radio tomi predvajalnik

 

Super Brina

Razni dogodki
super_brina
Datum: 16 oktober 2021 10:30 - 11:05

Maksi, Mega Pikin abonma in izven, Dom kulture Velenje

Igrano-lutkovni muzikal

Avtor in režiser: Joseph Nzobandora - Jose
Igrata: Ana Ruter, Joseph Nzobandora - Jose
Glasba: Murat & Jose

Deklica Brina zna brati, pisati, šteti in tudi zelo rada računa. Še raje pa se igra s svojim mačkom Zdenkom. Zakaj pa je Brina super? Kaj je njena super moč? Da leti kot Superman? Da premetava skale kot Peter Klepec? Ne, ne ... Brina je super Brina, ker vsakemu pomaga, tudi če je zgaga! Zgodba se zaplete, ko pohlepni Zlatoljub odkrije zlato, ki leži natanko pod Brininim drevesom. Na vsak način se ga hoče polastiti, Brina pa se mu upre …

Predstava traja 35 minut in je primerna za starost 4+.

Za obisk dogodka je potreben PCT pogoj (prebolel, cepljen, testiran) za starejše od 15 let ter spoštovanje vseh takratnih ukrepov za zajezitev širjenja koronavirusa, ki veljajo za izvajanje kulturnih dejavnosti. Obvezna je uporaba mask za odrasle in otroke, starejše od 6 let.

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


 

Naslov
Titov trg 4, Velenje

 

Vsi datumi


  • 16 oktober 2021 10:30 - 11:05
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran