radio tomi predvajalnik

 

S harmoniko po Posočju

Glasbeni dogodki
bucar_1
Datum: 29 avgust 2020 08:00 - 30 avgust 2020 16:00

Za projekti "S harmoniko na Triglav", "S harmoniko po slovenski obali", "S harmoniko skozi Postojnsko jamo", "S harmoniko ob Kolpi", "S harmoniko na Sedmera jezera", "S harmoniko čez harmonijo treh dolin" in "S harmoniko po obrobju treh držav" letos Glasbena šola Bučar pripravlja čisto nov glasbeni projekt "S harmoniko po Posočju".

"S harmoniko po Posočju" je osmi glasbeni projekt Glasbene šole Bučar. Odvil se bo zadnji avgustovski vikend, kot že tradicionalno potekajo glasbeni pohodi. Sobota bo v znamenju Krna in Krnskega jezera, nedeljo pa bo zaznamovala Soška pot in reka Soča. Zaključek projekta se bo zgodil v Bovcu. "Preizkusni pohod" na Stol bo potekal 16. 8. 2020.

bucar 2

Informacije v zvezi z glasbenim projektom so možne po elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali po telefonu 041 895 501 (Simon).

Utrinki preteklih glasbenih pohodov:

 bucar 3

bucar 4

bucar 5

bucar 6

bucar 7

bucar 8

bucar 9

QR Code

 

 

Vsi datumi


  • Od 29 avgust 2020 08:00 do 30 avgust 2020 16:00
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran