radio tomi predvajalnik

Jamska ženska

Razni dogodki
jamska_zenska
  06 december  2023 20:00 - 21:30

Mengeš, Slovenija

Nedolgo nazaj smo lahko na družbenih omrežjih zasledili novico o prihodu monokomedije "Jamska ženska", avtorice Emme Peirson. V čevlje svetovne uspešnice bo od decembra dalje vstopila Rebeka Dremelj, pod taktirko režiserja Ranka Babića, ki smo ga spoznali v dveh hit komedijah "Moška copata" ter "Kriza srednjih let".

Gre za duhovit in prisrčen pogled na razlike, napake in posebnosti tako moških kot žensk, skozi sodobno žensko perspektivo. Ta navdihujoča komedija pripoveduje zgodbo o dveh popolnoma različnih bitjih, ki obupano poskušata sobivati na enem majhnem planetu – in si deliti eno kopalnico.

Glede svoje vloge v predstavi je Rebeka povedala:

Sem noro vzhičena, vesela, hkrati živčna, ker se podajam na sebi neznano področje. Ne morem ravno reči, da se podajam samozavestno, čeprav mi vsi okoli mene govorijo, da bom to speljala z levo roko. Lepo je, da ljudje verjamejo vame, ampak vseeno sta prisotna rahla trema in strahospoštovanje do dela.

Če ste tudi ve tako navdušeni kot mi, imamo dobro novico: Karte za predstavo so že v prodaji!

"Jamska ženska" bo gostovala po vsej Sloveniji, premiera pa bo 6. decembra v Mengšu. Ne zamudite priložnosti za smeh, zabavo in čustva ki jih prinaša ta izjemna predstava.

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


 

Naslov
Teater 55, 32, Slovenska cesta, Loka pri Mengšu, Mengeš, Upravna Enota Domžale
1234, Slovenija

 

Zemljevid


 

Seznam datumov (Stran s podrobnostmi dogodkov)


  • 06 december  2023 20:00 - 21:30
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran