radio tomi predvajalnik

Balkan Boys - 10 let glasbenega hedonizma

Glasbeni dogodki
Datum: 16 oktober 2019 21:00 - 23:00

Balkan Boys že deset let navdušujejo domačo in tujo publiko s svojim unikatnim zvokom Balkana v ritmih sveta in energičnimi odrskimi nastopi. Številčna zasedba, ki se je iz domače garaže kmalu povzpela na velike odre slovenske glasbene scene, je hitro našla pot do poslušalcev s svojim 'glasbenim hedonizmom' in zabavo, ki jo prinesejo s sabo, kamorkoli gredo. V sredo, 16. oktobra, bodo svojih prvih 10 let praznovali na velikem koncertu, ki bo potekal v ljubljanski Cvetličarni. Poleg slavljencev bodo na odru stali tudi njihovi glasbeni prijatelji, sodelavci in idoli: Zlatko, Rudi Bučar, Marko Marković, Dej še'n litro in Lado Bizovičar. In ker pri Balkan Boys nikoli ne veš, morda na žur pride še kdo!

Da pa bo kupica še bolj polna, Balkan Boys na ta dan izdajajo tudi svoj novi, tretji album. Če jih še ne poznate, preverite, kakšen je njihov energični balkanski duh in se jim pridružite na velikem slavju v Cvetličarni! Če pa jih, pa tako že veste, da gre za neponovljiv koncert, ki ga je treba doživeti.

Balkan Boys niso navadna Balkan skupina. So najčistejši odraz tega, kako daleč lahko Balkan seže, kako kompleksna in hkrati lahka, kako čustvena in obenem zabavna je lahko balkanska glasba, ki pa jo Balkan Boys mešajo z rumbo, skajem, gypsy-jem, swingom, reggaejem. Zvok Balkana v ritmih sveta!

QR Code

 

Naslov
Kranjčeva ulica 20, Ljubljana

 

Vsi datumi


  • 16 oktober 2019 21:00 - 23:00
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran