radio tomi predvajalnik

Fehtarji napovedujejo velik spektakel na Gospodarskem razstavišču

Glasbeni dogodki
fehtarji_koncert
  22 december  2023 19:00 - 23 december  2023 01:00

Ljubljana, Slovenija

Po mega uspešnici Schatzi, ki so jo Fehtarji med oboževalce poslali lani decembra, sedaj napovedujejo nekaj povsem nepričakovanega. Na Gospodarskem razstavišču pripravljajo doživetje za vse ljubitelje kakovostne slovenske glasbe in dobre zabave - SCHATZI PARTI, ki ga bodo zaznamovale največje praznične in Apres-Ski uspešnice in številni gosti presenečenja. "Noreli bomo na Schatzija, cik cakali po plesišču, obuli pancerje, si pošiljali poljube, prižgali lučke in si objeti voščili polnoč s Silvestrskim poljubom. Čaka nas torej prava alpska žur romantika," povedo Fehtarji.

""""""""""""""""""""""""""""""""""Trudimo se, da naši nastopi niso zgolj glasba, želimo pričarati doživetje, zato vas vse vabimo na SCHATZI PARTI, kjer se bodo pisali edinstveni glasbeni spomini,

še zaključijo.

Vstopnice: https://www.eventim.si/si/vstopnice/fehtarji-schatzi-parti-ljubljana-gospodarsko-razstavisce-621355/event.html

 

(FOTO: Žan Zajc)

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


 

Naslov
Gospodarsko razstavišče, 18, Dunajska cesta, Zupančičeva jama, Bežigrad, Ljubljana, Upravna Enota Ljubljana
1000, Slovenija

 

Zemljevid


 

Seznam datumov (Stran s podrobnostmi dogodkov)


  • Od 22 december  2023 19:00 do 23 december  2023 01:00
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran