radio tomi predvajalnik

Roke, ki me nikoli niso poznale

Razni dogodki
roke_ki_me
  29 februar 2024 20:00 - 21:30

Ljubljana, Slovenija

Cankarjev dom Gledališče in ples Roke, ki me nikoli niso poznale

Roke, ki me nikoli niso poznale je solo predstava v koreografiji Charlieja Brittaina v sodelovanju z performerjem in koreografom Milanom Tomášikom. Predstava je stkana iz razmišljanj o več vidikih, ki so implicirani v vprašanju, »kaj pomeni biti človek«.

Telo se razpre kot živi spomin, organizem, ki deluje v gostih, nabitih strukturah, prepletenih med kruto resničnostjo in minljivimi dimenzijami. Po trilogiji odmevnih solističnih del, Within (2006), Off-beat (2011) in Solo 2016 (2016), je to Tomášikova prva solo predstava, kjer je avtorstvo konceptualno in koreografsko deljeno.

 

Vstopnice: https://vstopnice.cd-cc.si/si/m-tomasik-roke-ki-me-nikoli-niso-poznale/vstopnice-218779.html?_gl=1*m5cji5*_ga*MTM3Nzg0MTIyLjE3MDI0NjQyNzM.*_ga_8DXVDFB3GY*MTcwNjM2OTE4OC4yLjEuMTcwNjM3MDQ5OS4wLjAuMA..

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


 

Naslov
Cankarjev dom, 10, Prešernova cesta, Vrtača, Četrtna skupnost Center, Ljubljana, Upravna Enota Ljubljana
1000, Slovenija

 

Zemljevid


 

Seznam datumov (Stran s podrobnostmi dogodkov)


  • 29 februar 2024 20:00 - 21:30
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran