radio tomi predvajalnik

Pustno rajanje z Romano in Pižamo

Razni dogodki
pustno_rajanje_romana
  11 februar 2024 11:00 - 13:00

Maribor, Slovenija

[RAZPRODANO]
Dogodek abonmaja Kekec
Dvorana generala Maistra
nedelja, 11. februar, 11.00
za KEKEC in IZVEN
Nastopata: Romana Krajnčan in Boštjan Gorenc - Pižama

Da je najboljše, najbolj pisano, najbolj zabavno in najboljnasmejano pustovanje v mestu doma v Narodnem domu, že veste. Da na njem že tradicionalno za ples in rajanje malih in velikih mask odlično poskrbi Romana Kranjčan s svojimi otroškimi uspešnicami, tudi. Morda pa niste vedeli, da jih je ustvarila več kot dvesto? Repertoarja je torej več kot dovolj za dooolgo rajanje, polno vsem znanih pesmic, ki jih bomo glasno prepevali skupaj, pa tudi tistih, ki jih bomo spoznavali na novo. Romani se bo na odru pridružil še en mojster otroških nasmehov, Boštjan Gorenc – Pižama. Tisti, ki zna tako odlično pisati pravljice, zaradi katerih komaj čakamo, da izide naslednji Ciciban. A gotovo niste vedeli, da bo mojster jezičnih domislic za naše pustno rajanje sestavil čisto novo pravljico, v kateri bodo nastopale maske. Kdo ve, morda bo na odru zablestel prav vaš nadobudnež? Da bo zabava popolna, bosta tu še mojstrski kuhar Kuhlo Šporhat, ki v svojih loncih cmari rime in zmedeni učitelj Toni Prav, ki si nikoli ne zapomni, koliko je 1+1. Nič čudnega, saj tudi v našem primeru računica ni povsem preprosta! Če vemo, da je vsaka maska na prvi pogled ena, nato pa malce pomislimo in ugotovimo, da se pod astronavtom skriva Tomaž, pod pikapolonico Jana, pod klovnom Miha, pod princesko Ana in tako dalje in tako naprej – koliko nas bo torej plesalo in rajalo? Preverite v nedeljo, 11. februarja ob 11. uri. Po rajanju bodo na sporedu Kekčeve poustvarjalnice z otroškimi kreativnimi pustnimi delavnicami, v katerih bomo izdelovali pustne maske.

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


 

Naslov
Narodni Dom, 9, Ulica kneza Koclja, Lent, Center, Maribor
2000, Slovenija

 

Zemljevid


 

Seznam datumov (Stran s podrobnostmi dogodkov)


  • 11 februar 2024 11:00 - 13:00
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran