radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Skupina Pop Design v novo leto vstopa z novim videom

Priljubljena skupina, ki že dolga leta niza uspešnice, nekatere izmed njih so že zimzelene slovenske skladbe, poslušalcem poklanja pesem 'Norcu podoben'.

Nova video zgodba je bila posneta na gradu Fala, kjer je skupina že snemala. Čarobnost tega gradu so prvič odkrili pri snemanju pesmi 'Vprašaj me, kako živim'. Za isto lokacijo pa so se Pop Designovci odločili zaradi čudovite izkušnje in pravljične lepote gradu. »Fala je prečudovit in bi bilo škoda, da v novem videu neb bi pokazali tudi drugih njegovih prostorov,« je povedal Miran Rudan in hudomušno dodal: »Če pa natačno pogledate, boste videli, da so drugi člani skupine posneti v kleti … oziroma v mučilnici.«

pop design

Ob ustvarjanju kvalitetne slovenske glasbe skupina v svojih videospotih predstavlja tudi lepe slovenske kraje, ki jih je spoznala med koncertnim obiskom. »Veliko krajev ali njegovih posebnosti je širši javnosti nepoznanih, kar je res velika škoda. Že kmalu po objavi videospota 'Vprašaj me, kako živim', nam je pisal skrbnik manjšega dvorca in nam ponudil svoje prostore za morebitno novo zgodbo. Iskreno se že veselimo obiska pri njemu, saj bomo sigurno dobili novo idejo za naslednji projekt,« so povedali člani skupine.

Avtorji pesmi so cenjeni slovenski glasbeniki, pod glasbo se podpisuje Matjaž Vlašič, za aranžma je poskrbel Martin Štibernik, besedilo je napisal Miran Rudan. »Besedilo sem sestavil tako, da se lahko vsak poistoveti z njim. Marsikdo je bil kdaj v življenju pretentan na takšen ali drugačen način in posledično ponižan zaradi želje, da bi ustregel drugim, ki tega niso znali ceniti. Upam, da je takšnih razočaranj čim manj, kjer pa so … upam, da si ljudje teh reči ne jemljejo preveč k srcu, saj je bolje, da tisti, ki si ne zaslužijo biti ob nas, odidejo iz našega življenja in dajo možnost drugim, da vstopijo vanj.«

K sodelovanju pri snemanju videa je skupina povabila svoje poslušalce preko socialnih omrežij. In tudi tokrat je poštni nabiralnik pokal po šivih, zato ni bilo lahko izbrati nastopajočih, saj so prav vsi navdušili v prijavnicah. Zaradi zgodbe in kostumov je snemanje potekalo v zelo prijateljskem vzdušju. »V videospotu je skritih nekaj manjših zgodb, zato ga je potrebno pozorno gledati,« nam je zaupala scenaristka videospota Anita Rudan, ki je bila v veliko pomoč režiserju videospota, dolgoletnemu sodelavcu skupine Andreju Pratnemerju.

QR Code

fDeli
2
Pin It
Oblačno

0°C

Celje

Oblačno

Vlažnost: 93%

Veter: 6.44 km/h

  • 16 Jan 2018

    Pretežno oblačno 7°C -1°C

  • 17 Jan 2018

    Rain And Snow 5°C 0°C

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Računalniške novice

Sodelujemo z ...

IZDELAVA IN PRENOVA SPLETNIH STRANI!!!
Še nimate svoje spletne strani?
Pri nas vam jo izdelamo hitro, poceni in kvalitetno!!!
Za več informacij obiščite našo spletno stran

IZDELAVA SPLETNIH STRANI
Odpri obvestilo