radio tomi predvajalnik

Operna noč

Glasbeni dogodki
operna_noc
Datum: 27 maj 2022 18:00 - 20:00

Koncert
Glavni trg
petek, 27. maj, 18.00
Simfonični orkester SNG Maribor, Zbor Opere SNG Maribor
Koprodukcija: SNG Maribor, Festival EZL EK, Narodni dom Maribor
Vstopnine ni!

Operna noč, priljubljeni tradicionalni koncert Simfoničnega orkestra Slovenskega narodnega gledališča Maribor s solisti mariborskega opernega ansambla in pod taktirko umetniškega direktorja Simona Krečiča, prinaša priljubljene operne arije ter melodije, ki pobožajo dušo in v katerih uživate tudi, če niste poznavalec opere ali klasične glasbe. V čudovitem ambientu Glavnega trga bo množica poslušalcev vseh generacij tudi letos doživela glasbe poln pomladni večer, ki lepo napoveduje še eno glasbe in kulture polno poletje, v katerega bomo malce kasneje že tridesetič vstopili s Festivalom Lent. Maribor je najlepši, ko med zidovi stoletnih hiš odzvanja glasba, v njihovih oknih odsevajo žarometi, ulice in trgi pa vrvijo od življenja. Dobrodošli!
V primeru slabega vremena bo prireditev 28. maja.

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


 

Naslov
Glavni trg, Lent, Center, Maribor, 2000, Slovenija

 

Zemljevid


 

Vsi datumi


  • 27 maj 2022 18:00 - 20:00
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran