radio tomi predvajalnik

Velika vrnitev Nuše Derenda

Glasbeni dogodki
nusa_derenda
Datum: 22 april  2023 19:30 - 21:00

Mesto: Ljubljana, Slovenija

Nuša Derenda se vrača na glasbene lestvice! Seveda je ves čas nastopala, sodelovala v različnih duetih, vendarle pa je čakala na pravi trenutek in pravo pesem, da se odloči ter napove album in veliko vrnitev na glasbene lestvice. V vseh letih glasbenega ustvarjanja je nanizala številne uspešnice, prejela ogromno nagrad, njen izjemni nastop na Evroviziji še vedno velja za enega najboljših. Ob 25-letnici samostojnega glasbenega ustvarjanja pripravlja Veliki koncert v Cankarjevem domu s Simfoničnim orkestrom RTV Slovenija in gosti.

Vstopnice:
20,00 EUR, 24,00 EUR, 27,00 EUR, 32,00 EUR, 17,00 EUR (za mlajše od 25 in starejše od 65 let ter upokojence, za sedeže najnižje cenovne kategorije)

Nakup vstopnic:
https://vstopnice.cd-cc.si/si/nusa-derenda/vstopnice-217414.html

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


 

Naslov
Cankarjev Dom, 10, Prešernova cesta, Vrtača, Rožna dolina, Ljubljana, Upravna Enota Ljubljana
1000, Slovenija

 

Zemljevid


 

Vsi datumi


  • 22 april  2023 19:30 - 21:00
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran