radio tomi predvajalnik

MGML - Spored za leto 2024

Razni dogodki
mgml
  01 januar 2024 - 31 december  2024

Ljubljana, Slovenija

Muzej in galerije mesta Ljubljane so največji javni zavod, ki ga je Mestna občina Ljubljana ustanovila konec 2008 z združitvijo Mestnega muzeja Ljubljana in Mestne galerije Ljubljana. MGML prezentira bogato premično dediščino in skrbi za predstavitev sodobne domače in tuje likovne umetnosti. Živa in aktualna muzejsko-galerijska ponudba skrbi za neprestan stik z domačimi in tujimi obiskovalci, popularizira zbirke ter aktualizira sodoben pogled na bogato likovno ustvarjanje v našem mestu.

Od leta 2010 MGML upravlja s Plečnikovo hišo in Kulturnim centrom Tobačna 001, ki ima svoj rezidenčni atelje. Danes MGML tako združuje 11 enot: Mestni muzej Ljubljana, Mestno galerijo Ljubljano, Galerijo Vžigalica, Galerijo Jakopič, Bežigrajski galeriji 1 in 2, Plečnikovo hišo, Arheološki park Emona, Kulturni center Tobačna 001, Spominsko sobo Ivana Cankarja ter Župančičevo spominsko zbirko.

Celoten program za leto 2024 si lahko ogledate TUKAJ.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


 

Naslov
Kulturni center Tobačna 001, 1, Tobačna ulica, Četrtna skupnost Vič, Ljubljana, Upravna Enota Ljubljana
1000, Slovenija

 

Zemljevid


 

Vsi datumi


  • Od 01 januar 2024 do 31 december  2024
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran