radio tomi predvajalnik

Nune v akciji

Razni dogodki
nune_v_akciji
Datum: 24 januar 2020 20:00 - 22:00

Glasbena komedija
Dvorana generala Maistra
petek, 24. januar, 20.00
za IZVEN in red PETEK
Igrajo: Gojmir Lešnjak - Gojc, Simona Vodopivec - Franko, Alenka Godec, Marjan Bunič, Lea Bartha Pesek
Avtor: Dan Goggin (Nunsense)
Režija: Jaša Jamnik
Prevod in priredba: Drago Mislej – Mef, Marjan Bunič; glasbeni vodja in instrumentalist: Miran Juvan; koreograf: Matevž Česen, scenograf: Jože Logar; kostumograf: Andrej Vrhovnik; producent: Jurij Franko
Prospot
Cena vstopnic: 20,00 €; 25,00 €

Producent muzikalov Mamma Mia! in Briljantina Jurij Franko je s svojo produkcijsko hišo Prospot iz Radovljice, za slovenske odrske deske pripravil še en veliki svetovni hit - glasbeno komedijo Nune v akciji!
Nune v akciji! (v originalu Nunsense) je izjemno delo avtorja Dana Goggina, ki je bilo premierno uprizorjeno decembra 1985 v gledališču Cherry Lane in je druga najdlje izvajana predstava na Off-Broadwayu. V zadnjih tridesetih letih je predstava postala pravi mednarodni fenomen, saj je bila prevedena v več kot 26 jezikov in si jo je ogledala publika po vsem svetu.
Nune v akciji! je domiselna zgodba o petih redovnicah, ki se znajdejo v denarnih težavah in so prisiljene pripraviti dobrodelni SHOW, v katerem pa hoče biti vsaka od njih prva zvezda. V nizu nenavadnih situacij se redovnice pokažejo v povsem drugačni luči, kot smo jih vajeni. V soju reflektorjev ob petju, plesu in smehu vsaka posebej in vse skupaj zažarijo na čisto samosvoj način.
V slovenski različici nastopajo vrhunski izvajalci Gojmir Lešnjak - Gojc, Simona Vodopivec - Franko, Alenka Godec, Marjan Bunič in Lea Bartha Pesek, ki navdušujejo tudi v najbolj obiskanem muzikalu v Sloveniji vseh časov - Mamma Mia! Kot glasbeni vodja in instrumentalist pri predstavi sodeluje Miran Juvan.
Predstava, v kateri bo vsak našel košček samega sebe in ekipa, ki vas bo prepričala, da je vsak od nas lahko Svetnik!

QR Code

 

Naslov
Ulica kneza Koclja 9, Maribor

 

Vsi datumi


  • 24 januar 2020 20:00 - 22:00
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran