radio tomi predvajalnik

 

14 Collecta sejem

Razni dogodki
collecta_1
Datum: 12 september  2020 - 13 september  2020

Mednarodni sejem zbirateljstva Collecta vabi vse ljubitelje tradicionalnega, lepega in starega v petek in soboto, 12. in 13. septembra, v Marmornato dvorano Gospodarskega razstavišča. Letos bo zbral več kot 120 zbiralcev in trgovcev iz tako iz domače, kot iz tujih držav. Obiskovalci bodo lahko tradicionalno kupovali, prodajali in izmenjevali znamke, bankovce, kovance, militarijo, razglednice, minerale, fosile, dragulje, figurice, gramofonske plošče, zgoščenke in kasete, ogledali pa si bodo lahko tudi tematsko razstavo Slovenci skozi čas in Nostalgija. Drugi dan sejma pa bo potekala tradicionalna dražba Antikvariata Glavan.

Namen mednarodnega sejma zbirateljstva Collecta je, da skrbi za ohranjanje kulturne dediščine in posameznike ter družine opogumlja, da obisk sejma izkoristijo tudi za vrednotenje družinskih zbirk, katerih porekla in vsebine ne poznajo – od raznoraznih zbirk znamk, bankovcev, kovancev, dragih kamnov, militarije, antikvitet ipd.

QR Code

 

Naslov
Dunajska cesta 18, Ljubljana

 

Vsi datumi


  • Od 12 september  2020 do 13 september  2020
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran