radio tomi predvajalnik

 

Tadej Toš: V živo

Razni dogodki
tadej_tos
Datum: 22 januar 2022 19:00 - 20:00

Stand-up komedija
Dvorana generala Maistra
sobota, 22. januar, 19.00
ZA IZVEN
Igra: Tadej Toš

Cena vstopnic: 15,00 €

Toš. Terapija.
Tadej Toš je lani je kot 'lock-down' klovn v našem Awwwditoriju bistveno prispeval k ohranjanju kolikor toliko normalnega mentalnega zdravja v kavč arest prisiljenih Slovencev.
Letos kavč aresta (zaenkrat) še ni, a mentalno stanje slovenskega življa zato ni prav noč boljše. Nasprotno! Mirno lahko zapišemo, da se približujemo kritični točki akutnega fukjenitisa*. Kar pomeni, da bolj kot kdaj koli potrebujemo Toš terapijo.

Zakaj? Ne zgolj zaradi smeha, ki preverjeno pozitivno učinkuje na zdravje, ampak tudi zaradi Tadejeve sposobnosti, ki je v teh čudnih časih prava redkost: v slogi in dobri volji združiti Slovence najrazličnejših plemenskih pripadnosti in prepričanj.
Pa malce pomislimo: kdo v tej naši ljubi deželici se ta hip še lahko pohvali s takim dosežkom? Erm… ni prav veliko kandidatov, kaj? Priložnosti, da vsaj kako uro preživite v vsesplošni slogi s sonarodnjaki (in se ob tem še imenitno zabavate) pa še manj. Zato je nikar ne zamudite!
*fukjenitis: Diagnoza. Opis je predolg in prezapleten za opombo, zato zapišimo le, da je to zahrbtno in hudo nalezljivo bolezen odkril Tadej Toš, ki jo tudi najučinkoviteje in najuspešneje zdravi. In ja, terapija je potrjena. In testirana. In varna. In brez stranskih učinkov.

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


 

Naslov
Ulica kneza Koclja 9, Maribor

 

Vsi datumi


  • 22 januar 2022 19:00 - 20:00
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran