radio tomi predvajalnik

Koncert Kastelo & band

Glasbeni dogodki
kastelo
Datum: 18 avgust 2022 20:00 - 22:00

Mesto: Celje, Slovenija

Jože Kastelic Kastelo je celjski kantavtor. Ustvarjati je začel v celjski skupini Deseti brat v sredini 90-ih, kasneje pa je nadaljeval na samostojni poti pod imenom Kastelo. Leta 2003 je izdal prvenec z naslovom "Naj te jutro prebudi".

Trenutno sodeluje s primorskim producentom in aranžerjem, Janom Baruco, s katerim pripravlja nov avtorski album, na katerem bodo tudi pesmi, ki so bile v zadnjem obdobju že predstavljene javnosti: "Deklica iz Pirana", "Mali raj", "Anika", …

V krasnem ambientu celjskega Lapidarija se bo predstavil z ekipo odličnih glasbenikov, ki sicer sodelujejo z izvajalci kot so Jan Plestenjak, Proper, Diamanti, Nina Pušlar, Manouche, Nermin Puškar, …

Vstopnine ni, v primeru slabega vremena bo dogodek pod streho kavarne Miško Knjižko.

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


 

Naslov
Knjižnica Celje, 1a, Muzejski trg, Zagrad, Celje
3000, Slovenija

 

Zemljevid


 

Vsi datumi


  • 18 avgust 2022 20:00 - 22:00
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran