radio tomi predvajalnik

The End

Glasbeni dogodki
the_end
Datum: 27 februar 2020 20:30 - 22:00

Jazz v Narodnem domu
Mali oder Narodnega doma
četrtek, 27. februar, 20.30
za IZVEN
Sofia Jernberg, glas; Kjetil Møster, saksofoni, elektronika; Mats Gustafsson, saksofoni, elektronika; Anders Hana, el. kitara, bobni; Børge Fjordheim, bobni
Cena vstopnic: 10,00 €; 8,00 € – študentje

Imenu navkljub je The End v bistvu začetek. Začetek tolikih novosti, da jih ni moč enostavno našteti.
Je prvo srečanje dveh skandinavskih inovatorjev saksofona: Kjetila Møsterja, ki je pihalo združil z elektroniko ter Matsa Gustafssona, ki ga je v jazzu ponesel do neslutenih možnosti. Je povratek Andersa Hane h kitari, po tem, ko jo je vrsto let pustil v kotu in se posvetil grindcore bobnanju. Je predstavitev neobičajnega petja v Etiopiji rojene Sofije Jernberg, ki je doma tako v sodobni operi kot v jazzu.
Ob vsem naštetem pa je The End predvsem odlično in plodno druženje nadvse raznovrstnih izkušenj in njihovo stapljanje v novo, kreativno formo. Novo formo z globljo poetično lepoto in neusmiljeno brutalnostjo, prežeto z energijo, ki vas bo dodobra stresla, vaša ušesa napolnila z dobrimi vibracijami, vaše od zime izpraznjene baterije pa z zalogo pozitivne energije, ki bo trajala do pomladi.
Bodite zraven in uživajte v posrečenem srečanju industrijskega grindcora, improviziranega jazza in world glasbe. In delili boste naše mnenje, zapisano v naslovu tega prispevka – The End so konec vsega doslej znanega in začetek nečesa povsem novega. In zelo glasnega.

Informacije in prodaja vstopnic
Informacijska pisarna Narodnega doma Maribor: ponedeljek, torek, četrtek, petek od 9.00 do 16.00; sreda od 9.00 do 17.00; sobota od 9.00 do 12.00 ter uro pred vsako prireditvijo. Prireditve v Dvorani Union: uro pred prireditvijo na blagajni Dvorane Union.
Tel.: (02) 229 40 11 • (02) 229 40 50 • 031 479 000 • 040 744 122
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. • spletna prodaja vstopnic: http://nd-mb.kupikarto.si/

QR Code

 

Naslov
Ulica kneza Koclja 9, Maribor

 

Vsi datumi


  • 27 februar 2020 20:30 - 22:00
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran