radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Noč ima svojo moč

Razni dogodki
Datum: 15 junij 2019 08:00 - 23:59

8.30 Tekmovanje gorskih reševalcev iz prve pomoči

Ekipe gorskih reševalcev se bodo pomerile v nudenju prve pomoči. Strokovna ocenjevalna komisija bo nagradila najboljše, gledalci pa bomo lahko spremljali tekmo in navijali.

9.00 – 15.00 Otroške ustvarjalne delavnice

Za vse mlade in mlade po srcu smo pripravili ustvarjalne delavnice. Z izkušeno animatorko se boste lotili izdelovanja številnih didaktičnih in okolju prijaznih izdelkov.

10.00 – 15.00 Nagradne družabne igre

Ves ta čas bodo na prizorišču potekale številne zabavne nagradne igrice in animacije za mlade in mlade po srcu. Pazite, da ne zamudite zabavne orientacijske dogodivščine - Lov na Zlatka.

12.00 Prikaz reševanja s helikopterjem in klasično reševanje v ferati Grančišča

  • Še enkrat nas bodo navdušili gorski reševalci, ki nam tokrat bodo prikazali mogočno reševanje s helikopterjem in klasično reševanje v ferati Grančišča.

13.30 Delavnica prve pomoči

  • Gorski reševalci Društva GRS Mojstrana nas bodo seznanili z osnovnimi prijemi prve pomoči in delili znanje, ki nam v gorah lahko reši življenje. 

14.00 Legendarne nagradne družabne igre #TIMETOPLAY

  • Spet bo čas za zabavo, igre in tekmovanja, kjer šteje to, da sodeluješ! Čakajo vas bogate nagrade.

19.30 Slovenska pesem iz ust mladih talentov glasbenega studia Osminka

  • V večerni del dogodka nas bo popeljala glasba članov glasbenega studia Osminka.

21.00 Pogovorni večer: Novodobni izzivi planinstva skozi oči znanih obrazov s planinskega sveta

  • V Slovenskem planinskem muzeju smo dopolnili stalno razstavo s karikaturami, ki prikazujejo razlike med nekdanjim in sedanjim obiskovanjem gora pod naslovom planinski raj, ki je nastala v okviru projekta Neverjetne gore. Na pogovornem večeru bomo izpostavili aktualne teme planinstva danes, kot so trendi, izzivi in problematika obiskovanja gora.

21.45 Projekcija pod zvezdami: »Free solo«

  • Najboljši solo plezalec brez varovanja na svetu se sooči z najtežjo preizkušnjo v svojem življenju: preplezati želi 975-metrsko steno El Capitan v Yosemitu brez vrvi in zaščitne opreme. Navkljub veliki nevarnosti, da se smrtno ponesreči ter prepričevanju prijateljev in svojcev, je Alex Honnold odločen, da bo prvi na svetu, ki mu je uspel prosti solo vzpon. Ne zamudite nepozabne, z oskarjem nagrajene filmske plezalne pustolovščine National Geographica.

QR Code

 

Naslov
Triglavska cesta 49, Mojstrana

 

Vsi datumi


  • 15 junij 2019 08:00 - 23:59

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...