radio tomi predvajalnik

 

24 urni vzpon na Martnico

Razni dogodki
martnica
Datum: 05 junij 2020 16:00 - 06 junij 2020 16:00

Letos bo v organizaciji Osnovne šole Janka Glazerja Ruše, Martnice Pohorje, društva LIRA in Športne zveze Ruše, organiziran že 9. dobrodelno športno rekreativni vzpon na Martnico.

Udeleženci se bodo peš ali s kolesom, vzpenjali na Martnico od petka, 5.6. do sobote, 6.6. Proga za pohodnike je dolga 3 kilometre, za kolesarje pa 6 kilometrov.

Start bo ob 16.00, na parkirišču pred kmetijsko zadrugo Ruše (319m), cilj pa na Martnici (682m).

Na prireditvi se bodo zbirala donatorska sredstva. Zbrani denar bo namenjen socialno ogroženim otrokom šole in vrtca Ruše.

Vabimo vas, da se udeležite prireditve in s tem pomagate socialno ogroženim otrokom. Vsak udeleženec prejme malico, osvežilne napitke in spominsko presenečenje.
Najuspešnejše čakajo priznanja in nagrade.

Lani se je dobrodelne prireditve udeležilo 414 kolesarjev in pohodnikov, zato organizatorji tudi letos pričakujejo veliko število udeležencev.

QR Code

 

Naslov
Trg vstaje 4, Ruše

 

Vsi datumi


  • Od 05 junij 2020 16:00 do 06 junij 2020 16:00
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran