radio tomi predvajalnik

 

Sinergije barv!

Razni dogodki
kristina_kocar
Datum: 07 marec 2020 - 30 april  2020

KJE: GALERIJA VOLK CELJE, Ozka ul. 2, Celje
KDAJ: DO ČETRTKA, 30. APRILA 2020
KAJ: SAMOSTOJNA RAZSTAVA SLIK KRISTINE KOČAR, POD NASLOVOM ˝SINERGIJA BARV˝, na kateri avtorica razstavlja 16 svojih del, akrilov na platno in mešano tehniko. Po motiviki njena dela zajemajo: pejsaže, tihožitja in abstrahirani realizem.

Kristina Kočar je doma iz osrčja Kozjanskega, iz idilične vasice Javore, blizu Gorica pri Slivnici. S slikarstvom se ukvarja že precej časa, aktivneje pa zadnja štiri leta, ko se je priključila Društvu likovnikov Ljubljana, kjer je bila članica polni dve leti. Sedaj pa je članica Celjskih likovnikov pri KPD Svoboda Celje. Svoje slikarsko znanje je izpopolnjevala pri znanem in uveljavljenem celjskem slikarju ing. Božidarju Ščurku, sedaj pa redno sodeluje v rednih izobraževalnih oblikah pri domačem KPD Svoboda Celje, pod vodstvom lik. pedagoga in slikarja Tomaža Milača.

Redni sodeluje pri skupinskih razstavah KPD Svoboda Celje, v celoletni likovni koloniji ˝Štirje letni časi˝, ki jo pripravlja ZKD Celje, v sodelovanju z Šolo za hortikulturo in vizualne umetnosti Celje in JSKD OI Celje. Poleg tega je sodelovala tudi v likovni koloniji v Kamni Gorici (2016), v likovni koloniji v Brezovici in Gameljnah pri Ljubljani (2017), v celjskem poletnem slikarskem ex-temporu ˝Celjske poletne vedute˝ v org. JSKD OI Celje (2018 in 2019), v dobrodelni likovni koloniji ˝Barbara celjska˝ Rotary kluba Barbara celjska, v Laški vasi nad Štorami, večkrat na dobrodelnem slikanju v Domu starejših Lipa Štore in še kje.

Samostojno pa je prvič razstavljala v domačem kulturnem domu v Gorici pri Slivnici ter lokalu Zanzibar pri Šentjurju.

Tokrat se ponovni predstavlja na pričujoči samostojni razstavi z zbirko del, ki so izpod njenega čopiča nastajala od novembra 2019, do januarja 2020.

QR Code

 

Naslov
Ozka ulica 2, Celje

 

Vsi datumi


  • Od 07 marec 2020 do 30 april  2020
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran