radio tomi predvajalnik

Katrinas na Glasbenih večerih v Tržiškem muzeju

Glasbeni dogodki
Datum: 23 avgust 2019 20:31 - 22:00

Z veseljem napovedujemo koncert skupine Katrinas, ki bo v petek, 23. avgusta 2019, ob 20.30 na vrtu Tržiškega muzeja in Festival Paradiž, ki bo večer kasneje v starem mestnem jedru v Tržiču. Od 18.30 bo pestro ulično dogajanje, godalkanje s Slovenian Fiddle Gang in kuhno na prostem. Ob 20.30 pa bo veliki koncert Big Banda RTV Slovenija pod vodstvom Lojzeta Krajnčana in glasbenimi zvezdami Nuško Drašček, Romano Krajnčan in Ladom Bizovičarjem.

Tudi letošnji cikel Glasbenih večerov v Tržiškem Muzeju je bil navdušujoč, glasbeniki odlični, publika pa zvesta in številna. Že na prvem koncertu v maju je Pollakov salon pokal po šivih, ko je bil gost legendarni ANDREJ ŠIFRER. Njegov izjemno širok glasbeni opus prepleten s poezijo ter njegove življenjske zgodbe so bile v tako intimnem ambientu posebno doživetje. V juniju so nas očarale gospodične, prav vse akademsko izobražene glasbenice, JAZZ LADIES, ki so s svojim simpatičnim nastopom pričarale popolno poletno noč. Vrhunec je bil prav gotovo koncert skupine THE POCKET ENSEMBLE z glasbenimi virtuozi kot so Boštjan Gombač, Lojze Krajnčan, Kristijan Krajnčan, Petra Vidmar in Robert Jukič, ki so z mnogimi inštrumenti s celega sveta navdušili z magično glasbo, gongi, etno ritmi in predvsem s srčno izvedbo,

pravi umetniška vodja Glasbenih večerov v Tržiškem muzeju Romana Krajnčan.

KATRINAS je glasbeni preplet ženskih zgodb, ki se odstirajo v Igri svetlobe, se vrtijo v Plesu življenja, in se prepuščajo njegovemu Valovanju. Hvaležne so za Drobne bisere vsakodnevnih čudežev, ki jih nizajo v čarobno ogrlico bivanja. Katrinas Letijo vse Do neba, in vidijo svoje poslanstvo v tem, da pošiljajo s svojo glasbo in prepevanjem Žarke za srce vsem tistim, ki želijo Sij-ati zase in za druge.

Vstopnice za koncert si lahko zagotovite v Tržiškem Muzeju (T: 04 53 15 500, E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.) ter v TPIC Tržič (T: 04 5971536 ali GSM: 051 627 057).

QR Code

 

Naslov
Tržič

 

Vsi datumi


  • 23 avgust 2019 20:31 - 22:00
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran