radio tomi predvajalnik

Hamo & Tribute 2 Love Iz4Kani Lajv turneja prihaja v Laško

Glasbeni dogodki
hamo_tribute_lasko
Datum: 03 november  2023 20:00 - 22:00

Mesto: Laško, Slovenija

Kulturni center Laško

Štelo se je leto 2020, ko smo prišli na idejo, da posnamemo živ, lajv album in se namenili na mini akustično turnejo, kjer bi vsak koncert posneli, potem pa izluščili najboljše in jih zložili na album. Bogovi tehnike so se zelo zabavali z nami. Iz vsakega koncerta smo odšli brez posnetka, ali pa posnetek ni bil za na ploščo. Potem je prišel virus in nam odplaknil še polovico turneje, kar je bil zadnji žebelj v lajv plato. Ker je bil album v zraku, smo se ga trmasto lotili v studiu, v živo, a brez publike. Nastal je Iz4Kani skorlajv. Album je bil med publiko lepo sprejet, večkrat nominiran za album leta in smo nanj zelo ponosni. Je pa tisti skor z leti še vedno skor. In skoraj nas že malo žre.

Ker Skorlajv ni Lajv, gremo v to bitko še enkrat in pripravljamo serijo akustičnih koncertov, ki jih bomo zopet snemali. Tokrat bo uspelo. Izkušnje imamo, komade igramo bolje, pa še publika se je z leti omedila. Igrali bomo vse, zelo različno, zelo dinamično, zelo medeno. Največje uspešnice in tudi tiste, ki so, zaradi teh ali onih okoliščin, dobile manj naše ali medijske pozornosti. Če želite slišati našo glasbo v najbolj intimno poredni različici, ste na pravem koncertu. Postanite del našega albuma, naše družine, naše glasbe.

Se vidimo na koncertu in poslušamo na plati

Vstopnice: Eventim.si in njihova prodajna mesta (Petroli, pošte,...)

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


 

Naslov
Laško, Slovenija

 

Zemljevid


 

Seznam datumov (Stran s podrobnostmi dogodkov)


  • 03 november  2023 20:00 - 22:00
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran