi kitare. Leta 2016 so na Melodijah morja in sonca z Manco Špik prejeli nagrado občinstva za pesem Pesem.

Predprodaja cenejših vstopnic (14,90 evra): KGZ Sloga Kranj, Loška zadruga Naklo in Škofja Loka Trata, Bencinski servis Logo Tupaliče, Trgovina Grašca Križe in na telefonski številki 051 697 737. Na dan koncerta bo cena vstopnice 18 evrov.

Da grla obiskovalcev ne bodo suha, bo poskrbela nasmejana gostinska ekipa Media butika. Pred dvorano je na voljo brezplačno parkirišče.

QR Code

 

Naslov
Strahinj 99, Naklo

 

Vsi datumi


  • 18 maj 2019 20:00 - 22:00

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...