radio tomi predvajalnik

Habits

Glasbeni dogodki
Datum: 15 november  2019 20:30 - 22:00

Cikel koncertov Blue Planet
Mali oder Narodnega doma
petek, 15. november, 20.30
za IZVEN
Tobias Hoffman (saksofon), Sebastjan Duh (el. klavir), Tadej Kampl (kontrabas), Janez Gabrič (bobni), Ana Bezjak (vokal)
Organizator: Zavod Etnika
Cena vstopnic: 8,00 €
Prodaja vstopnic: mojekarte.si in uro pred koncertom pred Malim odrom Narodnega doma

Habits je naslov drugega albuma enega najboljših slovenskih basistov (izjemnega tudi v svetovnem merilu) Tadeja Kampla. Gre za neprofitni glasbeni projekt pri katerem se Tadej podpisuje kot avtor, izvajalec in producent skladb. Projekt zajema 6 skladb v katerih se prelivajo zvoki jazz-a, funk-a, afro-beat-a in pop-a. Album je bil posnet februarja 2018 v studiu Acoustic Recording v Prospect Heights, Brooklyn NY. Pri projektu so poleg Tadeja Kampla sodelovali še Igor Lumpert, Marko Črnčec in Jonathan Barber, Josh Evans, Dejan Berden, Ana Bezjak in Bruno Domiter.
Tadej Kampl je diplomiral na konservatoriju v Celovcu pri prof. Uli Langhtalerju. Obiskoval je tudi City college v New Yorku, ZDA. Izpopolnjeval se je še pri Denisu Irwinu in Matthewu Garrisonu, kasneje pa je bil tudi na izobraževanju pri guruju in velikemu mojstru indijske table Pandit Suresh Talwalkarju v Punah, Indija.oJamais.

QR Code

 

Naslov
Ulica kneza Koclja 9, Maribor

 

Vsi datumi


  • 15 november  2019 20:30 - 22:00
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran