radio tomi predvajalnik

Kungoška pleh muzika

Glasbeni dogodki
kungoska_pleh_muzika
Datum: 29 maj 2022 10:30 - 12:00

Mesto: Maribor, Slovenija

Promenadni koncert
Paviljon Mestnega parka
nedelja, 29. maj, 10.30
Dirigent: Sašo Najglič
Vstopnine ni!

Kaj je lepšega, kot sončno pomladno nedeljo preživeti v zelenem objemu bujno brstečega parka ter uživati v dobri družbi in – dobri glasbi? Tradicionalni koncerti, ki se že desetletja odvijajo v paviljonu Mestnega parka v Mariboru, so del kulturne in turistične ponudbe mesta ter priljubljeno zbirališče mariborskih ljubiteljev glasbe, pa tudi naključnih obiskovalcev enega najstarejših in najlepših parkov v tem delu Evrope. V organizaciji Narodnega doma Maribor pod okriljem mariborske občine žanrsko raznovrstne koncerte izvajajo lokalna in okoliška kulturna društva, seveda pa so dobrodošla tudi društva iz ostalih slovenskih regij. Mladim družinam z otroki, babicam in dedkom, naključnim obiskovalcem, turistom in predvsem stalnemu domačemu občinstvu polepšajo nedeljski sprehod in ponudijo čudovito priložnost za prijetno doživetje, ki je obenem obisk kulturne prireditve in oddih v zelenem objemu mesta.

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


 

Naslov
Mestni park, Trije ribniki, Center, Maribor
2000, Slovenija

 

Zemljevid


 

Vsi datumi


  • 29 maj 2022 10:30 - 12:00
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran