radio tomi predvajalnik

Jean Marbœuf: Kaj se je zgodilo z Bette Davis in Joan Crawford?

Razni dogodki
jean_marboeuf
  13 maj 2024 19:00 - 20:30

Ljubljana, Slovenija

Kosovelova dvorana
Cankarjev dom Gledališče in ples Jean Marbœuf: Kaj se je zgodilo z Bette Davis in Joan Crawford?

Da se tako silno sovražita?
Bazično sovraštvo je morda samo drugo stanje ljubezni. Žolč, ki se brez usmiljenja zliva na rivalko, pa le eliksir spoštovanja. Prepoznavanje sebe v drugi. Poskus emancipacije v industriji moških, ki projicirajo sanje in kujejo dolarje z vedno enakim motivom: platinum blond. Njuna bolečina in strah zaradi objektiviziranja in pasiviranja ženske, poenostavljanja vlog ter kult mladosti, ki ni več njuna moč, ju vodi skozi bojno polje rivalstva, kjer so dovoljena vsa igralska sredstva in triki.

Ikoni tovarne sanj odstavljeni s tekočega traku zvezdništva. V kadilaku Hollywood, ki ne pozna vzvratne prestave. Ta vozi samo naprej, vedno kaj svežega, ponovno mladega. Staro se zavrže, pozabi, prepusti bledenju in blodenju. Iz nedrij Hollywooda sporočilo: »You are done.«

Vstopnice: https://vstopnice.cd-cc.si/si/skupina/218866/kaj-se-je-zgodilo-z-bette-davis-in-joan-crawford.html?_gl=1*otoejr*_ga*MTc0NTA5NzE2Ni4xNzE0MjA4Mjk4*_ga_8DXVDFB3GY*MTcxNDIxNjgyMi4zLjEuMTcxNDIxODM4Ny4wLjAuMA..

(Foto: Barbara Čeferin)


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


 

Naslov
Cankarjev dom, 10, Prešernova cesta, Vrtača, Četrtna skupnost Center, Ljubljana, Upravna Enota Ljubljana
1000, Slovenija

 

Zemljevid


 

Seznam datumov (Stran s podrobnostmi dogodkov)


  • 13 maj 2024 19:00 - 20:30
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran