radio tomi predvajalnik

Zračni koridor

Razni dogodki
zračni_koridor
Datum: 18 januar 2020 19:30 - 21:00

za IZVEN

Ko ti bog ponudi gravitacijo, naredi limonado. Visoko nad Zemljo, kamor se na nevidnih vetrovih vzpenjajo veliki kosi kovine, sámo jedro resničnosti propade. Ko neznano človeško telo z nepredstavljivo hitrostjo pade z letala, ki ni nikoli obstajalo, se novinar, prepričan, da bo osmislil uganko, odloči, da razjasni primer. Ko gredo njegova spoznanja globlje, kot bi lahko posegla zgodba, se kmalu sooči na prepadu med razumom in norostjo ... Pa še veliko drugih stvari se zgodi ob tem.

Avtorsko besedilo Zračni koridor (Flightpath) je sestavljanka več tematsko (nekoliko) povezanih zgodb, ki tkejo podobo norosti, ki nam morda lahko pomaga pri osmišljanju tega vrtečega sveta, v katerem živimo.

Predstava bo v angleškem jeziku, s slovenskimi nadnapisi.

Cene vstopnic: Redna stopnica: 10 €, za dijake, študente in upokojence 8 €. Člani Tuš kluba 30% popust na redno ceno vstopnice.
Predprodaja vstopnic: Uro pred predstavo v Gledališču Zarja Celje.

QR Code

 

Naslov
Kulturniška 4, Celje

 

Vsi datumi


  • 18 januar 2020 19:30 - 21:00
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran