radio tomi predvajalnik

Godba Ruše

Glasbeni dogodki
godba_ruse
Datum: 28 maj 2023 10:00 - 11:30

Mesto: Maribor, Slovenija

Promenadni koncert
Paviljon Mestnega parka
nedelja, 28. maj, 10.00
za IZVEN

Pa smo jo dočakali! Pomlad, z njo pa nedelje v parku, pospremljene z glasbo. Romantični glasbeni paviljon iz leta 1896 ustavlja čas in, kot pred skoraj sto tridesetimi leti, znova utripa v ritmu valčka, polke, priljubljenih popevk, ljudskih in klasičnih melodij. Če so bili nekoč promenadni koncerti eden vrhuncev družabnega dogajanja v mestu, danes ponujajo prijeten pobeg s prometnih ulic v zeleno mestno oazo, kjer v objemu stoletnih dreves ustavljajo korak sprehajalcev. Tudi letošnja sezona nedeljskih promenadnih koncertov se poklanja ljubiteljski glasbeni dejavnosti ter ponuja pester repertoarni nabor v izvedbi kulturnih društev in amaterskih kulturnih skupin. Znova bodo nastopile različne godbe na pihala, komorne zasedbe ter ljudski pevci in godci, ki bodo polepšali nedeljsko dopoldne družinam, naključnim obiskovalcem, turistom, pa tudi stalnemu občinstvu, ki ga je iz leta v leto več. In ne pozabite: za obisk koncerta ni treba kupiti vstopnic. Vse, kar potrebujete, je le veselje do življenja ter želja po glasbi in prijetnem druženju, plesu. O ja, tudi zavrtite se lahko. Ogled koncertov je brezplačen. Se vidimo ob sončnih nedeljah od konca maja pa vse do začetka septembra ob 10. uri. V primeru dežja koncert odpade.

 

Informacijska pisarna Narodnega doma Maribor: od ponedeljka do petka od 10.00 do 13.00 ter uro pred vsako prireditvijo.
Prireditve v Dvorani Union: uro pred prireditvijo na blagajni Dvorane Union.
Tel.: (02) 229 40 11 • (02) 229 40 50 • 031 479 000
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. • spletna prodaja vstopnic: http://nd-mb.kupikarto.si/

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


 

Naslov
Mestni park, Ribniško selo, Maribor
2000, Slovenija

 

Zemljevid


 

Vsi datumi


  • 28 maj 2023 10:00 - 11:30
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran