radio tomi predvajalnik

Art Expo!

Razni dogodki
Datum: 12 september  2019 - 16 september  2019

AAMI Corporation vas vabi na kulturni spektakel "2. ART Expo Ljubljana", na katerem si boste lahko ogledali umetniška dela okoli 300 mednarodnih razstavljavcev. 5-dnevni dogodek, ki bo potekal od 12. do 16. septembra, je odlična priložnost, da od vsakdana pobegnete v kreativni svet in občudujete umetniške stvaritve ter avtorje tudi osebno spoznate. Bogato dogajanje bo popestreno z različnimi predavanji, tečaji, koncerti in delavnicami. Osrednji del expa bo potekal v Stekleni dvorani Gospodarskega razstavišča. Kot dopolnitev osrednjega dogajanja pa vas bomo povabili tudi v BTC City, kjer bodo locirane številne spremljevalne lokacije za izvedbo samostojnih razstav, koncertov in ostalih kulturnih dogodkov v sklopu 2. ART Expa Ljubljana. Družba BTC d.d. kot generalni partner že od samega začetka podpira in spodbuja razvoj AAMI platforme in izvedbo kulturnega spektakla ART Expo Ljubljana. Več kot 50 dogodkov bo tako dodatno obarvalo široko paleto razstavljavcev iz Slovenije, Češke, Hong Konga, Združenega kraljestva, Kazakhstana, Peruja, Hrvaške, Srbije, Makedonije, Turčije, Kitajske, Madžarske, Brazilije, Japonske, Nizozemske in drugih držav. Dnevne vstopnice so v predprodaji na voljo že od 4,95€ dalje. Na Expu lahko kupite tudi AAMI uradni katalog z vsemi informacijami o razstavljavcih in partnerjih (ali pa ga naročite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. po predprodajni ceni 18,99€).

QR Code

 

Naslov
Dunajska cesta 18, Ljubljana

 

Vsi datumi


  • Od 12 september  2019 do 16 september  2019
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran