radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Nova skladba zabavnih Harmonk'N'Roll

Skupina Harmonk'N'Roll je lani upihnila že 10 svečko na torti, a fantje pravijo, da še ne mislijo počivati: ''Gremo ekipa! je skladba, ki je kot nalašč za naše nastope. Smo izredno živahen bend, ki veliko nastopa vsak vikend in prav zato nismo želeli preveč filozofirati, ampak narediti skladbo, ki je za žur, za mlade in mlade po srcu'', pravi pevec skupine Nejc Fabjan. Pod skladbo se je podpisal eden od najbolj iskanih avtorjev pri nas, Rok Lunaček. Za aranžma in produkcijo pa je poskrbel Blaž Hribar.

harmonknroll

Za skladbo so posneli tudi videospot, ki prikazuje rutino banda, ko se odpravlja na nastope: "No, bazena ravno ni na koncertih, pa tudi dekleta ravno niso v kopalkah (smeh). Ampak, tudi na koncerte spakiramo opremo v kombi ali avto, nato pa gasa na oder in žur do jutranjih ur; kot se to zgodi v videospotu," dodajajo fantje. Za videospot je poskrbel odlični Nik Čebulec, ki ni imel težkega dela, saj so v spotu posneli tisto, kar fantje počnejo vsak vikend - igrajo in zabavajo ter se poleg tega zabavajo še sami.

"Veseli smo, da lahko počnemo, kar počnemo. Nismo zakomplicirana ekipa. Radi imamo življenje, radi nastopamo in razveseljujemo ljudi. V resnici smo srečni, ko smo skupaj na odru in ekipa pod odrom poje in žura z nami. Ni lepšega,'' in še dodajo: ''Harmonk'N'Roll bo vedno to, kar piše že v našem imenu - skupina, ki špila tako narodnozabavno glasbo kot tudi rokenrol. Hvala vsem za krasnih 10+ let! Obljubimo, da gremo dalje, dokler bo z nami takšna ekipa. Gremo ekipa!"

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Zadnje novice

Vročih 5

Prijava na novice

Prijavite se na prejamanje naših aktualnih novic.
Novic vam ne bomo pošiljali prepogosto, temveč samo takrat, ko bodo te res pomembne!
captcha 

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...