radio tomi predvajalnik

Impro liga: Finale 23’

Razni dogodki
impro_liga
Datum: 11 junij 2023 20:00 - 21:30

Mesto: Ljubljana, Slovenija

Štihova dvorana

Izkušeni improvizatorji in improvizatorke že od oktobra potiskajo svoje odrske nastope do maksimuma na tekmovalnih predstavah, kjer se dve ekipi spopadeta v improvizatorskih veščinah. Navdih za prizore dobijo iz občinstva, ki tudi določi zmagovalce tekme.

11. junija je čas, da še zadnjič to sezono navdihnete prizore in odločite o samih zmagovalcih sezone 2023! Od vseh ekip se bosta le dve prebili do velikega finala v Cankarjevem domu, tokrat prvič v čudoviti okrogli Štihovi dvorani, ki bo napeti improvizirani predstavi dodala še več globine in zabave iz vseh zornih kotov!

Izkusite neponovljivo pristnost improvizirane predstave in opazujte, kako se iz vašega predloga na odru razvije nora zgodba. Vse možnosti so odprte, vsi zapleti na voljo, vsi konci srečni in nesrečni, dokler se na odru ne izoblikujejo v prizor, ki se lahko zgodi le takrat, v tistem trenutku, s tistim občinstvom in nikoli več.

Po predstavi, ki vas bo gotovo sprostila in nasmejala, pa sledi še podelitev nagrad za najboljše dosežke v tekoči sezoni.

V letošnji sezoni Impro lige so sodelovale ekipe: Banda Ferdamana, Brand new, Improholics, Milijoni, Kamijoni, Glumissimo, SNiG A in SNiG 1. Najboljši bosta sezono sklenili s finalom, vaš aplavz pa bo določil zmagovalce.

Impro liga je temeljni program improvizacijskega gledališča pri nas, ki poteka že od leta 1993. Večina programa ponavadi poteka kot državno tekmovanje impro gledaliških skupin, program pa je stičišče slovenskih improvizatorjev in improvizatork.

Nakup vstopnic: https://vstopnice.cd-cc.si/si/improliga/vstopnice-217767.html

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


 

Naslov
Cankarjev Dom, 10, Prešernova cesta, Vrtača, Rožna dolina, Ljubljana, Upravna Enota Ljubljana
1000, Slovenija

 

Zemljevid


 

Vsi datumi


  • 11 junij 2023 20:00 - 21:30
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran