radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Aleksander Novak nadaljuje svojo glasbeno pot

Pesem 'Te ne izpustim' je še korak bližje tretjemu studijskemu albumu, ki jo Aleksander napoveduje za letošnjo jesen. Je nova zgodba v vrsti uličnih preigravanj, ki so tudi rdeča nit avtorjevega poslanstva zadnjega obdobja.

Novo skladbo je Aleksander posvetil dekletu, ki ga je spoznal na razpotju svoje življenjske poti in sta korake prekrižala na ulici v Izoli.

aleksander novak

Po lanskoletnih nastopih na festivalih Melodij morja in sonca, kjer je prejel nagrado za najbolj obetavnega avtorja in izvajalca za skladbo 'Mesto rož', ter nastopu na Slovenski popevki kjer je občinstvu prepeval o 'Dotiku stare Ljubljane', je to nov korak k pozitivni naravnanosti glasbenika, ki krasi njegovo pot kljub Aleksandrovi slabovidnost, ki ga spremlja že od rojstva. V duhu slednje so še vedno aktualni glasbeno pogovorni večeri z naslovom 'Vsi smo ljudje', ki prav tako odlikujejo Aleksandrovo posebnost pred katero ne beži, temveč jo poudarja in deli z enim in edinim razlogom »V življenju se da vse, če le obstaja volja«.QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Oblačno

0°C

Celje

Oblačno

Vlažnost: 77%

Veter: 8.05 km/h

  • 16 Dec 2018

    Delno oblačno 1°C -6°C

  • 17 Dec 2018

    Snežne plohe 0°C -2°C

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...