radio tomi predvajalnik

 

Ansambel Lun'ca vabi k sodelovanju!

Glasbeni dogodki
lunca
Datum: 05 januar 2022 - 24 januar 2022

Novo leto prinaša svež začetek in tako tudi v ansamblu Lun'ca pričenjamo novo poglavje. Naš Alen, Gašper in Miha so se odločili, da v teh časih, ki prinašajo še posebej veliko izzivov, zaključijo to pot. V skoraj osmih letih smo ustvarili nešteto nepozabnih spominov, v glasbeni svet poslali veliko lepih melodij in pomensko bogatih besedil, popestrili kar nekaj osebnih slavij, se preizkusili na festivalskih odrih in okusili izjemno srčnost na gostovanjih pri naših rojakih po svetu. To še zdaleč ni konec zgodbe ansambla Lun'ca, zato vabimo vse zainteresirane kitariste in harmonikaše (zaželeno tudi znanje večglasnega petja), ki bi bili z nami pripravljeni še naprej ustvarjati in širiti pristno slovensko glasbo.

Prijave s kratko predstavitvijo in videoposnetkom zbiramo do ponedeljka, 24. januarja 2021, na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Alenu, Mihu in Gašperju se zahvaljujemo za vse lepe trenutke, ki smo jih preživeli z ramo ob rami in jim želimo vse najboljše na njihovih nadaljnjih poteh.

Hvaležni za vse kar smo že doživeli in se veselimo vsega kar še prihaja. Še bomo peli in plesali v mesečini Lun'ce.

Ansambel Lun'ca

QR Code

 

 

Vsi datumi


  • Od 05 januar 2022 do 24 januar 2022
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran