radio tomi predvajalnik

Staples Jr. Singers

Glasbeni dogodki
staples_jr_singers
Datum: 13 julij 2023 20:00 - 21:30

Mesto: Ljubljana, Slovenija

Linhartova dvorana

Koncert, napovedan za 9. februarja, so izvajalci iz objektivnih razlogov prestavili na poletje. Vstopnice za prvotni termin veljajo tudi za novega.

Staples Jr. Singers so bili v sedemdesetih letih del avantgarde soul gospela; navdih so našli v posvetni glasbi, ki so jo slišali na radiu, in pisali skladbe, ki niso bile nič drugega kot globoko iskren soul. Štiri desetletja, tri generacije in nešteto nastopov pozneje so izvorni člani Staples Jr. Singers še vedno na turnejah.

Vstopnice:
20,00 EUR, 24,00 EUR, 14,00 EUR (za mlajše od 25 in starejše od 65 let ter upokojence, za sedeže najnižje cenovne kategorije)

Nakup vstopnic:
https://vstopnice.cd-cc.si/si/glasbe-sveta-staples-jr-singers/vstopnice-216514.html

Že kupljene vstopnice veljajo tudi za novi termin in jih ni potrebno menjati. Če vam novi termin ne ustreza, lahko vstopnice do 9. februarja zamenjate za drugo prireditev Cankarjevega doma ali pa vam vrnejo kupnino. Za več informacij pišite na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


 

Naslov
Cankarjev Dom, 10, Prešernova cesta, Vrtača, Rožna dolina, Ljubljana, Upravna Enota Ljubljana
1000, Slovenija

 

Zemljevid


 

Vsi datumi


  • 13 julij 2023 20:00 - 21:30
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran