radio tomi predvajalnik

Nina Pušlar show

Glasbeni dogodki
nina_puslar_koncert
  16 december  2023 20:00 - 22:00

Ljubljana, Slovenija

Najbolj predvajana slovenska izvajalka zadnjih treh let, razširjena 24-članska glasbena zasedba, teater zvoka in luči ter gostje presenečenja na enkratnem glasbenem spektaklu Nine Pušlar v Stožicah!

Nina Pušlar show v areni Stožice je najambicioznejši projekt v pevkini karieri, v katerem se bodo glasba, ples in teater luči prepletli v predstavo za vse čute. Na odru jo bo spremljalo 24 glasbenikov, kar pomeni, da boste lahko hite, kot so To mi je všeč, Svet je tvoj, Lepa si, Poljub na klopci, Svet na dlani, Tople oči, Nina Nina Nina, Malo, malo ... spoznali v novih preoblekah. Z Nino bodo nastopili tudi gostje presenečenja, za vrhunske plesne koreografije bo poskrbel Anže Škrube, vse skupaj pa se bo odvijalo v najlepšem času v letu, ki je poseben tudi za gostiteljico. V Stožicah bo nazdravila 18. rojstnemu dnevu svoje prve uspešnice Ni ona in zmagi na Bitki talentov.

ZADNJE VSTOPNICE na vseh prodajnih mestih Eventim + Petrol

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


 

Naslov
Arena Stožice, 100, Vojkova cesta, Stožice, Ljubljana, Upravna Enota Ljubljana
1000, Slovenija

 

Zemljevid


 

Seznam datumov (Stran s podrobnostmi dogodkov)


  • 16 december  2023 20:00 - 22:00
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran