radio tomi predvajalnik

 

Novi fosili prihajajo v Ljubljano

Glasbeni dogodki
novi_fosili
Datum: 02 oktober 2020 20:00 - 23:00

Spektakel, ki je razprodal koncertne dvorane v Zagrebu in Beogradu, zgodba o 50-ih letih glasbenega ustvarjanja priljubljene skupine, prihaja v Slovenijo!

Malo glasbenih imen je ostalo zvestih svojemu ustvarjanju in modnim trendom in ki so enako priljubljeni pri vseh generacijah v regiji!

Novi fosili dokazujejo, da so eni redkih, ki jim vse to uspeva zadnjih 50 let.

Letos mineva 50 let od ustanovitve ljubljencev poslušalcev v regiji, zato so se Marinko Colnago, Sanja Doležal in 'dobri duh' skupine Vladimir Kočiš Zec odločili, da svojo zapuščino predstavijo v nepozabnem druženju, ki so ga poimenovali 'Zgodba o 50-tih letih Novih fosilov'.

Zgodba o 50-tih letih Novih fosilov – Za dobra stara vremena je poklon vsem sodelavcem in pomembnim dogodkom, ki so zaznamovali in skupaj gradili glasbeno pot skupine.

QR Code

 

Naslov
Celovška cesta 25, Ljubljana

 

Vsi datumi


  • 02 oktober 2020 20:00 - 23:00
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran